16 / 04 / 2024

Rixos Oteller Grubu Olimpos Milli Parkında otel mi yapacak

Rixos Oteller Grubu Olimpos Milli Parkında otel mi yapacak

Fettah Tamince'nin sahip olduğu Rixos Oteller Grubu'nun Olimpos Milli Parkı içine yapmayı planladığı otele izin çıkmadı. Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, mevcut imar planlarının iptaline karar verdi.

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

Rixos Grubu, Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 155 milyon liraya yeniledi!

Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük turizm yatırımcıları arasında yer alan Rixos Grubu, Hırvatistan'daki Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 20 milyon Euro, yani 155 milyon liralık yatırımla yeniledi ve kapılarını tekrar açtı.

Nest Kongre ve Fuar Merkezi 2020’de 100 bin kişiyi ağırlayacak!

Belek’te Cornelia Oteller grubu tarafından yapılan Nest Kongre ve Fuar Merkezi 2019 Ekim ayında açıldı. Nest Kongre ve Fuar Merkezi 30 oteli doldurabilecek toplantı kapasitesiyle bölgedeki otellerin de doluluğuna olumlu etki yaratacak.

 Mardan Palace Hotel Rixos Oteller Grubu’na geçti mi?

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar bedelle hizmete açılan dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Mardan Palace'ın Rixos'a satışı tamamlanamadı!

Antalya Kundu'da 2009'da hizmete açılan Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Rixos, Mardan Palace'a talip!

Antalya Kundu'daki hacizlik olan Mardan Palace Hotel, Rixos Oteller Grubu’nun işletmesine geçiyor.

Accor Grubu otel sayısını 100'e çıkaracak!

Rixos, Accor Grubu ile birlikte ülke sayısını 30’a, otel sayısını da 100’e çıkarmayı planlıyor. Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, 2025 yılı cirolarına ilişkin, “Bugün 500 milyondaysak o gün 2,5-3 milyar dolarlık bir ciroyu konuşuruz” dedi.

Rixos, 30 ülkede 100 yeni otel açacak!

Rixos Hotels Grubu, hedeflerini her geçen yıl artırıyor. Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince 27’nci otelini Dubai’de açtı. Tamince, yeni dönemde Körfez bölgesi ve Uzakdoğu’da büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Doğuş Grubu, Weggis Oteli'ni 184 milyona satın alıyor!

Daha önce Yunanistan, Hırvatistan, İtalya ve İspanya’da peş peşe oteller alan Doğuş Grubu Weggis Oteli'ni 184 milyona satın alıyor

Antalya Rixos The Land of Legends 2019'da tamamlanacak!

Accor Hotels Group, Rixos'a ortak oluyor. Accor Group'un Rixos Hotels Grubu'na ortak olması için iki grup arasında görüşmeler sürüyor.

Doğuş Grubu, Hırvatistan Zadar'da otel açacak!

Doğuş Grubu tarafından, Hırvatistan’ın Zadar şehrinde Hyatt Regency oteli açacak. 100 milyon euro değerinde planlanan otel yatırımı ile Hırvatistan’da Hyatt Oteller zincirinin ilk oteli açılmış açılacak.

Yıldız Holding, Fethiye Rixos Premium Oteli'nin satın aldı!

Yıldız Holding, lüks oteller zinciri Rixos'un Fethiye'de bulunan otelini 88 milyon TL + KDV bedelle satın aldı. Şirket, Orman Bakanlığı'ndan gereken izinleri alana kadar işlemleri gizli tuttu.

InterContinental'dan Antalya ve İstanbul'a otel yatırımı!

DÜNYANIN önde gelen otel zincirlerinden InterContinental Hotels Group (InterContinental Oteller Grubu- IHG) Hotel Indigo® Lower East Side New York ile dünyadaki 5 bininci otelini hizmete açtı.

Rixos Oteller Grubu Olimpos Milli Parkında otel mi yapacak Haberi

Rixos Oteller Grubu Olimpos Milli Parkında otel mi yapacak

Antalya’da Rixos Oteller Grubu’nun en özgün halkası olarak Beydağları Olimpos Milli Parkı içinde projelendirilen ‘Dreams of Phaselis’ otel projesi, tamamen rafa kalktı. Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, mevcut imar planlarının iptaline karar verdi.


Phaselis, Antalya Körfezi’nin batısında yükselen Beydağları’nın eteğinde Antik Likya uygarlığının Olimpos’la birlikte liman kentlerinden biri olarak tanınıyor. Gün yüzüne çıkarılan tarihi eserlerden çok daha fazlasının halen toprağın altında olduğu antik kentin etkileşim içinde olduğu 180 dönümlük alan, turizm yatırımları için işadamı Fettah Tamince’ye ait Rixos Oteller Grubu’na tahsis edildi.


Tahsis, ‘Ares Faselis’ adlı şirket üzerinden düzenlenen ‘Dreams of Phaselis’ (Phaselis Rüyası) adı verilen projeyle bölgede içinde 6 tenis kortlu, 3 yüzme havuzlu, 280 odalı otel ve tatil köyü yapılması planlandı. Proje için imar planları değiştirildi, ilgili kurumlardan...