18 / 04 / 2024

Rixos yeni otel yatırımları

Rixos yeni otel yatırımları

Rixos Hotels Grubu, hedeflerini her geçen yıl artırıyor. Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince 27’nci otelini Dubai’de açtı. Tamince, yeni dönemde Körfez bölgesi ve Uzakdoğu’da büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Beyoğlu'na 104 odalı yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu!

Yenimelek Turizm Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. 104 odalı otel projesi 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

Bodrum Türkbükü'ndeki zeytinlik alana 34.5 milyon TL'lik yeni otel geliyor!

Bodrum Türkbükü'nde yer alan zeytinlik alana 85 odalı yeni otel inşa edilecek. Hebil Bodrum ortaklığı imzası taşıyan otel  85 odalı otel 34 milyon 514 bin TL'ye mal olacak.

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Kazlıçeşme sahile 112 odalı yeni otel geliyor!

Çelikoğlu Otelcilik İstanbul Zeytinburnu'ndaki yeni otel yatırımı için start verdi. 112 odalı otel 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Bodrum'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Gün Turizm Otelcilik Bodrum'daki yeni otel yatırımı için start verdi. 420 milyon TL'ye mal olacak olan yeni yatırım 500 yatak kapasiteli...

Dünyada otel yatırımı sadece Asya’da arttı! İşte rakamlarla yeni otel yatırımları!

Açıklanan resmi rakamlara göre yeni otel yatırımları başını Çin’in çektiği Asya kıtası dışında dünya genelinde azalma gösterdi. İşte rakamlarla yeni otel yatırımları...

Yıldızlar Group'tan Şişli'ye 75 odalı yeni otel geliyor!

Yıldızlar Group, Şişli'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Beyoğlu'na 105 odalı yeni otel geliyor! 267 milyonluk yatırım için düğmeye basıldı!

Dia Otelcilik Turizm, Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Söz konusu otel 267 milyon 762 bin TL'ye mal olacak.

Sarıyer'e yeni otel geliyor! 58 oda ve 45 ofis kapasiteli!

İstanbul Sarıyer'de yeni otel inşa edilecek. 58 odalı otel ve 45 ofis kapasiteli proje 178 milyon 997 bin 758 TL'ye mal olacak.

İstanbul Arnavutköy'e 200 odalı yeni otel geliyor! 97 milyon 827 bin liraya mal olacak!

Ahanger İnşaat tarafından, İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Boğazköy İstiklal Mahallesi, Erciyes Sokak adresine 200 oda kapasiteli yeni otel projesi için start verildi.

Antalya Konyaaltı'na 140 odalı yeni otel geliyor! 138 milyon 755 bin TL'ye mal olacak!

RG Gayrimenkul İnşaat tarafından Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Arapsuyu Mahallesi, 3779 Ada 14 Parsel adresinde, 2 bin 977 bin metrekare alana toplam 140 oda 300 yatak kapasiteli yeni otel geliyor. 

Antalya'ya 4 yıldızlı, 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor!

Sirkeci İplik Tekstil Petrol Ürünleri Transmarin Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi otel projesi için düğmeye bastı. Antalya'ya 4 yıldızlı 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor...

Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? 

Hamdi Akın’ın sahibi olduğu Akfen GYO, Tersane İstanbul'daki yeni otel yatırımını resmen açıkladı. Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? İşte detaylar...

Rixos yeni otel yatırımları Haberi

Rixos yeni otel yatırımları


17 yıl önce kurulan Rixos Hotels, yurtiçi ve yurtdıiında büyümesini sürdürüyor. Firma sekiz ülkede 27 oteliyle hizmet veriyor. Bu otellerin 12'si Türkiye'de 15'i ise yurt dışında. Firmanın Türkiye dışında Rusya, Kazakistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, İsviçre ve Gürcistan'da otelleri bulunuyor.  Rixos Hotels, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki üçüncü otelini haziran ayında Dubai'de Rixos Premium Dubai ismiyle açtı. 400 milyon dolarlık yatırımla dünyanın en prestijli otellerinin bulunduğu Jumeriah Beach otel 35 katlı kule şeklindeki kristal tasarımıyla dikkat çekiyor.


ŞAMPİYONLAR LİGİ

İki ayda ciddi doluluk rakamlarına ulaştıklarını söyleyen Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, “Beklediğimizin çok üstünde bir yoğunluk var. Günde 4-5 bin kişi içeri giriyor. Bölgede başka yatırımlarımız da olacak. Hedefimiz şampiyonlar ligi” dedi. Tamince’nin gelecek hedefleri çok daha büyük. Bu yılın mart...