19 / 04 / 2024

Riva Hills

Riva Hills

Eyfel Yapı imzası hayata geçirilen Riva Hills'te satışlar devam ediyor. Proje teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Riva Hills Rezidans fiyatları haberimizde bulunuyor.

Riva Hills'te metrekare satış fiyatları 3 bin 950 TL'den başlıyor!

2011 yılında kurulan Eyfel Yapı, ilk projesini Riva'da hayata geçirdi. 30 milyon dolarlık yatırımla Kidstown Riva'yı 'aile ve çocuk kasabası' olarak kuran şirket, şimdi yine Riva'da 86 villalık proje için düğmeye bastı.

Riva Hills'te 790 bin TL'ye villa!

Eyfel Yapı'nın imzasıyla hayata geçirilen Riva Hills projesinde toplam 85 adet villa bulunuyor. Riva Hills Anadolu Yakası Beykoz- Riva'da yükseliyor. Villa fiyatları 790 bin TL'den başlıyor.

Riva Hills projesinde 0 faiz! Kişiye özel ödeme seçenekleriyle!

Riva Hills projesinde toplam 85 adet villa yer alıyor. Kişiye özel ödeme seçenekleri ve faizsiz vadelendirme uygulanan Riva Hills projesi Eyfel Yapı tarafından, İstanbul'un Anadolu Yakası Beykoz-Riva'da hayata geçiyor.

Eyfel Yapı Riva Hills'i hayata geçiriyor!

Eyfel Yapı, Kidstown Riva ve Hometown Şile'den sonra yeni projesi Riva Hills'i hayata geçirdi. 86 villadan oluşacak projede metrekare satış fiyatları 3.950 TL'den başlayacak.

Eyfel Yapı'dan yeni proje: Riva Hills!

Eyfel Yapı Kidstown Riva ve Hometown Şile ' den sonra yeni projesi Riva Hills ' i hayata geçirdi. Metrekare 3.950 TL ' den başlayacak...

Riva Hills'te 0 faiz imkanıyla! 2016'da teslim!

Eyfel Yapı yeni projesini hayata geçirdi. Firma, Kidstown Riva ile Türkiye'de ilk kez uygulanan aile ve çocuk kasabası konseptinin ve Şile'de gerçekleştirdiği köye dönüş projesi Hometown Şile'nin ardından yeni projesi Riva Hills için start verdi

Riva Hills projesinde 0 faiz, kişiye özel ödeme planıyla!

Riva Hills projesinde yer alan villa tipleri için ödeme koşullarında faizsiz vadelendirme ya da kişiye özel seçenekler uygulanıyor. Projedeki villaların alanları 200 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Riva Hills'te 790 bin liraya!

Aralık 2016'da teslimlerin başlayacağı proje, 40 milyon dolar yatırımla inşa ediliyor. Daha önce Kidstown Riva ve Hometown Şile projelerini hayata geçiren Eyfel Yapı, yeni projesi Riva Hills ile karşımıza çıkıyor.

Riva Hills'te fiyatlar 790 bin liradan başlıyor!

Daha önce Kidstown Riva ve Hometown Şile projelerini hayata geçiren Eyfel Yapı, yeni projesi Riva Hills ile karşımıza çıkıyor. Aralık 2016'da tamamlanması hedeflenen proje, 85 konuttan oluşuyor...

Riva Hills satılık!

Riva Hills satılık villa bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin Aralık 2016'da yapılması öngörülen Riva Hills projesinde yer alan villaların büyüklükleri 200 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor...

Riva Hills projesinin ilk görselleri

Eyfel Yapı imzasını taşıyan Riva Hills projesinin ilk görselleri emlakkulisi.com'da yayınlanıyor. 40 milyon dolar proje bedeline sahip olan Riva Hills'te metrekare birim fiyatı 3 bin 950 TL'den başlangıç gösteriliyor...

Eyfel Yapı Riva Hills projesine ön talep topluyor! Metrekaresi 3 bin 950 TL'den!

Eyfel Yapı 40 milyon dolarlık Riva Hills projesine start verdi. 85 villadan oluşan Riva Hills projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 950 TL'den başlıyor. İşte projenin detayları...

