17 / 04 / 2024

Rnt Grup Danışmanlık nerede

Rnt Grup Danışmanlık nerede

Rnt Grup Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Oksana Ecmel tarafından kuruldu. 

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Özgür tarafından kuruldu.

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Semih Simek ortaklığında kuruldu.

Bth Grup İnşaat Lojistik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bth Grup İnşaat Lojistik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Dinç Güler tarafından kuruldu.

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Geyve ve Şafak Uçak ortaklığında kuruldu.

Ahb Grup Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahb Grup Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Rıdvan Bozkuş tarafından kuruldu.

Forge Grup Finansal Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Forge Grup Finansal Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çiftçioğlu tarafından kuruldu.

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksel Şahin tarafından kuruldu.

Dgn Grup İnşaat Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgn Grup İnşaat Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ülvan tarafından kuruldu.

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Faramarz Mehboudı tarafından kuruldu.

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Faramarz Mehboudı tarafından kuruldu.

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güzel tarafından kuruldu.

Prımepaths Grup Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Prımepaths Grup Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile A.Quadrı Awere tarafından kuruldu.

Alyaser Grup Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alyaser Grup Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyad Albarbrı ve Yaser Barbarı ortaklığında kuruldu.

Rnt Grup Danışmanlık nerede Haberi

Rnt Grup Danışmanlık nerede

Rnt Grup Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Oksana Ecmel tarafından kuruldu. 

Rnt Grup Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Yurt içinde ve yurt dışında finansal danışmanlık, ekonomi, ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim hizmeti vermek vetüm bu alanlarda iştigal eden kamu, yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerin danışmanlığını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Rnt Grup Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adres: Gültepe Mah.Şehit Özcan Demirci Cad.No.3/1...