18 / 04 / 2024

Rıghtkeysinvestment Dış Ticaret iletişim

Rıghtkeysinvestment Dış Ticaret iletişim

Rıghtkeysinvestment Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile al Karım Hassan ve Alaa Alddın Molke ortaklığında kuruldu.

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Aouatıf Aıssaouı, Cumhur Alparslan ve Yasin Özgür Akkoç ortaklığında kuruldu.

Giantlife Gayrimenkul İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giantlife Gayrimenkul İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim İçli tarafından kuruldu.

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Enver Ozan tarafından kuruldu.

Yerlitepe İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yerlitepe İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Can Görür tarafından kuruldu.

Öngel Yatırım Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Öngel Yatırım Dış Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da Volkan Öngel ve Gürkan Öngel ortaklığında kuruldu. 

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Anss Ibrahım M. Abdelrahım, Fathelrahman H. M. Elkhursanı, Fatih Yıldız, Ibrahım Malık B. Mohammed ve Khubaıb F.H. ortaklığında kuruldu.

İmpact İnşaat Yapı Malzemeleri Medikal Ürünler Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmpact İnşaat Yapı Malzemeleri Medikal Ürünler Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamiyet Demir tarafından kuruldu.

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  250 bin TL sermaye bedeli ile I.Fathalla Ibrahım Aly Saıd tarafından kuruldu.

Cormelli İnşaat Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cormelli İnşaat Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Akdoğan tarafından kuruldu.

Derviş Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derviş Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Camal Hassan Derviş tarafından kuruldu.

Rıghtkeysinvestment Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıghtkeysinvestment Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile al Karım Hassan ve Alaa Alddın Molke ortaklığında kuruldu.

Inventıon Bussınes Internatıonal İnşaat Malzemeleri Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Inventıon Bussınes Internatıonal İnşaat Malzemeleri Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Agha Torknezhad ve Amır Torknezhad ortaklığında kuruldu.

Altais Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altais Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Camal Ibrahım tarafından kuruldu.

Rıghtkeysinvestment Dış Ticaret iletişim Haberi

Rıghtkeysinvestment Dış Ticaret iletişim

Rıghtkeysinvestment Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile al Karım Hassan ve Alaa Alddın Molke ortaklığında kuruldu.

Rıghtkeysinvestment Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli arastırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluslarındaki islemleri takip etmek, Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken, ev, apartman, işyeri ,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek....