24 / 04 / 2024

Rohat Özbay doğubeyazıt belediyesi

Rohat Özbay doğubeyazıt belediyesi

Ağrı Doğubeyazıt Belediye Başkanı Rohat Özbay kimdir? Rohat Özbay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Rohat Özbay, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Doğubeyazıt Belediye Başkanı Rohat Özbay..

Dolar 29 liraya tırmanıyor! Bugün dolar alış satış fiyatı ne kadar? 23 Kasım Perşembe dolar ne kadar oldu?

Dolar/TL kurunda sınırlı yükseliş devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde dolar kuru 29 lira rekoruna doğru tırmanıyor. Peki dolar alış satış fiyatı bugün ne kadar oldu? Dolar kaç lira? 23 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

Türken Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türken Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Doğan Türken tarafından kuruldu.

Elektrik ve doğalgaz borcu olanlara müjde! Bakan resmen açıkladı! Borcunuz varsa bu habere mutlaka göz atın!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik ve doğalgazda tüketicilerin ödemelerini özel sebepler yüzünden zamanında yapamayacakları durumlarda, ödemelerinin ertelenmesine olanak sağlayacak, bu ertelenen ödemelerin ise 12 aya kadar zamanaşımı olmadan ödenebileceğini açıkladı.

Doğalgaz tüketim desteği yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz desteği kaç ay sürecek?

Doğalgaz desteği gündemde yer alan konuların başında geliyor. Bu destekten yararlanmak isteyen vatandaşlar, doğalgaz desteğinin ne zaman yatırılacağını araştırıyor. İşte detaylar!

Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz tüketim desteğinin kimlere verildiği yani “Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?” sorusu sıklıkla sorulmaktadır. İşte yanıtlar!

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır? soruları destekten yararlanmak isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. İşte konuya dair detaylar!

Doğal gaz desteğinde son dakika gelişmesi! Kapsam genişletildi, tutar yükseltildi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, doğal gaz desteği ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Doğalgaz Tüketim Desteği’nde yıllık 450 lira - 1.150 lira arasında yapılan yardım tutarı da yükseltildi. Destek miktarı ne kadar oldu, yararlanma koşulları değişti mi? İşte cevaplar

Doğalgaz desteğinin ayrıntıları ortaya çıktı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Doğalgaz Tüketim desteğinde kış dönemine ilişkin başvuruların başladığını açıkladı.

Avrupa anlaştı, doğalgaz piyasasını altüst edecek karar çıktı

Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, bir süredir gündeme getirdikleri doğalgaz tüketimini yüzde 15 azaltma kararında Rusya’dan akışın kesintiye uğraması ihtimalini baz alarak anlaştı. Alınan kararın Rusya’yı ve akabinde Rusya’dan alınan gazın fiyatlarını etkilemesi bekleniyor.

Gümüş yatırımcıları heyecanla bekliyor! Gümüş 13 liraya doğru tırmanıyor!

Gümüş fiyatları, doların etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 22,20 dolara kadar yükseldi. Gümüşün gram fiyatı ise 13 liraya doğru tırmanışta. İşte gümüşte son dakika gelişmeler..

İkinci el araç alamıyorum diye üzülenler dikkat! Fransız otomobil devi Renault Türkiye için müjdesini açıkladı

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Doğu, Türkiye’de ikinci el araç için yeni bir proje hazırladıklarını açıkladı.

Dolar kuru 15 lira seviyesine doğru tırmanıyor! 7 Nisan 2022 son dakika dolar kuru!

Yatırımcılar ve dolar almak isteyenler, '' Dolar bugün kaç lira? 7 Nisan 2022 dolar kuru bugün ne kadar oldu son dakika?'' sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte 7 Nisan 2022 son dakika dolar kuru...

Rohat Özbay doğubeyazıt belediyesi Haberi

Rohat Özbay doğubeyazıt belediyesi

Rohat Özbay kimdir?

Ağrı Doğubeyazıt Belediye Başkanı Rohat Özbay kimdir? Rohat Özbay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Rohat Özbay, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? 


Doğubeyazıt Belediye Başkanı Rohat Özbay özgeçmişini şu şekilde anlatıyor: "1979 Doğubayazıt doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Doğubayazıt’ta, Lise öğrenimimi Ankara ili Elmadağ ilçesinde (Sağlık Meslek Lisesi) tamamladım.


2004 yılında Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldum.


Bir yıllık staj aşamasından sonra 2007 yılının ilk yarısına kadar Van il merkezinde serbest avukat olarak çalıştım. 2007 yılının ikinci yarısından itibaren Doğubayazıt’ta serbest avukat olarak çalışmaktayım.


Evli, (Asmîn ve Zerya isimli) iki çocuk...