16 / 04 / 2024

rönesans inşaat projeleri

rönesans inşaat projeleri

Rönesans İnşaat, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 23. sırada yer alıyor. Rönesans Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, "Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu" diye konuştu.

Rönesans Holding, Rusya'nın en büyük havaalanı kompleksini inşa etti!

Rönesans İnşaat, Moskova Sheremetyevo Havalimanı'nın 15 milyon kapasiteli B tarminalini inşa etmişti. Havalimanı'nın C Terminalinin tamamlanmasıyla Rusya'nın en büyük havaalanı kompleksi tamamlanmış oldu...

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 10. inşaat şirketi oldu!

Rönesans İnşaat uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri" listesinde, 53'üncü sıradan 37'nci sıraya yükseldi.

Rönesans İnşaat gözünü dünyanın zirvesine dikti!

Türk inşaat şirketi Rönesans İnşaat, dünyanın en büyük uluslararası müteahhitlik şirketleri sıralamasında hızla yukarıya tırmanıyor. Rönesans İnşaat'ın kısa vadeli hedefi, ilk 10 şirket arasına girmek.

Rönesans Rusya'da 630 milyon dolarlık ihale kazandı!

Moskova'daki Şeremetyevo Uluslararası Havalimanı'nda inşa edilecek yeni B Terminalinin ihalesini Türk şirketi Rönesans İnşaat kazandı. Rönesans İnşaat'ın bu ülkedeki 2014 yılı cirosu 64 milyar rubleydi.

Rönesans Hollandalı şirketi satın aldı!

Rönesans İnşaat, Hollandalı inşaat şirketi Ballast Nedam NV'nin yüzde 19.9'unu 6 milyon Avro'ya satın aldı. Rönesans İnşaat, bu anlaşma şirketin en büyük hissedarı oldu.

Rönesans İnşaat,Ballast Nedam'ın yüzde 19,9’luk hissesini satın aldı!

Rönesans İnşaat, konut inşası ve mobilizasyon alanlarında faaliyet gösteren Hollandalı merkezli Ballast Nedam NV şirketinin yüzde 19,9’luk hissesini 6 milyon euro karşılığında satın aldı.

Rönesans İnşaat Comcity Projesi'ni Medvedev'e anlattı!

Rönesans Holding, Moskova'da yeni yaşam merkezi olarak adlandırılan Comcity'ye iş ve ticaret merkezi kuruyor. Rönesans İnşaat, Moskova'daki Comcity Projesi'ni 2'nci yılında Başbakan Medvedev'e anlattı. İlk bölüm iki yılda tamamlandı.

Rönesans İnşaat, Rusya’da endüstriyel park kuruyor!

Rönesans Holding’e bağlı Rönesans İnşaat, 80 milyon dolar yatırımla Rusya’da endüstriyel park kuruyor. Rönesans İnşaat’ın üstlendiği St. Petersburg Kola Endüstriyel Park Projesi’nin temeli törenle atıldı.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Rönesans İnşaat'ın Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Rönesans İnşaat’ın Hollanda'daki Schiphol Havalimanı projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Rönesans, Hollanda’daki projeyi bitiremedi Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi' başlıklı yazısı...

Rönesans Holding'in inşaat projeleri pandemiden nasıl etkilendi?

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, şirketin büyüme stratejilerine ve pandemide yaşadıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Rusya’dan götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 bina restore edildi!

Rusya’dan insani yardım olarak götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 binanın restorasyonu tamamlandı.

Moskova Sheremetyevo Havalimanı’na Rönesans İnşaat imzası!

Moskova Sheremetyevo Uluslararası Havalimanı B ve C terminallerinin yapımını üstlenen Rönesans İnşaat, Rusya’nın en büyük havalimanı olan Sheremetyevo’nun 1 No’lu pistini 10 ay gibi rekor bir zamanda yeniledi.

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Erman Ilıcak: Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu!

Rönesans İnşaat, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 23. sırada yer alıyor. Rönesans Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, "Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu" diye konuştu.

Rönesans İnşaat dünyanın en büyük 23'üncü müteahhitlik şirketi!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2020 listesinde 23’üncü sıraya yükseldi.

Rönesans İnşaat Türkiye’nin en büyük ilk 10 şirketinden biri oldu! 

RC Rönesans İnşaat, 27 milyar 742 milyon 267 bin TL ciro ile Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı Capital500 araştırmasında 10. sırada oldu...

rönesans inşaat projeleri Haberi

rönesans inşaat projeleri

Yurtdışındaki yatırımlarıyla büyümeyi sürdüren ve gelirlerinin yüzde 70’ini küresel projelerden elde ede Rönesans İnşaat, 2019'da 40 bin olan çalışan sayısını, 54 bine çıkardı. 

Uluslararası inşaat sektörü için saygın bir kaynak olarak kabul edilen ENR dergisinin, 2020'ye ilişkin ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi’ listesi yakın zamanda yayımlandı. 

Dünya'da yer alan habere göre; her yıl dünya kamuoyu ile paylaşılan çalışmanın son verileri, Türkiye müheahhitlik sektörünün yine başarılı bir performans sergilediğini gözler önüne serdi. 

ENR 2020 Dergisi’nin verilerine göre, 2019'da en başarılı 250 müteahhitlik firması arasında 44 Türk müteahhitlik firması yer aldı. Bir önceki yıl ilk 100 firma arasına giren Türk firması sayısı 7 iken, 2019'da bu sayı 9'a çıktı, ilk 30'a da 1 Türk firması girdi.

Endüstri tesisleri, gayrimenkul, altyapı ve üstyapı ile medikal...