18 / 04 / 2024

Richard Gere evi

Richard Gere evi

Ünlü oyuncu Richard Gere, Hamptons'taki mülkünü bir türlü elden çıkaramadı. Gere, çok geniş bir arazi içinde yer alan çevresinde misafir evleri de bulunan Strongeheart Manor adlı malikanesini üç yıl içinde dördüncü kez satmaya çalışıyor.

Ünlülerden satılık evler!

Gösteri dünyasının ünlüleri için milyonlarca dolar ödeyip satın aldıkları bir o kadar masrafla dekore ettirdikleri evleri aynı zamanda bir tür yatırım aracı. Birkaç yılda bir evlerini satıp yenisini alıyorlar...

Richard Gere malikanesini dördüncü kez satmaya çalışıyor!

Ünlü oyuncu Richard Gere, Hamptons'taki mülkünü bir türlü elden çıkaramadı. Gere, çok geniş bir arazi içinde yer alan çevresinde misafir evleri de bulunan Strongeheart Manor adlı malikanesini üç yıl içinde dördüncü kez satmaya çalışıyor.

Mardan Palace, Halk Palace oldu!

Açılış törenine Mariah Carey, Richard Gere, Sharon Stone, Monica Belluci gibi dünyaca ünlü isimlerin katıldığı Mardan Palace yapılan icra ihalesinde 360 milyon liraya Halkbank'a satıldı.

Kiracının evi varsa tahliye edilebilir mi?

Kiralananı kendisi, eşi, altsoyu, üstsoyu veya kanun gereği bakmakla yükümlü olduğu diğer kişiler için konut ya da işyeri gereksinimi sebebiyle kullanma zorunluluğu varsa kira sözleşmesi feshedilebiliyor. Peki kiracının evi varsa tahliye edilebilir mi?

Kiracıyım ev sahibi evi satıyor ne yapmalıyım?

Gayrimenkul kira hukuku gereğince taşınmaz malın kiraya verilmesi, satılmasına engel teşkil etmiyor. Peki, kiracıyken ev satılırsa ne olur? "Kiracıyım ev sahibi evi satıyor ne yapmalıyım?" diyorsanız işte yanıtı..

TOKİ'den evi olmayan emeklilere kolaylık!

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Genel Başkanlığı ve TOKİ idaresi arasında yapılan protokol gereği üzerine evi olmayan emeklilere kolaylık sağlanacağını duyurdu.

İki evi olan emekli emlak vergisi öder mi?

1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu gereğince, meskenler için sıfır oranlı emlak vergisi uygulaması bulunuyor. Vergi ödemelerinden muafiyet koşullarını taşıyan kimseler muaf oluyor. Peki, iki evi olan emekli emlak vergisi öder mi?

Köy evi emlak vergisi 2015!

Emlak vergisi kanunu gereğince belediye ve mücavir alan sınırları dışında bulunan bina ve arazilerin kiraya verilmemek şartıyla bina ve arazi vergisinden daimi olarak muaf tutuluyor mu? İşte köy evi emlak vergisi 2015..

Tek evi olan emekli emlak vergisi öder mi?

Emlak Vergisi Kanunu gereğince tek meskene sahip olan ve bazı koşulları yerine getiren kimseler, sıfır oranlı emlak vergisinden faydalanabiliyor. Peki, tek evi olan emekli emlak vergisi öder mi?

İngiltere'de James Bond filmi çekimlerinde kır evi kül oldu!

Çekimler için Surrey bölgesinde kurulan İngiliz kır evi, film gereği pazar gecesi patlatıldı

Ormanada'nın örnek evi otomasyon sistemleriyle donatıldı!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'deki projesi Ormanada'nın örnek evi hazır. Ormanada'da bulunan beş tip villa ve 15 farklı plan tipinde sıra evin bir yansıması olan H380 tipindeki ev, otomasyon sistemleriyle donatıldı

Deniz Feneri'nin 150 afet evi bayramda teslim ediliyor!

 Deniz Feneri evleri bayramda teslim edilecek. Deniz Feneri Derneğinin yaptırdığı 150 afet evi, bayramın ikinci günü mağdur ailelere teslim edilmeye başlanacak

Mahsun Kırmızıgül'ün ekibi, tarihi evi diziye kurban etti!

atvde ekrana gelecek Hayat Devam Ediyor isimli dizinin Kapadokya bölgesi çekimleri sırasında, Ürgüp İlçesi Mustafapaşa beldesindeki tarihi Rum evi senaryo gereği yakıldı

Bursa Kebap Evi yıl sonuna kadar 16 şube açacak!

Çoğunlukla alışveriş merkezlerinde yerini alan Bursa Kebap Evi'nin şubeleri arasında Fly Inn, Ataköy A Plus, Perla Vista, Carousel, Metroport, Airport, Galleria ve İnegöl Avm (Bursa) ve Osmaniye Park 328 bulunuyor

Richard Gere evi Haberi

Richard Gere evi

Ünlü oyuncu Richard Gere, birçok ünlünün malikanesinin bulunduğu sayfiye bölgesi Hamptons'taki mülkünü bir türlü elden çıkaramadı. Gere, çok geniş bir arazi içinde yer alan çevresinde misafir evleri de bulunan Strongeheart Manor adlı malikanesini üç yıl içinde dördüncü kez satmaya çalışıyor. Üstelik de fiyatını düşürerek.



Evin satışıyla ilginenen emlak şirketine göre her ne kadar Gere'in evini görenler çok beğense de fiyatını pahalı buldukları için satın almaktan vazgeçiyorlar. Bu yüzden de malikanenin fiyatı bir kez daha düşürüldü.



Richard Gere, malikanesini ilk olarak 2013 yılında 65 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Ancak alıcı çıkmadı. Bunun üzerine ev bir kez daha satış listesine girdi. 2014 yılında bu mülk için istenen rakam önce 56 milyon dolardan ardından da 47.5 milyon dolara indi.


Ama Gere yine de...