27 / 04 / 2024

Roma Parkına ne yapılacak

Roma Parkına ne yapılacak

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu bugün köşesinde "Roma Parkı'na yapılacak sosyal tesis işte bu" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Nurol Park Güneşli daire fiyatları ne kadar?

Konut, mağaza ve ofis alanlarına yer verilen Nurol Park Güneşli projesi 1.118 konuttan meydana geliyor. Peki Nurol Park Güneşli daire fiyatları ne kadar?

Maçka Parkı'na ne yapılıyor?

Maçka Parkı’nda ne yapılıyor? Projenin parka etkisi ne? Vatandaşlar ne istiyor, Şehir Plancıları ne diyor? Proje sahibi İBB ağaçların kesileceği iddiasını nasıl değerlendiriyor? İBB’nin “Kesme değil nakil” dediği ağaçlar için TMMOB Orman Mühendisleri Odası nasıl bir açıklama yapıyor? İşte yanıtları.

Cihangir'deki Roma Parkı'na inşaat izni çıktı!

Cihangirlerin, yeşil alan kalması için mücadele verdiği alana inşaat izni çıktı. Cihangir'deki Roma Park'ta, 25 Ekim'de başlayan ve arkeolojik kalıntılar bulunmasıyla durdurulan sosyal tesis inşaatına yeniden başlandı.

İşte Roma Parkı'na yapılacak sosyal tesis!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu bugün köşesinde "Roma Parkı'na yapılacak sosyal tesis işte bu" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Cihangir'deki Roma Parkı yeşil alan kalacak!

Beyoğlu Belediyesi, İBB'nin Cihangir'deki Roma Parkı'nda başlattığı çalışmaların detaylarını HT İstanbul'a açıkladı: "Sosyal tesis Roma Parkı'na değil, parkın üst kısmında yer alan arkeolojik kazı alanından bağımsız otopark bölümüne yapılacak".

Cihangir'deki Roma Parkı’na sosyal tesis mi yapılıyor?

Cihangir’de altında tarihi eserler bulunduğu için Roma Parkı olarak adlandırılan Sanatkarlar Parkı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından, ‘Cihangir Sosyal Tesisi İnşaatı’ başlatıldı.

Nurol Park Güneşli değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Bağcılar'daki Nurol Park Güneşli Projesine ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen değerleme raporu...

Nurol Park Güneşli satılık daire!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli 'de bulunan proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunyor. Nurol Park Güneşli satılık daire teslimleri 2016 yılı Şubat ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

Nurol Park Güneşli Rezidans!

Dairelerin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği proje 9 blok şeklinde yükseliyor. Nurol Park Güneşli Rezidans Atatürk Havalimanı 'na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Nurol Park Güneşli satış ofisi telefon!

Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Nurol Park Güneşli satış ofisi telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi.

Nurol Park Güneşli satılık ev fiyatları!

Nurol Park Güneşli satılık ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. 55 bin metrekare arsa alanına sahip projede teslimlerin Şubat 2016 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Nurol Park Güneşli örnek daire görselleri!

Nurol Park Residence'de peşinatsız 50 ay taksit yapılabiliyor. Atatürk Havalimanı'na yakın konumda olan projede fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor. İşte Nurol Park Güneşli örnek daire görselleri...

Nurol Park Güneşli ile hayata sıfırdan başlayın!

Teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında gerçekleşeceği Nurol Park Konutları Atatürk Havalimanı'na 6 kilometre mesafede bulunuyor. Proje "Nurol Park Güneşli ile hayata sıfırdan başlayın" sloganıyla yükseliyor.

Roma Parkına ne yapılacak Haberi

Roma Parkına ne yapılacak

Cihangir'deki Roma Parkı'na belediyenin yapacağı sosyal tesis büyük tepkilere neden olmuştu.


Bunu ben de eleştirdim.


Hem parkların orasına burasına bir şeyler konulmasına karşı olduğum için...


Hem de olay ‘evimin önünde’ yaşandığı için...


Roma Parkı ya da Roma Bahçesi denilen yer, Tophane-i Amire’nin hemen yanındaki yaklaşık 9 bin metrekarelik bir alandan oluşuyor.


Yıllardır düzenlemesi yapılmadı.


Oradaki çocuk parkı da, hemen yanındaki geniş arazi de ne yazık ki halkın hizmetine doğru düzgün sunulmadı. Dolayısıyla çoğu zaman gece yarısı metruk bir yer olarak kullanıldı.


Cihangir merpenlerinden başlayarak, Roma Parkı’na kadar olan bölümde madde kullanan gençler de oldu, tinerciler de, oturup uslu uslu bira içenler de oldu, taşkınlık yapanlar da.


Bin kere Belediye’ye, Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü’ne söyledik ama ne yazık ki bu geniş araziye bir düzenleme yapılmadı.


Çocuk parkı yenilenmedi, düzgün bir...