24 / 04 / 2024

rizede satılık çay bahçesi

rizede satılık çay bahçesi

Rize İl'i Fener Mahallesi'nde yer alan 2 çay bahçesi toplam 3 milyon 855 bin 7 TL olarak belirlendi.Çay bahçelerinin satışı Rize Satış Memurluğu tarafından 18 Temmuz 2014 günü yapılacak.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Samsun Çay Mahallesi TOKİ satılık daire!

Samsun Çay Mahallesi TOKİ satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T.C Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede 592,94 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi Eylül ayı raporu!

Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi’ne göre Eylül ayında Antalya’da metrekare başına konut satış fiyatları %2.97 oranında artmış ve Antalya fiyatların en çok yükseldiği şehir olmuştur.

Esenyurt Ayışığı Butik satılık!

Esenyurt Ayışığı Butik satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Toplam 110 adet konuttan meydana gelen proje tek blok halinde inşa edilecek.

Demir İnşaat Ayışığı Butik satılık!

Demir İnşaat Ayışığı Butik satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen projede toplam 110 adet konut yer alıyor.

Ayışığı Butik Esenyurt satılık!

Ayışığı Butik Esenyurt satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşeceği projede çeşitli sosyal alanlara yer veriliyor.

TOKİ Çayırova projesi satılık daireler!

Toki Çayırova projesi satılık daireler kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Kocaeli Çayırova Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında 157 adet konut satışa çıkıyor.

Çayırova TOKİ Konutları satılık daire!

TOKİ Kocaeli Çayırova TOKİ Konutlar'nda 88 adet konut satışa sunuluyor. Çayırova TOKİ Konutları satılık daire fiyatları 186 bin 475 TL'den başlıyor ve 217 bin 515 TL'ye kadar çıkıyor.

Dumankaya Çayırova Gebze satılık!

Dumankaya Çayırova Konutları 142 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiyor. Projede yer alan konutların stüdyodan, 4 oda 1 salona kadar şekillenmesi planlanıyor. Dumankaya Çayırova Gebze satılık dairelerin fiyatları haberimizde yer alıyor.

Dumankaya Çayırova'da 4 bin 500 satılık konut!

Dumankaya İnşaat, Çayırova Konutları ile Türkiye'nin büyük projeleri arasına girmeye hazırlanıyor. Proje dahilinde Gebze'de 20 bin kişilik 4 bin 500 satılık konut inşa edilecek.

Ankara Arya Nüans Residence satılık daire! 1 ay sonra teslim!

Ankara Arya Nüans Residence satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Ankara Eryaman'da yer alan Arya Nüans Residence projesinde konutların teslimleri önümüzdeki Mart ayı içerisinde yapılıyor....

Vadikent Ankara satılık! 24 ay sonra teslim!

Vadikent Ankara satılık daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor. Proje kapsamında yer alan daireler 24 ay sonra teslim edilecek

Çengelköy Park satılık! 24 ay sonra teslim!

Çengelköy Park satılık rezidans dairelerin metrekaresi 4 bin dolardan başlarken, villaların fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Çengelköy Park'ta teslimler 24 ay sonra yapılıyor...

rizede satılık çay bahçesi Haberi

rizede satılık çay bahçesi

Rize İl'i Fener Mahallesi'nde yer alan 2 çay bahçesi toplam 3 milyon 855 bin 7 TL olarak belirlendi.Çay bahçelerinin satışı açık arttırma usulüyle Rize Satış Memurluğu tarafından 18 Temmuz 2014 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.


İlanın detayı için