26 / 04 / 2024

Rönesans Hilltownn ne zaman açılacak

Rönesans Hilltownn ne zaman açılacak

Rönesans Gayrimenkul yatırımlara son sürat devam ediyor. Küçükyalı'da farklı bir mimari tasarımla inşa ettiği jenerasyon alışveriş merkezi Hilltown'u Eylül ayında açacak.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

Rönesans İşletme Hizmetleri Danışmanlığı şirketinin satışında son durum ne?

Rönesans İşletme Hizmetleri Danışmanlığı şirketinin Danimarkalı ISS Facilities şirketine satılacağı duyurulmuştu. Peki satışla ilgili detaylar ne?

Erman Ilıcak: Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu!

Rönesans İnşaat, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 23. sırada yer alıyor. Rönesans Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, "Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu" diye konuştu.

Rönesans Holding'ten koronavirüsle mücadeleye destek için 8 milyon lira bağış!

Rönesans Holding, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadeleye destek olmak amacıyla Ankara Valiliği'ne 8 milyon TL'lik bağışta bulundu.

Rönesans Holding'den Dünya Kadınlar Günü'ne özel video!

"Kadınların Rönesansı" başlığıyla yayınlanan videoda, Rönesans çalışanları, "İşini tutkuyla yaptıktan sonra kadın veya erkek olmanın bir farkı yok" mesajını veriyor...

Rönesans Holding’ten Ceyhan Endüstri Bölgesi’ne özel anlaşma!

Rönesans Holding, Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi için Hollandalı Port of Rotterdam şirketiyle çerçeve iş birliği anlaşması yaptı. 

Rönesans Holding dünya liderleri arasında olmayı hedefliyor!

1993 yılında kurulan ve bugüne kadar Türkiye ve Rusya'nın yanı sıra Avrupa'daki hızlı büyüyüşüne de devam eden Rönesans Holding dünya liderleri arasında olmayı hedefliyor. 

Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

625 milyon 174 bin 183 TL yatırım bedeline sahip Rönesans Gayrimenkul İzmir projesi Ankara Caddesi üzerinde yükseliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

Rönesans'a TİSK'ten özel ödül!

TİSK 2016 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri kapsamında verilen GAN Türkiye Özel Ödülü’ne bu yıl, Rönesans Eğitim Vakfı çatısı altında düzenlenen ve Rönesans Holding bünyesinde iş imkânı sağlayan sosyal sorumluluk projesi “Genç Keşif Programı, Pusula” layık görüldü.

Maltepe Rönesans Karma Projesi'ne TeknoVinç imzası!

TeknoVinç; Adalar manzaralı konutları, A+ ofisleri ve alışveriş merkezi ile Maltepe’de yükselen Rönesans Karma Projesi inşaatında 5 adet Potain kule vinç ile yer alıyor.

MuuM'un tasarım binası Rönesans Biz ödül aldı!

MuuM, dünyaca ünlü mimarlık, iç mimarlık ve tasarım portalı Architizer’ın dördüncü kez düzenlediği Architizer A+ Awards’da RÖNESANSǀBİZ binası ile “Mimarlık + Sürdürülebilirlik Mansiyon Ödülü”ne layık görüldü!

Gottard Tüneli'ne Rönesans İnşaat imzası!

İsviçre ile İtalya’yı yer altından bağlayacak tünel için 16 milyar Euro’luk yatırım yapıldı. Bugüne kadar 3 bin 500 test sürüşü yapılan 57 kilometrelik tünelde Rönesans İnşaat’ın imzası da bulunuyor.

Rönesans Hilltownn ne zaman açılacak Haberi

Rönesans Hilltownn ne zaman açılacak


Perakende sektöründeki rekabet arttıkça AVM'ler için doğru lokasyon, doğru mağaza karması gibi konuların önemi de artıyor. Bünyesinde doğru markalara yer vermek isteyen şirketler artık yeni çözümler geliştirmeye başladı. Bunlardan biri de Rönesans Gayrimenkul. 450 bin metrekarelik kiralanabilir alanı yöneten şirket, perakendecilere özel bir yazılım geliştirdi.


Önümüzdeki dönemde markaların mağaza sayısı, büyüme hızı gibi özelliklerine bakarak puan vereceklerini söyleyen Rönesans Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Şimşek, "Böylece her şirketin bir rating'i olacak. AVM'lerimizde öncelikli olarak yüksek ratingi olan markalar tercih edeceğiz." diyor.


Geçtiğimiz ay İzmir'deki Optimum Alışveriş Merkezi'ni 105 milyonluk yatırımla büyüten Rönesans Gayrimenkul yatırımlara devam ediyor. Küçükyalı'da farklı bir mimari tasarımla hayata geçirdiği jenerasyon alışveriş merkezi Hilltown'u Eylül ayında hizmete açmaya hazırlanan şirket, yeni projesinde yıllık 15 milyon ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor. 250...