19 / 04 / 2024

rixos kral dairesi

rixos kral dairesi

Rixos'un sahibi Tamince'nin Kazak Başkan Nazarbayev'e hediye ettiği Astana Rixos'un kral dairesinde musluk, duş başı, hatta çöp kutusu bile altın. 64 kamerayla izlenen daire Gül dahil pek çok devlet adamını ağırladı.

Kraliyet ailesinin en özel kalesindeki kral dairesi kiralık!

Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformu olan Netflix’de yayınlanan The Crown dizisiyle ününe ün katan Windsor, yılbaşında en görkemli odalarından birini oda kiralama uygulaması AirBnB’den ziyarete açacak.

Çayyolu Minasera Hastanesi’nin binası yeni sahibini bekliyor!

Sinema salonu ve kral dairesi ile dünyadaki tek hastane unvanlıyla, hastalarına beş yıldızlı otel konforu sunulan Çayyolu’ndaki Minasera Aldan Hastanesi şimdi yeni sahibini bekliyor.

Dünyanın en pahalı kral dairesi: Royal Penthouse Süit!

Dünyanın en pahalı kral dairesi Cenevre'deki President Wilson Hotel'in çatı katında bulunan 1700 metrekarelik ‘kurşun geçirmez’ kral dairesi olarak kayıtlara geçti..

Double Tree by Hilton Elazığ'da açılıyor!

HİLTON, Türkiye'deki otel zincirine Elazığ'da yeni bir halka ekledi. Elazığ'da yapımı tamamlanan otel önümüzdeki günlerde açılacak. Double Tree by Hilton Elazığ'da, 110 oda, 5 süit, 1 kral dairesi, 2 engelli odası, 4 connect oda bulunuyor.

The Marmara Taksim, 45 milyon dolar yatırımla yenilendi!

The Marmara Taksim, 45 milyon dolar yatırımla yenilendi. Lobisinden toplantı odalarına, Kral Dairesi'nden resepsiyonu ve havuzuna kadar tamamıyla renove edilen otel, 25. yaşını kutluyor.

Ramada Sakarya Otel Eylül ayında açılıyor!

Sakarya Adapazarı'nın uluslararası alanda ilk 5 yıldızlı oteli olacak Ramada Sakarya'nın eylül ayında hizmete açılması planlanıyor. Ramada Sakarya'da, 89 oda, 3 suit, 1 kral dairesi olmak üzere toplam 93 oda bulunuyor.

The Green Park Çukurambar'da kapılarını açtı!

The Green Park Ankara, Çankaya Çukurambar'da hizmete açıldı. 228'i standart, 48'i deluxe, 3'ü engelli, 2'si suit ve kral dairesi olmak üzere toplam 281 odaya sahip olan otelde 15 toplantı salonu bulunuyor.

Termal Palace Otel nerede?

Termal Palace Otel 40 bin metrekare üzerinde yükseliyor. Stüdyo 1, 2 ve 3 yatak kapasiteli daireler bulunan Termal Palace Otel projesinde 12 adet kral dairesi bulunuyor. "Termal Palace Otel nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Yalova Termal Palace Ortadoğu'dan büyük ilgi görüyor!

Yalova'ya saray konseptinde termal otel yapan Karaderili Group, talep üzerine 12 adet kral dairesi yaptı. Orhan Karaderili, "Ortadoğu'dan ilgi yüksek. İlk kez, gecesi 10 bin euro olan 12 adet kral dairesi yaptık" dedi

Yalova Termal Palace Otel!

Yalova Termal Palace Otel projesinde 12 adet kral dairesi bulunuyor. Karaderili Grup imzasıyla yükselen projede bin metrekareden oluşan başkanlık suitide bulunuyor. Yalova Termal Palace Otel 40 bin metrekare alandan oluşuyor.

Karaderili Group Yalova'da otel yapıyor!

Yalova'ya saray konseptinde termal otel yapan Karaderili Group, talep üzerine 12 adet kral dairesi yaptı. Orhan Karaderili, "Ortadoğu'dan ilgi yüksek. İlk kez, gecesi 10 bin euro olan 12 adet kral dairesi yaptık" dedi

Yalova Termal Palace bu yıl hizmete giriyor!

Karaderili Grubu'nun Yalova'da 300 milyon dolar yatırım yaptığı Termal Palace, bu yıl hizmete girecek. Projede yalnızca devlet başkanlarının ve kralların konaklayabileceği 12 kral dairesi yer alıyor.

Dedeman Bostancı kapılarını açtı!

Dedeman Bostancı, kapılarını açtı. Grubun 16. oteli olma özelliğini taşıyan otel, 252 odasıyla hizmet verecek.. Dedeman Bostancı, 178 adet Superior oda, 32 adet Deluxe oda, 32 adet Executive oda, 9 adet Executive Suit ve Kral Dairesi'ne sahip.

rixos kral dairesi Haberi

rixos kral dairesi


42 milyon dolarlık 'Başkanlar Oteli' Rixos Otelleri'nin sahibi Fettah Tamince'nin Kazakistan'ın başkenti Astana'da 2 yıl önce açtığı Rixos'ta, Kazak Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev'e hediye edilen kral dairesi bugüne kadar dünyanın pek çok bölgesinden devlet adamlarına ev sahipliği yaptı. Kral dairesi plazma televizyonlardan saf altın armatürlere kadar her türlü lükse sahip. Sauna, özel mutfak, 108 ekran dev plazmalar ve özel işlemeli koltuk takımlarının bulunduğu dairede, musluk, duş başı, jakuzi armatürleri ve çöp kovası saf altından. 24 saat 64 kamerayle izlenen dairede yoğun güvenlik önlemleri göze çarpıyor. 6 odalı dairede 6 odanın da güvenlik görevlilerine ayrılmış olması bunun en büyük göstergesi.


EN AZ 12 BİN 500 DOLAR


Nazarbayev'in 3 kere kaldığı dairede konaklamak için ya Nazarbayev'in davetlisi olmak ya da kendisinden...