26 / 04 / 2024

Rising City Gayrimenkul Fuarı

Rising City Gayrimenkul Fuarı

15'inci Bursa İnşaat ve 2. Rising City Gayrimenkul Fuarları kapılarını açtı. BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Gülmez ve Umman Ticaret Odası’nın heyet başkanı Awad Al Mayasi sektörle ilgi bilgi verdi.

Yabancı gayrimenkul yatırımcısının Bursa'ya ilgisi arttı!

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Rising City Gayrimenkul Fuarı düzenlendi. Fuara katılan Mescioğlu İnşaat'ın sahibi Mimar Yavuz Murat Mescioğlu, sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

İzzettin Küçük: Başarılı idareci yapan değil yıkandır!

Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı gerçekleşti. Fuarın açılışında konuşan Vali İzzettin Küçük, kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti. Küçük, ''Benim kanaatime göre, başarılı idareci yapan değil yıkandır” diye konuştu.

Örnek City Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Örnek City Gayrimenkul Anonim Şirketi Esenyurt'ta 23 milyon 746 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Baygeldi, Hüseyin Baygeldi, Cevdet Baygeldi ve Güven Baygeldi ortaklığında kuruldu.

White City Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White City Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Can Çetin tarafından kuruldu.

City Globex Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

City Globex Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Murat Sarmusak ve Büşra Koç ortaklığında kuruldu.

Future City Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Future City Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Haıjıe Su tarafından kuruldu.

Batı City Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı City Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de Rihab Ayed, A.S.A.A.S., Mohsin Amahrouch ve Fauzia ortaklığında kuruldu.

Tan City Gıda İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tan City Gıda İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tamer Tamdoğan tarafından kuruldu.

Mn City Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mn City Gayrimenkul Limited Şirketi Çekmeköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

City Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

City Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Fatih’te  1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli  ile Feryat Atasoy  ve Taner Bulut tarafından kuruldu.

Sette City Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sette City Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kazım Coşkun tarafından kuruldu.

United City Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United City Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Çakan tarafından kuruldu.

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Taşdemir tarafından açıldı. 

City Max Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sanayi Şubesi açıldı!

City Max Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sanayi Şubesi Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bayram tarafından açıldı.

Blue Word City Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Word City Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Topdemir tarafından kuruldu.

Rising City Gayrimenkul Fuarı Haberi

Rising City Gayrimenkul Fuarı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, eş zamanlı olarak kapılarını açan 15'inci Bursa İnşaat ve 2. Rising City Gayrimenkul Fuarları kapsamında Ekonomi Bakanlığının destekleriyle alım heyeti organizasyonu düzenledi.


2017 yılı içinde yüzde beş büyüme hedefleyen inşaat sektörü temsilcileri, 15. Bursa İnşaat ve 2. Rising City Gayrimenkul Fuarları kapsamında düzenlenen alım heyeti organizasyonunda yabancı iş insanlarıyla bir araya geldi. Tüm gün süren ikili iş görüşmelerine 33 ülkeden 300’ü aşkın yabancı yatırımcı katılırken, düzenlenen görüşmelerde önemli iş birliklerinin temelleri atıldı.


“FUARLARIMIZ YÜZDE 35 BÜYÜDÜ”


BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Gülmez, Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarlarının Türkiye’de sektörün en önemli fuarları arasında yer aldığını söyledi. Söz konusu fuarların her geçen yıl istikrarlı bir biçimde büyüdüğünü kaydeden İbrahim Gülmez, “Bu yıl 6 salonda hazırladığımız ve...