18 / 04 / 2024

Rings İstanbul satış ofisi bayramda açık mı

Rings İstanbul satış ofisi bayramda açık mı

Selin Yapı’dan bayram dönemine özel ‘bayram ettiren’ kampanya. Selin Yapı tarafından hayata geçirilen Rings İstanbul projesinin son halkası Rings Rezidans’ta yer alan dairelerden birine sıfır faiz oranıyla sahip olmak mümkün...

Rings İstanbul'da Bayram kampanyası! 5 bin TL peşin!

Rings İstanbul’da sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AVM üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinat ile sahip olmak mümkün...

Rings İstanbul’da satış ofisi bayramın ikinci gününden itibaren açık!

Teslimlerinin geçtiğimiz günlerde yapıldığı ve Anadolu Yakası Sancaktepe'de Selin Yapı tarafından inşa edilen Rings İstanbul projesinde satış ofisi bayramın ikinci gününden itibaren tatil boyunca ziyaret edilebilecek...

Bizimtepe Aydos Samandıra satış fiyatları!

Bizimtepe Aydos Samandıra satış fiyatları kapsamında 2+1'ler 438 bin 500 TL'den başlıyor. Rings İstanbul Evleri'nin yanında yükselen projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Bizimtepe Aydos satış ofisi!

Halk GYO - Vakıf GYO Ortaklığı imzasıyla yükselen proje Rings İstanbul Evleri'nin yanında yer alıyor. Bizimtepe Aydos satış ofisi telefon numrası 0216 600 10 00 olarak belirlendi.

Samandıra Bizimtepe Aydos satılık daire!

Blokların 16 kat şeklinde yükseleceğı proje Rings İstanbul Evleri'nin yanında bulunuyor. Samandıra Bizimtepe Aydos satılık daire ödemelerine göre 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor.

Rings İstanbul Evleri satılık!

Rings İstanbul Evleri satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 5+2'ye kadar farklı seçenekler sunuluyor. Ödemeleri 20 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen proje İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor.

Rings İstanbul'da son konutların satışları sürüyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul'da, son konutların satışı sürüyor. Projenin sosyal yaşam alanları arasında meyve bahçeleri, yürüyüş ve bisiklet parkurları, pilates, yüzme havuzlan ve bir de kulüp bulunuyor.

Rings İstanbul'da fırsatlar bayramda da devam ediyor!

Rings İstanbul’un sınırlı sayıdaki hemen teslim evlerine sahip olmak için fırsat bayramda da devam ediyor. Rings İstanbul satış ofisi bayramın 3’üncü günü açık olacak.

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim!

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim için 444 86 00 telefon numarasını arayabilirsiniz. Toplam 1.500 adet daireden meydana gelen projede Babalar Günü'ne özel fırsatlar sunuluyor.

Rings İstanbul Babalar Günü kampanyası 2015!

Rings İstanbul, 20 – 22 Haziran tarihlerinde, Babalar Gününe özel 20.000 TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor. Ayrıca sınırlı sayıda satışa sunulan hemen teslim evler için maket üzerinden satış yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası da sunuluyor.

Rings İstanbul Selin Yapı satılık daire!

Teslimlerinin hemen yapıldığı projede toplam 1.500 adet daire yer alıyor. Rings İstanbul Selin Yapı satılık daire tipleri 1+0' dan 5+2 dublekslere kadar değişiklik gösteriyor.

Rings İstanbul Evleri satış ofisi iletişim!

Daire tiplerinin 1+0'dan 5+2 dublekslere kadar değişiklik gösterdiği proje Sabiha Gökçen Havalimanına sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Rings İstanbul Evleri satış ofisi iletişim 444 86 00 olarak belirlendi.

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi!

Teslimleri hemen yapılan Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi ile 444 86 00 numaralı telefondan iletişim geçebilirsiniz. Proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Selin Yapı Rings İstanbul satılık daire!

Selin Yapı Rings İstanbul satılık daire fiyatları 311 bin liradan başlıyor. Teslim işlemlerinin hemen gerçekleştiği projede toplam 1.500 adet daire bulunuyor.

Rings İstanbul ödeme tablosu!

Rings İstanbul projesinde daireler 311 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 1.500 daireden meydana gelen projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+2 daireler yer alıyor. İşte Rings İstanbul ödeme tablosu...

Rings İstanbul satış ofisi bayramda açık mı Haberi

Rings İstanbul satış ofisi bayramda açık mı

Selin Yapı’dan bayram dönemine özel ‘bayram ettiren’ kampanya. Selin Yapı tarafından hayata geçirilen Rings İstanbul projesinin son halkası Rings Rezidans’ta yer alan dairelerden birine sıfır faiz oranıyla sahip olmak mümkün. 

Ayrıca; Eylül başında açılan ve 9 sinema salonu, 116 mağazasıyla bölgenin tek alışveriş merkezi olan Rings AVM’nin üzerinde yer alan Rings Rezidans’takihemen teslim evler için yüzde 1 peşinatla maket üzerinde satış yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası da sunuluyor.

Rings İstanbul satış ofisi bayramın 3’üncü gününden itibaren açık olacak.

Aydos ormanının hemen yanında ‘Exclusive’  bir yaşam

Modern rezidans yaşantısını doğayla iç içe sunan Rings Rezidans, fonksiyonellik kadar en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş estetik çizgilerle ‘Exclusive’ bir yaşam alanı sunuyor. Gerek mimarisi gerek sosyal yaşam alanlarıyla daire sahiplerinin kendilerini özel hissedeceği projede; daire metrekareleri,...