16 / 04 / 2024

Rönesans Gayrimenkul yatırımları

Rönesans Gayrimenkul yatırımları

Halen 8 alışveriş merkezi bulunan Rönesans Gayrimenkul Yatırım, inşaatı devam eden ve temeli yeni atılacak 6 proje için 1.2 milyar Euro’luk yatırımı yönetiyor. Genel Müdür Haşan Şimşek, “Anadolu’da hem ihtiyaç hem fırsat var” dedi.

Rönesans Gayrimenkul Küçükyalı'daki projesinin 145 milyon Euro'luk kısmını finanse edecek!

Odeabank, Rönesans Gayrimenkul'ün İstanbul Küçükyalı'da 200 milyon Euro'luk yatırımla hayata geçireceği alışveriş merkezi - otel karma projesinin 145 milyon Euro'luk kısmını finanse edecek.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

Rönesans Gayrimenkul 3.4 milyon TL'lik kupon ödemesi yaptı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım tarafından ihraç edilen 100 milyon TL nominal değerli tahvilin 3 milyon 460 bin TL tutarındaki 9.kupon ödemesi yapıldı.

Rönesans Gayrimenkul 2017'de de verimliliğe odaklanıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Şimşek: "Gereksiz büyüklükte AVM’ler yapmıyoruz. Perakendeciler de bu noktada bizi destekliyor. Eskiden her perakendeci büyük mağazalarda yer almak isterdi. Şimdi ise uygun büyüklükte olmasını yeterli görüyor" dedi.

Rönesans Gayrimenkul 2017'de verimliliğe odaklandı!

7 farklı ilde hayata geçirdiği 8 alışveriş merkezinde 1150’den fazla perakendeciye ev sahipliği yapan Rönesans Gayrimenkul Yatırım Türkiye’de perakende sektörüyle AVM yatırımcılarının beraber hareket ettiği sürece birbirini büyüteceğine inanıyor

Rönesans Gayrimenkul 1,2 milyar euroluk yatırım yapacak!

Türkiye’de sekiz AVM’si bulunan Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İzmir, Antalya ve Bursa’daki beş proje için üç yılda 1,2 milyar euro değerinde yatırım gerçekleştirecek.

Rönesans Gayrimenkul 7. kupon ödeme faizini açıkladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 23 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirecekleri 100 milyon TL'lik 7. kupon ödeme faizini açıkladı.

Rönesans Gayrimenkul 9 yeni AVM projesi için kolları sıvadı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, 9 yeni AVM projesi için 1.5 milyar euroluk yatırıma başladı. Bu miktarın 800 milyonluk kısmında temel atan şirket, nüfusu 1 milyonun üzerindeki her ile bir AVM projesi yapmayı hedefliyor

Rönesans Gayrimenkul'ün PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırım şirketlerinden Rönesans Gayrimenkul Yatırım ile el sıkıştı.

Tuntaş Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuntaş Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Mehmet Turcan, Turgut Toplusoy, Muharrem Toplusoy, Bürge Tarmur, Özge Ülkü, İbrahim Öztürk tarafından 24 milyon 738 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

İşte Cem Yılmaz ve Necati Şaşmaz'ın gayrimenkul yatırımları!

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Cem Yılmaz ve Necati Şaşmaz kazandıklarını gayrimenkule yatırıyorlar. İşte Cem Yılmaz ve Necati Şaşmaz'ın gayrimenkul yatırımları!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'ndan mali tablo açıklaması!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., ağımsız Denetimden Geçmiş Mali Tabloların Yayınlanmasıyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bir açıklama yaptı. Şirketin mali tablolarla ilgili KAP açıklaması şöyle...

Elhanefi Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elhanefi Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hanafi Musa H. Mohammad tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Şişli, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

ZYL Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ZYL Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Gökhan Utku, Mehmet Ziylan, Ahmet Akbalık tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Nisan'da Bağcılar'da kuruldu.

Rönesans Gayrimenkul yatırımları Haberi

Rönesans Gayrimenkul yatırımları

TÜRKİYE’nin  en büyük alışveriş merkezi yatırımcılarından Rönesans Gayrimenkul Yatırım, ikisi İstanbul’da 6’sı Anadolu’da 8 AVM işletiyor. 2017’de mevcutlardan ikisinin büyütülmesi, ikisinin inşaatı tamamlanacak, iki de yeni temel atılacak. Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Haşan Şimşek, yeni yatırımların tüm finansman paketlerinin hazır olduğunu ve hız kesmeden devam edeceklerini açıkladı. Şimşek,“Biz, yatırımlarımızı ülke geneline yaymayı tercih ettik ve hâlâ Anadolu’da hem ihtiyaç hem de fırsat var. Hilltown, Piazza, İzmir Optimum genişleme, İzmir Mavişehir, Bursa ve Antalya’da yeni olmak üzere 6 AVM için 1.2 milyar Euro’luk yatırımımız devam ediyor” dedi. Şimşek şöyle devam etti: “İzmir’deki Optimum’u büyütüyoruz ki 86 bin metrekarelik bir yer haline geliyor. İzmir ve Ege'nin en büyük AVM’si oluyor. Küçükyalı'da E5’in kenarında, Hilltown projesinin inşaatı sürüyor ve Eylül 2017’de...