25 / 04 / 2024

rihanna

rihanna

ABD'li star Rihanna 10 milyon dolara konut satın alacak. İşte Rihanna'nın alacağı konut ve detayları...

Rihanna'dan 10 milyon dolarlık konut yatırımı! 

ABD'li star Rihanna 10 milyon dolara konut satın alacak. İşte Rihanna'nın alacağı konut ve detayları...

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Rihanna Hollywood Hills'teki malikanesini satıyor!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna emlak yatırımına yöneldi. Başarılı sanatçı Hollywood Hills'teki malikanesini 7.8 milyon dolara satıyor. 

Rihanna Los Angel'taki evi için kiracı arıyor!

Ünlü şarkıcı Rihanna, Los Angeles'ta yer alan evini kiraya verdi. 706 metrekarelik ev için belirlenen kira tutarı ise 80 bin dolar.

Rihanna, Beverly Hills'ten ikinci malikanesini aldı!

33 yaşında olan ünlü şarkıcı Barbadoslu Rihanna, bir mahalleden ikinci malikanesini satın aldı. Barbadoslu şarkıcının Beverly Hills'te iki malikanesi oldu.

Rihanna emlak yatırımlarıyla zengin oluyor!

Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine adını yazdırdı. Emlak yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, kiraya verdiği malikanesinden ayda 16 bin 500 dolar gelir elde ediyor.

Rihanna 200 bin TL kira ödüyor!

Rihanna, Kaliforniya'da yaşadığı lüks evi için 28 bin sterlin yani yaklaşık 200 bin TL kira ödüyor. 

John Legend'ın 14 milyon dolarlık evi!

Bir zamanlar ünlü yıldız Rihanna’ya ait olan, modern çizgilerle taçlandırılmış lüks mesken; 2016 yılından bu yana John Legend ve eşi Chrissy Teigen’ı ağırlıyor. 

Rihanna, Cannes’da villa aldı!

Barbados asıllı ABD'li ünlü şarkıcı Rihanna, gayrimenkul yatırımları ile gündemden düşmüyor. Rihanna, Cannes’da villa aldı.

Rihanna, Los Angeles'tan 6.8 milyon dolara malikane aldı!

Dünyaca ünlü star Rihanna yeni aldığı ev için kesenin ağzını açtı, ünlü yıldız, Los Angeles'tan 6.8 milyon dolara malikane satın aldı.

Rihanna 21 bin dolarlık oda kiraladı!

28 yaşıdaki Barbadoslu şarkıcı, Avusturya'da yer alan Park Hyatt Hotel'de geceliği 21 bin dolardan (yaklaşık 63 bin lira) iki katlı bir suit oda kiraladı. İşte o oda...

Rihanna babasına 1.8 milyon dolara ev aldı!

Rihanna babasına jest yaptı. Dünyaca ünlü şarkıcı babası Ronald Fenty’ye 1.8 milyon dolarlık bir malikâne hediye etti. Fenty, “Kızım benim hayattaki en büyük şansım. Onu çok seviyorum” dedi.

Rihanna, Vodafone Arena'nın açılışına mı katılacak?

Beşiktaş, Vodafone Arena'nın açılışı için ünlü şarkıcı Rihanna'yı getirmek için çalışmalara başladı. 10 Nisan'da devlet protokolü ile açılacak yeni stadyumun ilk müsabakası ise 11 Nisan'da oynanacak olan Bursaspor maçı olacak.

rihanna Haberi

rihanna

Dünyaca ünlü ABD'li pop star Rihanna geçen aylarda 7 banyolu bir konağı 13.8 milyon dolara satın almıştı.

Satın aldığı konutta rahat hareket edebilmek için konağın yanındaki 5 yatak odalı evi de 10 milyon dolara almaya karar verdi. 

Milliyet'te yer alan habere göre, 1930 yıllarının sonlarına doğru inşa edildiği belirtilen konağın 3.500 metrekareden fazla bir alanda yer aldığı belirtildi. Rihanna’nın söz konusu mülklerinde SPA, kokteyl barı, spor salonu ve 10 süper otomobil park etmek için bir otopark da mevcut.

Rihanna’nın 2 milyon dolardan fazla bir değere sahip araç koleksiyonu olduğu da biliniyor.
 

Rihanna Hollywood Hills'teki malikanesini satıyor!

Rihanna Los Angel'taki evi için kiracı arıyor!

Rihanna, Beverly Hills'ten ikinci malikanesini...