29 / 03 / 2024

Roma Parkı ne olacak

Roma Parkı ne olacak

Mahalle sakinlerinin tarım yaptığı, adını da Roma Bostanı koyduğu alana yüklenici firma dün yine kepçeyle girdi. Vatandaşlar çalışma sona erene kadar nöbet tutacaklarını söyledi.

İşte Roma Parkı'na yapılacak sosyal tesis!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu bugün köşesinde "Roma Parkı'na yapılacak sosyal tesis işte bu" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Zam geldi yeni tarifeler peş peşe güncellendi! Yeni İSPARK otopark ücreti kaç lira? İSPARK'ta 1 saat park ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı toplantısından zam kararı çıktı. Bu kapsamda İSPARK otopark ücretlerine yüzde 55 ile yüzde 57 arasında zam yapılacağı kararlaştırıldı. Peki, Yeni İSPARK otopark ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar

Taksim Gezi Parkı ne olacak?

Taksim Gezi Parkı’nın İBB'nin elinden alan Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün Gezi Parkı için yeni projeler hayata geçireceği iddia edildi.

İzmir İstinye Park ne zaman açılacak?

İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinye Park projesinin Mayıs 2020'de hizmete açılması planlanıyor. Proje Orjin Grup imzası taşıyor.

Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Deluxia Park Residence projesi 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. Peki Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

İstanbul'un parkları imara mı açılıyor?

İstanbul'un merkezlerinde yeni projeler hayata geçiyor. Fındıklı Parkı, Validebağ Korusu, Roma Park’ın ardından Belgrad Ormanı imara açılıyor.

Vadistanbul Park ne zaman tamamlanacak?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen Vadistanbul Park projesinde 12 ay sıfır faizle, 36 ay 0,50 faizle, 120 ay 0,86 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Seyrantepe Vadistanbul Park projesinde fiyatlar 754 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. Peki Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Cihangir'deki Roma Parkı'na inşaat izni çıktı!

Cihangirlerin, yeşil alan kalması için mücadele verdiği alana inşaat izni çıktı. Cihangir'deki Roma Park'ta, 25 Ekim'de başlayan ve arkeolojik kalıntılar bulunmasıyla durdurulan sosyal tesis inşaatına yeniden başlandı.

İşte Roma Parkı'na yapılacak sosyal tesis!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu bugün köşesinde "Roma Parkı'na yapılacak sosyal tesis işte bu" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Roma Parkı'ndaki kazı 2. kez durduruldu!

İstanbul Cihangir’deki Roma Park’a dün sabah polis eşiliğinde iş makinaları girdi.Roma Parkı'ndaki izinsiz kazıyı ikinci kez halk durdurdu.

Beyoğlu Roma Parkı için resmi açıklama!

Beyoğlu Belediyesi, eski Roma Bahçesi ile ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, yapılacak olan sosyal tesisin Roma bahçesinin üst kısmında yer alan arkeolojik alandan bağımsız 1150 metrekarelik başka bir arsada inşa edileceğini açıkladı.

Cihangir'deki Roma Parkı yeşil alan kalacak!

Beyoğlu Belediyesi, İBB'nin Cihangir'deki Roma Parkı'nda başlattığı çalışmaların detaylarını HT İstanbul'a açıkladı: "Sosyal tesis Roma Parkı'na değil, parkın üst kısmında yer alan arkeolojik kazı alanından bağımsız otopark bölümüne yapılacak".

Cihangir Roma Parkı'ndaki yıkımlar durduruldu!

Cihangir'de bulunan ve Sanatkarlar Parkı olarak da bilinen Roma Parkı’nda ‘Cihangir Sosyal Tesisi’ yapmak için başlayan yıkım durduruldu.

Roma Parkı ne olacak Haberi

Roma Parkı ne olacak

BEYOĞLU, Cihangir’deki Sanatkârlar Parkı’nın bitişiğine İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan, geçen hafta İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla durdurulan sosyal-kültürel tesis inşaatı alanında, İstanbul Arkeoloji Müzesi Müdürlüğü ekiplerinin denetiminde elle kazı yapılması kararı alınmıştı.


 Mahalle sakinlerinin tarım yaptığı, adını da Roma Bostanı koyduğu alana yüklenici firma dün yine kepçeyle girdi. Polis denetiminde hafriyat çalışması yapan firma çalışanları, kurul kararının kendilerine ulaştırılması üzerine çalışmayı durdurup, kamyonları alandan dışarı çıkarırken, iş makinası kepçe inşaat alanında kaldı. Vatandaşlar çalışma sona erene kadar nöbet tutacaklarını...