19 / 04 / 2024

Ro-Ro gemisi

Ro-Ro gemisi

Artık İstanbul Boğazı'ndaki yalılarda oturmak sadece para değil, cesaret de istiyor

Büro memuru olmak isteyenlere müjde! Hazine Maliye Bakanlığı duyurdu! Başvuru için hemen İŞKUR’a koşun!

İş arayan milyonlarca kişiye duyuruldu. Büro memuru alınacak. İşte istenilen şartlar!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu yatırımcıları uyardı: Bu yatırım araçlarını alın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu, ekonominin başına Mehmet Şimşek'in geçmesi halinde cazip gelecek yatırım araçlarını peş peşe açıkladı.

İŞKUR resmen açıkladı! En az 1.641 büro personeli alınacak! Başvuruları sakın kaçırmayın!

İŞKUR bünyesinde 81 ilde en az ilkokul mezunu toplam 1.641 büro personeli alacağını açıkladı. Başvuruları sakın kaçırmayın!

Ünlü analist Tunç Şatıroğlu'ndan kiracılara kötü haber! Gerçek kira bedeli...

Konut piyasası ve kira ücretleri gündemde yer almaya devam ediyor. İstanbul'daki konut konusunu ele alan analist Tunç Şatıroğlu 'Ev sahibi için büyük gelir kaybı' diyerek İstanbul'da konut hadisesinin nasıl hallolacağını anlattı.

İŞKUR'dan büro personeli olma fırsatı! KPSS'den bu puanı almanız şart!

KPSS şartı bulunan büro personeli alımı başladı! Puan şartını sağlayan her aday iş başı yapıyor: Mülakatsız personel alımlarına dair detaylar belli oldu. Alım bekleyenleri sevindiren bu habere dair detaylarda belli oldu. 

Analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın

Bugün ABD'deki kritik enflasyon verisi altın ve dolar fiyatlarında etkili olacak. Ünlü analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın!

Altın ve dolarınızı sakın bozdurmayın diyen Tunç Şatıroğlu o günü işaret etti! Elinizdekiler kül olacak...

Altın ve dolar ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan analist Tunç Şatıroğlu ''elinizdekileri sakın bozdurmayın'' diyerek o günü işeret etti. Elinizdekiler kül olacak...

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Ekonomist Şatıroğlu’ndan ‘şok’ iddia: Borsayla oynuyorlar, borsa yatırım yeri olmaktan çıktı!

Borsa geçen hafta yüzde 2,3 oranında değer kazanırken son üç haftadır yaşadığı düşüş trendinden kurtuldu. Şimdi gözler yeni haftaya çevrilirken, ekonomist Tunç Şatıroğlu’ndan yine ilginç bir iddia geldi...

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Köroğlu tarafından kuruldu.

İşte altının göreceği dip fiyat! Aman bu tarihe dikkat! Piyasa uzman Tunç Şatıroğlu uyardı! 

Altın fiyatlarındaki gerilemenin nedeni ve ne zaman biteceği merak konusu haline gelirken, uzman isim Tunç Şatıroğlu'ndan uyarı dolu yorum geldi. Altın fiyatları için  “Faiz artırımlarının bir yerden sonra durması lazım. Hatta daha yükselmeyeceğini düşünüyorum.

İŞKUR üzerinden büro personeli alımı başladı! Tam 1343 kişi alım yapılacak, başvuru detayları neler?

İŞKUR son olarak büro personeli alımı yapacağını duyurdu. En az lise mezunu olması beklenen adaylardan toplamda 1343 kişi seçilecek. Başvuru şartlarını karşılayan adayların Türkiye içerisinde yer alan farklı illere görevlendirmeleri yapılacak.

Altın borcu olanlara kritik uyarı! Kara kara düşünmeyin uzman Tunç Şatıroğlu yapılması gerekenleri bir bir anlattı

Gram Altında düşüş yaşanmasının ardından yeniden yükselişe geçmesi piyasalarda borcu olan vatandaşların sıkıntısını konuşmaya başladı. Piyasa  Uzmanı Tunç Şatıroğlu yapılması gerekenleri bir bir anlattı.

Ro-Ro gemisi Haberi

Ro-Ro gemisi

29 Mayıs günü Yeniköy'de Oya Başar'ın oturduğu yalıya bir Ro-Ro gemisinin çarpmasının ardından dün Anadoluhisarı'nda  dümeni kilitlenen bir gemi bir yalının iskelesine çarptı. İsrail'den Ukrayna'ya giden 94 metre uzunluğunda 2 bin 659 grostonluk boş kuru yük gemisinin dümeni, İstanbul Boğazı'ndan  geçişi sırasında kilitlendi. Anadoluhisarı önlerinde karaya oturan gemi için Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne bağlı botlar ve römorkörler bölgeye sevk edildi. Gemi kurtarma römorkörleri ile çekilerek Büyükdere açıklarına götürüldü. Geminin şirketi adına avukatı Prof. Dr. Mehmet Ülgener Anadoluhisarı İskelesi'nin hemen yanında bulunan Süren Gündüz'ün kiracı olarak oturduğu yalının iskelesine hafif bir şekilde vurduğunu söyledi. Kıyıdaki yalılarda yaşayanlarsa bir ses duyup dışarı çıktıklarında gemiyle karşılaştıklarını ve şaşırdıklarını söyledi.
Radikal

Yalıya yine davetsiz misafir

İstanbul Boğazı son bir ay içinde ikinci kez tehlike atlattı. Geçtiğimiz...