19 / 04 / 2024

Rojda Demirer avmler kapatılsın önerisi

Rojda Demirer avmler kapatılsın önerisi

Ünlü oyuncu Rojda Demirer, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle alışveriş merkezlerinin kapatılması gerektiğini söyledi...

Ed Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ed Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Engin Demirer tarafından kuruldu.

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mila Akdeniz, Şerefnaz Demirer ve Uğur Can Erşen ortaklığında kuruldu.

Lider Ticaret İnşaat Ve Orman Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Lider Ticaret İnşaat Ve Orman Ürünleri Anonim Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirer tarafından kuruldu.

Demirer Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Demirer Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de Celal Demirer tarafıhndan kuruldu.

Trinkarsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trinkarsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de Mehmet Ali Baldaner, F. Emircan Demirer ve Fatih Turan ortaklığında kuruldu.

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Kuru, Murat Ömeroğlu, Yakup Demirer ve Yusuf Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Yeme-içme sektöründen kira, icra ve iflas çağrısı!

Genelgeyle kapatılan yeme-içme işletmelerine kamu bankaları icra takibi başlattı. TURYİD Başkanı Kaya Demirer, "Bir taraftan kamu kapatacak, bir taraftan da kamu bankası borcunu öde diyor. Neyle ödeyeceğim? Yazarkasamda kilit var" dedi. 

Ata Demirer: Bursa Altıntaş inşaat baskıyla yıkılmış!

Bir süredir Bozcaada'da yaşayan ve deniz tutkusuyla bilinen komedyen Ata Demirer, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Demirer, hayatının en önemli yerlerinden biri olan eski evini sosyal medyadan yayınladı. 

Hilton Grubu Frankie'yi Susona LXR Otel'e taşıdı!

İlk kez Türkiye'de Türk sermayesiyle kurulmuş bir restoran markası, uluslararası bir otel zincirine franchise vererek ismini ve markasını kullandırmış. Hilton Ülke Müdürü Armin Zerunyan, Demirer'in markası Frankie'yi, Hilton Grubu'nun lüks otel sınıfında olan Susona LXR Otel'e taşımasını istemiş.

AVMler bayramda açık mı Temmuz 2020?

AVMler bayramda açık mı Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. Peki AVMler bayramda açık mı Temmuz 2020? Alışveriş merkezleri bayramlarda açık olacak mı 2020? İşte AVMler bayramda açık mı Temmuz 2020 sorusunun yanıtı...

Rojda Demirer : AVM’lerdeki dükkanlarımı kapatacağım!

Ünlü oyuncu Rojda Demirer, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle alışveriş merkezlerinin kapatılması gerektiğini söyledi...

Fedesign İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fedesign İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Demirer tarafından kuruldu.

AVMler yılbaşında açık mı 2020?

Türkiye'de bulunan alışveriş merkezleri genel olarak sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki AVMler yılbaşında açık mı 2020? AVM yılbaşı çalışma saatleri Ocak 2020...

Rojda Demirer avmler kapatılsın önerisi Haberi

Rojda Demirer avmler kapatılsın önerisi

Koronavirüs dünya üzerinde yayılmaya devam ediyor. Birçok önlemin alındığı son günlerde oyuncu Rojda Demirer, tedbir için AVM'lerin kapatılması gerektiğini söyledi.

Milliyet'te yer alan habere göre; Rojda Demirer, koronavirüsün ciddiyetine dikkat çekerek alışveriş merkezlerinin kapatılması gerektiğini dile getirdi.

Bazı AVM’lerde dükkanı olan oyuncu, “Herkese evinizden çıkmayın uyarısı yapılırken, alışveriş merkezleri neden açık? Kendi işletmem adına kafelerin kapanması doğru ama diğer çalışanlar için tedirginliğimiz devam ediyor” diyerek, tepki gösterdi.

Ezgi Mola'dan 'kiralarda indirim yapılsın' önerisi!...