19 / 04 / 2024

Richard Gere malikanesi

Richard Gere malikanesi

Ünlü oyuncu Richard Gere, Hamptons'taki mülkünü bir türlü elden çıkaramadı. Gere, çok geniş bir arazi içinde yer alan çevresinde misafir evleri de bulunan Strongeheart Manor adlı malikanesini üç yıl içinde dördüncü kez satmaya çalışıyor.

Ünlülerden satılık evler!

Gösteri dünyasının ünlüleri için milyonlarca dolar ödeyip satın aldıkları bir o kadar masrafla dekore ettirdikleri evleri aynı zamanda bir tür yatırım aracı. Birkaç yılda bir evlerini satıp yenisini alıyorlar...

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

BİM mob temizlik seti 109 TL’ye, banyo seti 199 TL’ye, paslanmaz çelik mutfak gereçleri 49 TL’ye düştü!

BİM’de herkesin çok seveceği indirimler başladı. Bu kapsamda, mob temizlik seti 109 TL’ye, banyo seti 199 TL’ye, paslanmaz çelik mutfak gereçleri 49 TL’ye düşecek. İşte 15 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

Richard Branson'dan girişimcilere 10 tavsiye!

Öğrenme güçlüğü olduğu için okulu bıraktı ve 16 yaşında dergi çıkararak iş dünyasına adım attı! Şu an İngiltere'nin en zengin insanlarından birisi! Richard Branson'dan girişimcilere  birbirinden eşsiz 10 tavsiye geldi! İşte Richard Branson'dan girişimcilere 10 tavsiye...

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cüneyt Aracı tarafından kuruldu. 

Double T Ev Dekorasyon Gereçleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Double T Ev Dekorasyon Gereçleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL  sermaye bedeli ile Tugay    Tekir tarafından kuruldu.

Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolara satışa sunuldu!

Coldwell Banker Realty'nin acentelerinden biri olan Jade Mills, şimdilerde Charles Fries'ın ailesinin olan evin, bir zamanlar Paramount Pictures'a ait olduğunu duyurdu. Eğlence sektörünün tarihine tanık olan Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Caner Erkin Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları arasında yer alan Caner Erkin, Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı...

Mhf Eğitim Araç Ve Gereçleri Okul Donatım Limited Şirketi kuruldu!

Mhf Eğitim Araç Ve Gereçleri Okul Donatım Limited Şirketi bugün Bağvılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Özen tarafından kuruldu.

Holllwood'un en lüks malikanesi 125 milyon dolara satışa çıktı!

The Godfather ve The Bodyguard filmlerinin de çekildiği Holllwood'un en lüks malikanesi satışa çıktı. 125 milyon dolarlık lüks malikane yeni sahibini bekliyor.

Bill Gates'in 43 milyon dolarlık karantina malikanesi! 

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, 43 milyon dolara ABD’nin Kaliforniya eyaletinde, okyanus kıyısında lüks malikane almıştı. Gates'in malikanesi ilk kez görüntülendi...

Mihrimah Sultan Malikanesi satışta!

Dünyanın en büyük mimari dehalarından olan Mimar Sinan'ın en özel eserlerinden biri Mihrimah Sultan Malikanesi satışa çıkarıldı...

Ankara'nın en gözde malikanesi 22 milyon TL'ye satılıyor!

Ankara’nın en gözde malikanesi, 22 milyon TL’den satışa sunuldu. 4 katlı ve 1250 metrekare kullanım alanlı Çayyolu’ndaki malikane, yeni sahibini bekliyor.

Kim Kardashian’ın malikanesi alevlerin ortasında kaldı!

California yangınında Kim Kardashian’ın malikanesi alevlerin ortasında kaldı. Malikane etrafına kazılan hendek alevleri durdurdu.

Richard Gere malikanesi Haberi

Richard Gere malikanesi

Ünlü oyuncu Richard Gere, birçok ünlünün malikanesinin bulunduğu sayfiye bölgesi Hamptons'taki mülkünü bir türlü elden çıkaramadı. Gere, çok geniş bir arazi içinde yer alan çevresinde misafir evleri de bulunan Strongeheart Manor adlı malikanesini üç yıl içinde dördüncü kez satmaya çalışıyor. Üstelik de fiyatını düşürerek.



Evin satışıyla ilginenen emlak şirketine göre her ne kadar Gere'in evini görenler çok beğense de fiyatını pahalı buldukları için satın almaktan vazgeçiyorlar. Bu yüzden de malikanenin fiyatı bir kez daha düşürüldü.



Richard Gere, malikanesini ilk olarak 2013 yılında 65 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Ancak alıcı çıkmadı. Bunun üzerine ev bir kez daha satış listesine girdi. 2014 yılında bu mülk için istenen rakam önce 56 milyon dolardan ardından da 47.5 milyon dolara indi.


Ama Gere yine de...