26 / 04 / 2024

Rıdvan Fadıloğlu

Rıdvan Fadıloğlu

Şehitkamil Meclisi Mart Ayı 2. birleşim toplantısı yapıldı. Şahinbey Meclis Başkanı Fadıloğlu başkanlığında yapılan toplantıda gündemde yer alan 8 madde görüşüldü.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi kentsel dönüşüme örnek oluyor!

Türkiye genelinde uygulanan kentsel dönüşüm çalışmaları içerisinde hayata geçirdiği örnek projelerle adından sıkça bahsettiren Şehitkamil Belediyesi, vatandaşı mağdur etmeden ev sahibi yapıyor.

Rıdvan Fadıloğlu: Önce altyapı sonra bina!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şehrin yeni gelişen bölgelerinin, imar planı doğrultusunda altyapı hizmetlerini de önceden alarak sağlıklı bir şekilde büyüdüğünü söyledi.

Gaziantep Makine İkmal Sanayi ve Fen İşleri Müdürlüğü açıldı!

Şehitkamil Belediyesi'nin modern bir şekilde düzenlenen yeni Makine İkmal Sanayi ve Fen İşleri Müdürlüğü kompleksi hizmete açıldı.

Rıdvan Fadıloğlu: Önceliğimiz arsa rantını önlemek!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Melih Meriç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şehitkâmil Belediyesi tarafından ilçe genelinde imara açılan bölgelerde yol açma ve alt yapı çalışmalarını Başkan Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte yerinde inceledi.

Başkan Fadıloğlu, İbrahimli 2'de yol açma çalışmalarını inceledi!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçenin yeni yerleşim alanlarından biri olan İbrahimli 2 bölgesinde geniş çaplı yol açma çalışmalarını inceledi.

Gaziantep Şehitkamil kentsel dönüşümde örnek oluyor!

İpekyolu çevresinde evi veya arsası kentsel dönüşümle istimlak edilen ailelere, şartsız kurasız Seyrantepe konutlarında daire alma hakkı sunan Şehitkamil Belediyesi, vatandaşları kentsel dönüşümde mağdur etmeyerek ev sahibi yapıyor.

Şehitkamil Belediyesi 327 proje ile yeniliklere imza attı!

Şehitkamil Belediyesi, yaptığı her çalışmayla büyük beğeni toplarken, Başkan Rıdvan Fadıloğlu öncülüğünde 5 yılda 327 projeyi tamamlayarak, birçok ilk ve yenilikle büyük başarılara imza attı.

Rıdvan Fadıloğlu yol atma çalışmalarını inceledi!

Rıdvan Fadıloğlu yol atma çalışmalarını inceledi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Selimiye Mahallesi ile Onatkutlar Mahallesini bir birine bağlayacak olan 25 metrelik yol açma çalışmalarını yerinde inceledi.

Rıdvan Fadıloğlu yol açma çalışmalarını inceledi!

Rıdvan Fadıloğlu, Selimiye Mahallesi ile Onatkutlar Mahallesini bir birine bağlayacak olan 25 metrelik yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Fadıloğlu, "Açacağımız yol ile birlikte, Selimiye ile Onatkutlar'ı bir birine bağlayacağız" dedi.

Rıdvan Fadıloğlu Zeytinli Konutları'nı inceledi!

Rıdvan Fadıloğlu Zeytinli Konuları'nı inceledi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Selimiye Mahallcsi' nde yapımı devam eden 144 dairelik 3 blok halindeki Zeytinli Konutları inşaatını inceledi.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eroğlu tarafından kuruldu.

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Gaziantep Çamlıtepe Ticaret Merkezi tamamlandı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanan Çamlıtepe Ticaret Merkezi'ni inceledi. Fadıloğlu, merkezin inşaatının tamamlandığını ifade etti.

Şehitkamil için örnek kentsel dönüşüm projesi hazırlandı!

Gaziantep Şehitkamil belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İpekyolu Kentsel Dönüşüm Alanı ve Karşıyaka yeni imar revizyon planını bölge esnafına tanıttı.

Şehitkamil Çıksorut Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 55 bin 500 metrekare büyüklüğünde 6 mahalleye hitap edecek Çıksorut Millet Bahçesi'nin kısa süre içerisinde halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

Rıdvan Akgün: İnşaat şirketleri ketenpereye gelmesin!

İzmir Emlak Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, 11 ayda 8 bin İranlının İzmir’de gayrimenkul sahibi olmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Akgün, “Oda Başkanı Güleroğlu yanıltıcı bilgilerle kandırıldı'' diye konuştu.

Şehitkamil Sanat Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep’in kültür-sanat hayatına farklı bir boyut kazandıracak olan Şehitkamil Sanat Merkezi’ni inceledi.

Gaziantep'te imar barışı uyarısı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 29 Ekim Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşları imar barışı konusunda uyardı. 

Davut Güloğlu kazandığını inşaata yatırıyor!

Capacity’de Best FM canlı yayınıyla gerçekleşen Yasemin Şefik ile İki Koltuk’un yeni konuğu Davut Güloğlu oldu. Davut Güloğlu programda ''cebimde beş kuruş param yok ama dairelerim var'' dedi. 

Rıdvan Fadıloğlu'ndan imar barışı uyarısı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belkıs ile Burak Mahallesi’ni ziyaret etti ve kahvehanelerde bir araya gelen vatandaşlara imar barışı konusunda açıklamalar yaptı. 

Şehitkamil ticaret merkezinde inşaat sürüyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Çamlıtepe Mahallesi’ne yapımı süren Şehitkamil ticaret merkezini yerinde inceledi. 

Rıdvan Fadıloğlu Haberi

Rıdvan Fadıloğlu


Şehitkamil Belediye Meclisi Mart Ayı 2. birleşim toplantısı gerçekleştirildi. Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Rıdvan Fadıloğlu başkanlığında yapılan toplantıda gündemde yer alan 8 madde görüşüldü.

BURASI AĞAÇLIK ALAN

Gündemin 1. maddesinde yer alan Güvenevler Mahallesi’ndeki İçme Suyu Tesisleri Alanı ve Açık Spor Tesisi Alanı’nın imar plan değişikliğine yönelik konuşan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Bu alanda su deposu ve su deposu koruma alanları var. Su deposunun bulunduğu yer değil, ağaçlık olan bir alan.” dedi. Madde, 7 red oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi.

DERDİMİZ NEGATİF YERLERİ ORTADAN KALDIRMAK

Batıkent ve Atatürk Mahallelerinde imar planı değişikliği yapılacak bölgede yer alan paftaların bir çocuk parkı olarak göründüğünün söylenmesi üzerine konuşan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Yapılan yer özel mülkiyet değil, kamusal alan bu nedenle bir an önce harekete geçilmesi...