Beykoz Riva Hills'te 36 ay faizsiz ödemelerle!

5+1 ve 7+1 odalı olarak hayata geçirilen Riva Hills projesi İstanbul Beykoz'da hayata geçiriliyor. Eyfel Yapı imzası taşıyan projede teslimlerin 2016 yılının sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor.

Riva Hills Beykoz'da fiyatlar 849 bin TL'den başlıyor!36 ay 0 faiz!

Eyfel Yapı tarafından hayata geçirilen Riva Hills projesinde fiyatlar 849 bin TL'den başlıyor. İstanbul Beykoz'da hayata geçirilen projede 36 ay 0 faiz ile ödeme imkanı sunuluyor.

Eyfel Yapı Riva Hills Beykoz'da 36 ay 0 faizle!

Eyfel Yapı tarafından hayata geçirilen projede villalar 5+1 ve 7+1 olarak dizayn edildi. 52 bin metrekare alan üzerinde yayılan Riva Hills Beykoz'da toplamda 85 konut yer alıyor.

Riva Hills'de 849 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Eyfel Yapı imzası ile Beykoz'da 52 bin metrekare alan üzerinde yayılan Riva Hills vilları 5+1 ve 7+1 şeklinde dizayn edildi. Projede toplam 85 konut bulunuyor.

Riva Hills Beykoz'da 2016'da teslim villalar!

Villaların 5+1 ve 7+1 şeklinde dizayn edildiği Riva Hills Beykoz projesi İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da inşa ediliyor. Eyfel Yapı imzası taşıyan proje 52 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor.

Riva Hills Beykoz'da 0 faizle! 849 bin TL'ye!

Villa fiyatlarının 849 bin TL'den başladığı Riva Hills Beykoz'da faizsiz vadelendirme seçenekleri uygulanıyor. Projede villalar 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Beykoz Riva Hills satılık villa!

Beykoz Riva Hills satılık villa fiyatları 849 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Eyfel Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Riva Hills Villaları nerede?

Teslimlerin 2016 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanan Riva Hills'te 5+1 ve 7+1 villa tipleri yer alıyor. Proje 52 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Riva Hills Villaları nerede?

Beykoz Riva Hills projesinde 849 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

5 oda 1 salon ve de 7 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Beykoz Riva Hills projesinde fiyatlar 849 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Riva Hills Beykoz'da 36 ay 0 faizle! 849 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 849 bin TL'den başlangıç gösterdiği Riva Hills Beykoz projesinde 36 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Riva Hills Beykoz projesinde teslimler 2016 sonunda gerçekleştirilecek.

Eyfel Yapı Riva Hills'te 36 ay 0 faizle! 849 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 849 bin TL'den başlangıç gösterdiği Eyfel Yapı Riva Hills projesinde yer alan konut seçenekleri 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Riva Hills Beykoz'da 849 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Riva Hills Beykoz projesi kapsamında daire fiyatları ise 849 bin TL'den başlıyor.

Beykoz Riva Hills'te 849 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 849 bin TL'den başlangıç gösterdiği Beykoz Riva Hills projesinde yer alan konutlar 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Riva Hills Haberi

Riva Hills

Riva Hills Beykoz projesi ödeme koşulları içerisinde toplam villa bedelinin yüzde 40'lık bölümü peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için 36 ay vade farksız taksit yapılıyor. Toplam 85 villayer alıyor.


Riva Hills Rezidans projesinde 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon villalar bulunuyor. Projedeki villaların alanları 200 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. Proje İstanbul Beykoz'da yükseliyor.


Riva Hills Rezidans sosyal alanları içerisinde   tenis sahaları, pool gazebo, fitness, yüzme havuzları, deneysel mutfak, moroccan canopy, barbequespa alanları, yapay nehirler, yoga yer alıyor.


Riva Hills Rezidans fiyatları;

Projede 5+1 villa fiyatları 849 bin TL'den  başlangıç gösteriyor. 


Riva Hills Rezidans iletişim;

Telefon: (532) 111 44 54 

Web: www.rivahills.com

Beyza...