19 / 04 / 2024

Roman Abramoviç nerede oturuyor

Roman Abramoviç nerede oturuyor

Rus iş adamı Roman Abramoviç'in İsrail'deki en pahalı villayı 64.5 milyon dolar bedelle satın aldı...

Roman konut desteği ne kadar olacak? Romanlara ne kadar konut desteği verilecek? Roman konut nerede yapılacak?

Romanlara konut desteği geliyor. Bu haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. İşte detaylar!

Rus oligark Abramoviç, Feyyaz Tokar Yalısı’nı kiraladı!

Ünlü Rus oligark Roman Abramoviç'in, 2012'de Ahmet Okumuş tarafından 25 milyon dolar bedelle satın alınan yalıyı yaklaşık 50 bin dolara kiraladığı gündeme geldi. İşte ayrıntılar... 

Roman Abramoviç, İstanbul'da arazi yatırımı için düğmeye bastı! 5 arazi bakıyor! 

Dünyanın en çok konuştuğu Rus milyarderlerden biri olan Roman Abramoviç'in İstanbul'daki gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdığı konuşuluyor. İşte ayrıntılar...

Roman Abramoviç'ten İstanbul'a sır ziyaret! AB'den gelen yaptırım öncesi dikkat çeken gelişme

Rus milyarder iş adamı Roman Abromoviç, Ukrayna savaşı yüzünden zor günler geçiriyor! Putin'e yakınlığıyla bilinen Rus oligarkın özel jeti AB'nin yaptırımları öncesi İstanbul'daydı.

Muhsin Bayrak Chelsea'yi satın alıyor! Pazarlıklar başladı!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea’yi satın almak için pazarlıklara başladığını duyurdu. Bayrak, ''Roman Abramoviç’in avukatları ile Chelsea’nin satın alma şartlarını görüşüyoruz. İmzalar için pazarlık aşamasındayız'' dedi.

Roman Abramoviç, İsrail'in en pahalı villasını satın aldı!

Rus iş adamı Roman Abramoviç'in İsrail'deki en pahalı villayı 64.5 milyon dolar bedelle satın aldı...

Roman Abramoviç Londra'da 192.6 milyon liraya rezidans aldı!

Rus milyarder Roman Abramoviç Londra'da bir rezidans dairesine 192.6 milyon lira ödedi. 10 araçlık park yerini ise ayrıca satın aldı.

Milyonerler Adası, Roman Abramoviç'in yatırımıyla değerlendi!

Bir diğer adı "Milyoner Adası" olan Saint-Barthelemy Adası, Roman Abramoviç'in yatırımıyla değerlendi. Abramoviç, 2009 yılında adadan 70 dönüm araziyi satın aldı. 

Dasha Zhukova 1 milyar euroluk gayrimenkulün sahibi oldu!

Milyarder Rus iş adamı Roman Abramoviç ve Dasha Zhukova'nın 10 yıllık evliliği sonlandı. Zhukova, boşanma sonrasında İngiltere’de bulunan iki daire, iki villanın ve Fransa’daki La Croe Şatosu'nun sahibi oldu.

Roman Abramoviç'ten Kıbrıs'a 30 milyon dolarlık Chelsey Village!

Milyarder Rus işadamı Abramoviç, Kıbrıs'ta 2 yıl içinde 30 milyon dolarlık villayı sessiz sedasız dikti. Zenginler villa için kuyruğa girdi.

Roman Abramoviç’in New York’taki 3 binası için yenileme projesi reddedildi!

Dünyanın sayılı zenginlerinden olan Rus oligark Roman Abramoviç’in New York’taki emlak oyunu, Binalar Müdürlüğü ve Anıtları Koruma Komisyonu’na takılarak olumsuz yanıt aldı.

Roman Abramoviç 25 milyon dolara aldığı oteli eve dönüştürüyor!

Chelsea’nin milyarder patronu Abramoviç, yedi yıl boyunca peşinde koştuğu oteli eşi Dasha Zhukova’ya aldı. Abramoviç, İsrail’de 25 milyon dolara aldığı oteli, şimdi de eve dönüştürüyor.

Rus milyarder Roman Abramoviç Karaca Adası'na talip oldu!

Rus milyarder Roman Abramoviç, Muğla'yı mesken tuttu. 78 milyon liraya satışa çıkarılan Karaca Adası'na talip oldu. 13.4 milyar dolar servetiyle dünyanın en zengin 53. kişisi olan işadamı, "Eclipse" adlı lüks yatıyla, birçok kez Marmaris'e gitti...

Roman Abramoviç nerede oturuyor Haberi

Roman Abramoviç nerede oturuyor

Rus iş adamı Roman Abramoviç'in İsrail'deki en pahalı villayı 64.5 milyon dolar bedelle satın aldığı bildirildi.

Globes gazetesinin alım-satım anlaşmasına yakın bir kaynağa dayandırdığı haberine göre Roman Abramoviç, Tel Aviv'in kuzeyinde yer alan Herzliya Pituah sahil beldesinde bulunan ve İsrail'in en pahalısı olarak kabul edilen villayı aldı.

Abramoviç'in büyükelçilerin rezidanslarının olduğu beldedeki villa için 65 milyon dolar ödediği belirtilen haberde, "Koronavirüs pandemisinin yol açtığı krizin hemen öncesinde İsrail tarihindeki en pahalı gayrimenkul satış anlaşması yapıldı. Rus-İsrailli milyarder Roman Abramoviç, Herzliya Pituah'taki villayı 64.5 milyon dolara satın aldı" ifadeleri yer aldı.

Habere göre villanın yer aldığı  arazi, 9 bin 500 metrekarelik yüzölçümüne sahip. Arazide tenis kortu ile taşınabilir platform üzerinde bir havuz da mevcut. Bu platform, etkinlikler için misafir kabul alanına da dönüştürülebiliyor.

Villa,...