29 / 03 / 2024

rivada kiralık fener

rivada kiralık fener

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İstanbul, Bodrum, Trabzon, Marmaris ve Erdek'te 7 deniz feneri ve bir kayıkhaneyi turizm amaçlı kullanılmak üzere ihaleye çıkarttı.

Kilis'te kiralık ev fiyatları arttı!

Kilis'te. 100 bine yakın Suriyelinin ikamet etmesi nedeniyle Kilisli vatandaşlar kiralık ev bulmakta sıkıntısı çekiyor. Kilis'te evlerin kira fiyatları bin 500 liraya kadar çıkıyor.

Oto World Asya Kurtköy kiralık dükkan!

Oto World Asya Kurtköy kiralık dükkan fiyatları 4 bin liradan başlangıç gösteriyor. Has Şirketler Grubu imzası ile yükselen proje 22 bin 275 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor.

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya projesi 2015 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek. Proje 170 milyon TL yatırım bedeline sahip. Kiralama sürecinin başladığı Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya Pendik kiralık dükkan!

Satışların devam ettiği Oto World Asya Pendik kiralık dükkan alanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede 365 tane galeri yer alıyor.

Pendik Oto World Asya kiralık dükkan!

Pendik Oto World Asya kiralık dükkan bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 365 adet galeriden meydana gelen Oto World Asya projesinde teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor...

Oto World Asya kiralık dükkan!

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatı 4 bin TL'den başlıyor. 365 adet dükkandan meydana gelen proje banka kredisi kullanılabiliyor. Proje 170 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Vakıflar'dan kiralık 67 gayrimenkul!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından kiralık 67 gayrimenkul 31 Aralık 2015 tarihi saat 10:30'da ihale ediliyor. Bahse konu olan taşınmazların yüzölçümleri 20 metrekareden başlayarak 237 metrekareye kadar çıkıyor.

Hatay Antakya'da 1.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık sosyal tesis!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Antakya Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı karşılığı 30 yıl süreyle kiralık Konaklama Sosyo-Kültürel Tesis alanı 1 milyon 656 bin 791 TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Kiralık evde aile konutu şerhi!

Aile konutu, resmi olarak evli olan ailelerin yaşamını sürdürdükleri mekan olup, tapu üzerine aile konutu şerhi konulabiliyor. Peki, kiralık evde aile konutu şerhi olur mu? Aile konutu ile ilgili kira sözleşmesi nasıl feshedilir?

Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Apartmanda, hayvan beslemek ile ilgili kanunen herhangi bir yasak bulunmuyor. Ancak, bu yasağı koyma hakkı kat maliklerine veriliyor. Peki, kiralık evde evcil hayvan beslenir mi? Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Taşınmaz kiralamak için bir emlakçıya danıştığınızı ve emlakçı aracılığı ile kiralık bie ev bulduğunuzu farz edelim. Bu durumda emlakçıya komisyon vermeniz gerekiyor. Peki, kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

rivada kiralık fener Haberi

rivada kiralık fener


Yıllık tahmini bedelleri 3 bin YTL ile 42 bin YTL arasında değişen fenerlerin ihalesi 21 ile 25 Ocak'ta Kıyı Emniyeti Genel müdürlüğü'nün Salıpazarı Meclis-i Mebusan Caddesi No:14'teki binasında yapılacak. İhaleye katılacaklar, verecekleri teklifin yüzde 25'i oranında geçici teminat yatıracak.


Kiralanacak fenerler ve özellikleri şu şekilde:


1) Riva: 5 bin 437 metrekare alanlı. Yıllık tahmini bedeli 24 bin YTL.


2) Şile: Meşrutiyet Köyü'nde 540 metrekare alanlı. Yıllık tahmini bedeli 18 bin YTL.


3) Beykoz: Çayağzı Köyü'nde 1.740 metrekare alanlı kayıkhane ve arsası. Yıllık tahmini bedeli 18 bin YTL.


4) Bodrum: Akyarlar'da 3 bin 640 metrekare alanlı Hüseyinburnu Deniz Feneri. Yıllık tahmini bedeli 42 bin YTL....