28 / 03 / 2024

Robert Pattinson

Robert Pattinson

Robert Pattinson kendisini aldatan sevgilisi Kristen Stewart ile birlikte yaşadığı evi sonunda sattı.US Weekly'nin haberine göre Pattinson'ın Los Feliz'deki evini, Big Bang Theory adlı dizinin yıldızlarından Jim Parsons satın aldı.

Robert Pattinson ve Kirsten Stewart tekrar aynı çatı altında!

ABD’de yayımlanan US Weekly dergisinin haberine göre Twilight serisinin yıldızları Kirsten Stewart (22) ile Robert Pattinson (26) tekrar aynı çatı altında yaşamaya başladı...

Robert Pattinson, Kristen Stewart'la yaşadığı evi satıyor!

Sevgilisi ve rol arkadaşı Kristen Stewart'ın kendisini evli yönetmen Rupert Sanders ile ayrılmasının ardından 'Alacakaranlık' (Twilight) ın yakışıklı oyuncusu Robert Pattinson birlikte yaşadıkları lüks villayı satma kararı aldı

Dünyaca ünlü ekonomist yatırımcıları uyardı: Para biriktirenler kesinlikle kaybedecek! Geç olmadan gümüş alın!

Zengin Baba Yoksul Baba (Rich Dad Poor Dad) adlı kişisel finans kitabının yazarı Robert Kiyosaki, yatırımcıları değerli metallere yatırım yapmaları konusunda uyardı.

Yatırımcılar için pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu: Gayrimenkul de var!

ABD’li yatırımcı Steve Burns’ün New Trader U’da yer alan makalesinde akıllı yatırım ve iş kurma yoluyla servet oluşturmanın tanınmış bir savunucusu olan Robert Kiyosaki'nin pasif gelir akışları ile ilgili tavsiyeleri bulunuyor. İşte pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu...

Burla Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Burla Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 12 milyon 997 bin 180 TL sermaye bedeli ile Robert Sonman ve Leon Hananel ortaklığında kuruldu.

Robert Sonman kimdir? Kaç dil biliyor? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Robert Sonman hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde Yönetim Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev alıyor? İşte Robert Sonman ile ilgili tüm merak edilenler...

''Zengin Baba Yoksul Baba''nın yazarı doları bitirecek gelişmeyi duyurdu! Hemen buraya bakın!

İş insanı Robert Kiyosaki, Bitcoin'in 2024'te 120 bin dolara çıkacağını ve yakında altın destekli bir kripto para biriminin gelecekte piyasaya sürüleceğini tahmin ediyor. Değerlendirme tavsiyeleri de verdi.

Özel okulların yıllık ücretleri açıklandı! İşte dudak uçuklatan rakamlar!

Özel okulların 2023 ile 2024 eğitim öğretim yılı ücretleri netliğe kavuştu. Robert Koleji, bu sene de öğrenim ücretleri ile rekor kıran okul oldu. İşte detaylar!

Dünyaca ünlü ekonomist resmen açıkladı! Gümüş alın! 

Dünyaca Ünlü Ekonomist Robert Kiyosaki ABD'nin iflasın eşiğinde olduğunu söyleyerek, gümüş alın diyerek yatırımcıları uyardı.

Dünyanın en büyük Bitcoin konferansına katılım yarı yarıya düştü

Geçen yıl 35.000 olan Bitcoin 2023 etkinliğine yaklaşık 15.000 katılımcı bekleniyor - muhtemelen "kripto kışı" olarak bilinen gerilemenin bir sonucu. ABD başkan adayı Robert F. Kennedy Jr. da planlanan konuşmacılar arasında yer alıyor.

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge fiyat listesi; Engel tanımayan güçlü temizlik

Akıllı robot süpürge, airfryer ile birlikte son dönemin en gözde ürünleri arasında yer alıyor. Birçok marka tarafından üretilen robot süpüreler araştırılmaya devam ediyor. Peki Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge özellikleri neler ve fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Altın alacaklar hemen harekete geçsin! Dünyanın en zengini tüm parasını koydu! Altın 1000 dolar düşecek!

Altın fiyatlarına dair uzmanlardan açıklamalar gelmeye devam ediyor. Dünyanın en zengin adamı olarak bilinen Robert Kiyosaki'den altına dair yorum yaptı. İşte detaylar!

Ünlü altın yatırımcısının herkesi şaşırtan yorumu! Tüm paramı...

Altın ücretlerinde meydana gelen ani çıkış ve çıkışlar ile beraber ünlü ekonomistlerden açıklamalar gündemdeki yerini alıyor. Dünyanın en zengin adamı popülaritesine sahip Robert Kiyosaki'den altın yorumu geldi. Altın ücretlerine dair yaptığı açıklamalar ile beraber yatırım dünyasını sarsan en zengi

Fakir Robert Rs 720 Akıllı Robot Süpürge'de 4 bin 900 TL' ye varan indirim fırsatı! Bu indirim kaçmaz! 

Fakir robot akıllı süpürge, yüksek emiş gücü, düşme engelleyici sensörü ve 120 dakika boyunca kesintisiz çalışma imkanı ile hem süpürme hem de silme işlemini gerçekleştirir. 

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge 12 bin 198 TL! Özellikleri neler? 

Fakir Robert RS 770 robot süpürge aynı anda silme ve süpürme işlemini gerçekleştirerek temizliği kolaylaştırıyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler?

Robert Pattinson Haberi

Robert Pattinson


Alacakaranlık serisiyle ünlenen aktör Robert Pattinson kendisini aldatan sevgilisi Kristen Stewart ile birlikte yaşadığı evi sonunda sattı.


US Weekly'nin haberine göre Pattinson'ın Los Feliz'deki evini, Big Bang Theory adlı dizinin yıldızlarından Jim Parsons satın aldı. Pattinson evini geçtiğimiz Ekim ayında 6 milyon 750 bin dolara satışa çıkarmıştı. Parsons'ın evi 6 milyon 375 bin dolara satın aldığı belirtiliyor. Evin eski sahiplerinden biri de efsane basketbolcu Kerim abdül...