16 / 04 / 2024

Rönesansa ortak

Rönesansa ortak

Singapur'un devlet varlık fonu Government of Singapore Investment Corporation, Rönesans Grubu'nun Türkiye'de faaliyet gösteren gayrimenkul kolu Rönesans Gayrimenkul'e 250 milyon euroluk sermaye artırımı yoluyla yüzde 21.4 ortak oluyor.

Konut alamayan artık projeye ortak olacak! Proje yatırım fonları nasıl işleyecek? 

SPK’nın taslağını hazırladığı Proje Gayrimenkul Yatırım Fonları ile konutta yeni bir dönem başlayacak. 5-10 milyon TL'ye konut alamayan tüketici küçük birikimleriyle milyarlık projelere ortak olabilecek. İşte detaylar...

Konut kredisinde ortak tapu yapılabilir mi, nasıl yapılır?

Konut kredisi almak isteyenler Konut kredisinde ortak tapu yapılabilir mi, nasıl yapılır? sorusuna yanıt arıyor. İşte konut kredisine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Ortak tapu nedir?

Ortak tapu, gayrimenkul alanında sıkça kullanılan önemli kavramlardan biridir. Gayrimenkul sahipliği, tapu belgeleri aracılığıyla belirlendiği için tapu türlerinin ne anlama geldiğini bilmek önemlidir. Ortak tapu da bazı hakları temsil eden bir belge türüdür. Peki ortak tapu nedir?

Ortak banka hesabı nasıl açılır? Ortak hesaptan bir kişi para çekebilir mi?

Ortak hesap açmak isteyen pek çok kişinin kafasında soru işaretleri bulunmaktadır. İşte bu soruların araştırılan yanıtları!

Büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderler nasıl hesaplanır?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderin nasıl hesaplanacağını kaleme aldı. İşte Zeynel Kayınova'nın o yazısı...

Ortak miras nasıl bölünür? Anlaşmalı miras paylaşımı nasıl yapılır?

Ortak miras konusu çoğu kişinin başını ağrıtmaktadır. Devlet dairelerinde yapılan işlemler ile uğraşmak istemeyenler, bu konuda kısa ve öz bilgileri araştırmaktadır. İşte bu konuda merak edilen detaylar!

Miras kalan tapuyu üzerine almadan satış yapılır mı? Ortak miraslı ev nasıl satılır?

Miras, konusu birçok kişinin kafasını kurcalayan bir konudur. Özellikle alım ve satım işlemleri ile devir işlemlerinde. İşte bu ve benzeri konularda araştırılan ayrıntılar!

Konut kredisi ile alınan eve ortak tapu yapılabilir mi? Ev Tapusu iki eşin üzerine yapılır mı?

Tapu konusuna dair pek çok kişinin kafasında birtakım sorular olabilir. Özellikle eşler, ortak tapuya dair sorular sormaktadır. İşte bu konuya dair sorulan o sorular!

Ortak hisseli tapu nasıl bölünür?

Ortak hisseli tapunun nasıl ayrıldığı, hangi evrakların toplanması gerektiği vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. İşte hisseli tapuya sahip kişilerin merak ettiği ayrıntılar!

Ortak hisseli tapu nasıl bölünür?

Hisseli tapu, ortak tapu olarak da bilinmektedir. Hisseli tapunun bölünmesi pek çok kişinin uğraşmak zorunda olduğu işlemdir. Peki Ortak hisseli tapu nasıl bölünür? İşte detaylar!

Süte yeni zam kapıda! A101, ŞOK, Migros, Carrefoursa 27 Haziran 2022 süt fiyat listesi...

Süt sektöründe yaşanan problemler ve çözüm önerileri konusunda sektör temsilcileri ortak basın açıklaması gerçekleştirdi. Yeni zam sinyali verildi! Peki, A101, Şok, Migros, Carrefoursa'da süt fiyatları ne kadar? İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ortak Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ortak Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 175 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Çolak tarafından kuruldu.

Ortak kullanım alanı işgali ihtarname 2021!

Herhangi bir site ya da apartmanda yaşayanların ortak alanlarda birbirlerine karşı anlayışlı olmaları ve kurallara uymaları gerekiyor. Peki apartman ortak alanlarının izinsiz işgalinde ne yapılır? İşte ortak kullanım alanı işgali ihtarname hazırlama...

Rönesansa ortak Haberi

Rönesansa ortak


Singapur'un devlet varlık fonu Government of Singapore Investment Corporation, Rönesans Grubu'nun Türkiye'de faaliyet gösteren gayrimenkul kolu Rönesans Gayrimenkul'e 250 milyon euroluk sermaye artırımı yoluyla yüzde 21.4 ortak oluyor. Rönesans Holding'in Başkanı Erman Ilıcak: "Bu ortaklık, gayrimenkul alanındaki en saygın küresel yatırımcılardan biriyle olan ilişkilerimizi daha da güçlendirmektedir" dedi. 

GİC'nin Avrupa Gayrimenkul Bölge Başkanı Chris Morrish da "Uzun vadeli yatırımları tercih eden bir fon olarak, büyüyen Türkiye piyasasının, cazip yatrım fırsatları sunacağından eminiz" açıklamasında...