19 / 04 / 2024

Road Tunnel

Road Tunnel

İstanbul'daki mega projeler 26 Mayıs 2016'da gerçekleşen "Road Tunnel- Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı" etkinliğinde tanıtıldı.

Road Partner İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Road Partner İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Asil tarafından kuruldu.

Gösterişi sevenler bu haber tam size göre! Jeep Compass'ın fiyatı güncellendi! İşte yeni fiyatı

Jeep markasının DNA'sında yer alan off-road yetenekleri, Compass'ı outdoor etkinlikler için ideal hale getirir. Arazi şartlarında rahatlıkla kullanılabilen 4x4 modelleri, kampçılık, doğa gezileri ve açık hava etkinlikleri için uygun bir seçenek sunar. İşte 04 Haziran 2023 fiyat listesi

Karaca Vantuz Off-Road Robot Süpürge kaç TL, özellikleri neler? İşte Karaca 19 Mart 2023 fiyat listesi 

Evlenecekler ve evini yenileyecekler sizin için Karaca Vantuz Off-Road Robot Süpürge'yi özellikleriyle birlikte araştırdık. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz ve ürünün fiyatı. 

Ford Ecosport'a Mart ayında zam geldi mi? İşte 04 Mart 2023 fiyat listesi

Şehir içi kullanımı ve off-road kullanımı için uygun bir araç olan Ford Ecosport, yüksek sürüş pozisyonu, geniş iç hacim, pratik kullanımı ve güçlü motor seçenekleri ile sizi bekliyor  Peki Ford Ecosport 04 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Bir otoyol efsanesi Harley Davidson Road King 28 Ekim 2022 fiyat listesi! 

Klasik krom tasarımı ve modern touring performansıyla sadeleştirilmiş bir otoyol efsanesi olarak lanse edilen Harley Davidson Road King fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Road King 28 Ekim 2022 fiyat listesi...

Off-road motosikletin yeni boyutu Honda Africa Twin 25 Ekim 2022 fiyat listesi!

“Daha ne kadar ileri gidebiliriz?” sloganıyla lanse edilen Off-road motosikletin yeni boyutu Honda Africa Twin fiyatları ne kadar? İşte Honda Africa Twin 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

Off-road segmentinin en yenisi Isuzu D-Max şimdi yeni fiyatıyla! Isuzi 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Herkes tarafından merak edilen ve araştırılan Isuzu D-Max'i siizn için inceledik. Peki, Isuzu D-Max'in güncel fiyatları ne kadar? En uygun fiyatlı Isuzu D-Max'in fiyatı ne kadar? İşte, Isuzu D-Max 21 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tüm arazi şartlarında üstün performans! Toyota Hilux 4 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Japon teknolojisi performansla buluştu. Ortaya her türlü arazi şartlarına uyum sağlayan Toyota Hilux çıktı. Hilux, üstün performans, verimli motoru ve dayanıklı tasarımı sizi off-road seçenekleri arasında tek seçeneğiniz olacak. İşte 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Meta Silk Road İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Meta Silk Road İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Ataköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Can Kaya tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü'ne büyük ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü, Dubai'de International Road Federation tarafından düzenlenen ödül töreninde  'Proje Finansmanı' kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Road Makers Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Road Makers Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İraki ve Muhammed Elmufti ortaklığında kuruldu.

Silk Road Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silk Road Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Amir Shammout tarafından kuruldu.

Silk Road Gayrimenkul  Anonim Şirketi kuruldu!

Silk Road Gayrimenkul  Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çalık tarafından kuruldu.

Road Tunnel Haberi

Road Tunnel

Karayolları Genel Müdürlüğü ve Yollar Türk Milli Komitesi, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı himayesinde gerçekleşen "Road Tunnel- Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı" çatısı altında ilk kez kapılarını açtı. Dün saat 11.00'de Congresium'da açılan fuarda Kanal İstanbul, Avrasya Tüneli, Marmaray, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli gibi mega projeler tanıtıldı.



Sabah Ankara


Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Büyük altyapı yatırımcıları fuarda buluştu Köprü, tünel ve karayolu yapımında kullanılan teknoloji ve ekipmanların tanıtımının hedeflendiği Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı ve Kongresi Ankara'da başladı. Ulaştırma Bakanlığı ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından da desteklenen fuar ve kongrede, ana yüklenicüer ve kamu kurumlarına, köprü, tünel ve karayolu inşasında kullanüan her türlü malzeme, ekipman ve teknolojiye yönelik hizmet sunan şirketler ürün ve hizmetlerini tanıttılar. Yollar Türk...