18 / 04 / 2024

Ring Seyehat ve Vize İşlemleri Turizm İnşaat iletişim

Ring Seyahat ve Vize İşlemleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ring Seyahat ve Vize İşlemleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Emen ve Fikret Emen ortaklığında kuruldu.

Mega otoyol projeleri ring oluşturacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Türkiye'deki 1915 Çanakkale, Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi otoyol projelerinin ‘ring’ oluşturulacağını söyledi. 

Bağlantı otoyollarıyla Marmara Denizi etrafında bir ring oluşturulacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: "Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü ve 1915 Çanakkale Köprüsü ile bunların bağlantı otoyollarıyla Marmara Denizi etrafında bir ring oluşturacağız" dedi.

Diyarbakır Ring İplik Fabrikası icradan 3 milyon TL'ye satışta!

Diyarbakır'da Akyıl İplik San. ve Tic. A.Ş'nin Ring İplik Fabrikası ve arsası, Diyarbakır 5. İcra Dairesi tarafından 11 Haziran 2015 günü saat 14:00-14:10 arası ihale ediliyor.

5. Van Turizm ve Seyehat Fuarı açıldı!

5. Van Turizm ve Seyahat Fuarı'na katılmak üzere Van'a gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Arıcı, Van Kalesi, Akdamar Kilisesi, Selçuklu Mezarlığı ile yapımı devam eden Van Müzesi'ni gezdi.

Ankara trafiği ring seferlerle rahatlayacak!

Başkent toplu taşımında yeni bir soluk getiren Sincan ve Çayyolu metro hatlarına “ring seferleri” 23 Ağustos Cumartesi günü başlıyor. Yeni düzenleme ile bu bölgelerden kent merkezine yapılan otobüs seferleri de metroya yönlendirilerek

Sincan ve Çayyolu Metrosu'na ring seferler 23 Ağustos'ta başlıyor!

Sincan ve Çayyolu metro hatları güzergahında yer alan otobüs seferleri, 23 Ağustos Cumartesi gününden itibaren metroya yönlendirilecek. Yeni düzenleme ile Ulus-Kızılay-Bakanlıklar ve Eskişehir Yolu’ndaki trafik yoğunluğu büyük ölçüde rahatlatılacak.

Sincan ve Çayyolu Metrosu'na EGO ring seferleri başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, yeni açılan Sincan ve Çayyolu Metro Hatlarına ring seferlerini 23 Ağustos 2014 Cumartesi günü başlatıyor. Ring seferlerinin Ulus-Kızılay-Bakanlıklar ve Eskişehir yolu trafiğini rahatlatması bekleniyor.

Eskişehir Çamlıca ve Batıkent - SSK Tramvay hattı törenle açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Çamlıca ve Batıkent- SSK Tramvay Ring hatlarının açılışında yaptığı konuşmada, "Rahat ve konforlu ulaşım olan tramvay hatlarını Eskişehir’in her yerine götürmek en büyük amacımız" dedi.

Lütfi Elvan: YHT ile Hz. Mevlana ve Eyüp Sultan komşu olacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Ankara ve Eskişehir'e YHT aracılığıyla seyehat eden Konyalı hemşehrilerimizin kısa bir süre sonra YHT ile İstanbul'a yolculuk yapacağını, bunun da müjdesini vermek istiyorum" dedi...

Rahmi Koç trafik çilesine ring seferlerini öneriyor!

Ünlü işadamı, Topbaş'a da önerdiği ring seferini şöyle açıkladı: Avrupa ve Anadolu yakasını çevreleyecek bir güzergahta her semte yakın ortak istasyonlar kurulur. Toplu taşımayla yolcular istediği bölgelere girebilir

Serdar İnan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a Marmara Ring-İHT projesini anlattı!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a Marmara Ring-İHT projesini sundu. Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfının (EKEV) geleneksel yıllık burs değerlendirme toplantısında bir araya gelen Yıldırım ve İnan, projeyi

TÜRSAB, Marmaris'te kongre ve kültür merkezi yaptıracak!

Türkiye Seyehat Acenteleri Birliği (TÜRSAB)  Marmarisin Armutalan beldesinde kongre ve kültür merkezi yaptıracak...

Ring Seyehat ve Vize İşlemleri Turizm İnşaat iletişim Haberi

Ring Seyehat ve Vize İşlemleri Turizm İnşaat iletişim

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...