24 / 04 / 2024

Rönesans Gayrimenkul Yatırım fotoğraf sergisi

Rönesans Gayrimenkul Yatırım fotoğraf sergisi

Rönesans Gayrimenkul Yatırım bünyesindeki Alışveriş Merkezleri, Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Fotopya işbirliği ile bu yıl ikinci kez fotoğraf yarışması düzenliyor. Bu yılki yarışmanın konusu ise: “Dostluk Kareleri”...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

Rönesans Gayrimenkul, 1,5 milyar Euro’luk AVM yatırımı yapacak!

Perakende sektöründe son birkaç yıldır yaşanan sıkıntılara rağmen yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding, 2020 yılına kadar 1,5 milyar Euro’luk AVM yatırımı yapacak.

Rönesans'tan Hilltown AVM'ye 250 milyon avroluk yatırım!

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özgümüş, Hilltown alışveriş merkezine 250 milyon avroluk yatırım yaptıklarını açıkladı. 27 Ekim Cuma günü kapılarını açacak AVM İstanbul Küçükyalı'da inşa edildi. 

Rönesans Gayrimenkul 3.4 milyon TL'lik kupon ödemesi yaptı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım tarafından ihraç edilen 100 milyon TL nominal değerli tahvilin 3 milyon 460 bin TL tutarındaki 9.kupon ödemesi yapıldı.

Rönesans Gayrimenkul 2017'de de verimliliğe odaklanıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Şimşek: "Gereksiz büyüklükte AVM’ler yapmıyoruz. Perakendeciler de bu noktada bizi destekliyor. Eskiden her perakendeci büyük mağazalarda yer almak isterdi. Şimdi ise uygun büyüklükte olmasını yeterli görüyor" dedi.

Rönesans Gayrimenkul 2017'de verimliliğe odaklandı!

7 farklı ilde hayata geçirdiği 8 alışveriş merkezinde 1150’den fazla perakendeciye ev sahipliği yapan Rönesans Gayrimenkul Yatırım Türkiye’de perakende sektörüyle AVM yatırımcılarının beraber hareket ettiği sürece birbirini büyüteceğine inanıyor

Rönesans Gayrimenkul 1,2 milyar euroluk yatırım yapacak!

Türkiye’de sekiz AVM’si bulunan Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İzmir, Antalya ve Bursa’daki beş proje için üç yılda 1,2 milyar euro değerinde yatırım gerçekleştirecek.

Rönesans Gayrimenkul 7. kupon ödeme faizini açıkladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 23 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirecekleri 100 milyon TL'lik 7. kupon ödeme faizini açıkladı.

Rönesans Gayrimenkul 9 yeni AVM projesi için kolları sıvadı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, 9 yeni AVM projesi için 1.5 milyar euroluk yatırıma başladı. Bu miktarın 800 milyonluk kısmında temel atan şirket, nüfusu 1 milyonun üzerindeki her ile bir AVM projesi yapmayı hedefliyor

Rönesans Gayrimenkul'ün PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırım şirketlerinden Rönesans Gayrimenkul Yatırım ile el sıkıştı.

Rönesans Gayrimenkul nakit akış tablosunu yayınladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu ' nda nakit akış tablosu dolaylı yöntem hakkında bildirim yayınladı. Rönesans Gayrimenkul nakit akış tablosunu haberimizde bulabilirsiniz.

Rönesans Gayrimenkul 2014 faaliyet raporunu yayınladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu 'nda 2014 faaliyet raporu hakkında bildirim yayınladı.

Rönesans Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu 'na yapılan açıklamada sorumluluk beyanı ile ilgili bildirim yayınladı.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım fotoğraf sergisi Haberi

Rönesans Gayrimenkul Yatırım fotoğraf sergisi

Rönesans Gayrimenkul Yatırım bünyesindeki Alışveriş Merkezleri, Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Fotopya işbirliği ile bu yıl ikinci kez fotoğraf yarışması düzenliyor. Bu yılki yarışmanın konusu ise: “Dostluk Kareleri” Yarışmada dereceye giren fotoğraflar Rönesans’ın ülke geneline yayılmış; Optimum Outlet (İstanbul, Ankara, İzmir, Adana), Kozzy AVM (İstanbul) ve Piazza AVM (Samsun, Kahramanmaraş, Şanlıurfa)’lerinde sergilenecek. “


Geçtiğimiz sene “Gülümseten Kareler” konulu fotoğraf yarışmasına gösterilen yoğun katılım nedeniyle bu sene de yarışmanın ikincisinin düzenlenmesine karar veren Rönesans ve

Yaratıcı Çocuklar Derneği, bu yılki yarışmanın konusunu ise “Dostluk Kareleri” olarak belirledi.


Dostlukları, dostluğu hep yaşamak, yaşatmak ve tüm dünya ile paylaşmayı amaçlayan “Dostluk Kareleri” isimli fotoğraf yarışması, üç farklı yaş grubuna yönelik düzenlenecek. “18 yaş üstü”, “Lise 9-12. sınıf öğrencileri” ve “Ortaokul 5-8. sınıf öğrencileri” kategorilerinde yarışacak eserler,...