26 / 04 / 2024

Roya Yapı projesi

Roya Yapı projesi

Roya Yapı’da ilk proje hedef kitlenin anketiyle şekillendi. Finans Merkezi’ne komşu yapılan kule için şirket nasıl bir projede oturmak istersiniz diye soruldu ve verilen cevaplarla projeyi inşa etti.

Arsanı al evini kendin yap! Ev yapmak isteyenler dikkat!

İller Bankası "ARSANI al evini kendin yap" projesi kapsamında 7 ilde 98 arsa, 23 Ağustos tarihinde vadeli, KDV'den muaf olarak açık artıma ile satışa çıkarıyor. Ev yapmak isteyenler dikkat...

Roya Rosa Sancaktepe yakında satışta! Yeni proje! 

Roya Yapı imzasına sahip Roya Rosa projesinin İstanbul’un gelişen merkezleri arasında yer alan Sancaktepe'de inşa edilmesi planlanıyor. Projenin yakında satışa sunulması planlanıyor.

Kocaeli'de 1 yılda 16 yapı projesi bitti, diğerleri yolda!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 1 yılda 16 yapı projesini tamamladı.

Roya Yapı’da ilk proje anketle şekillendi!

Roya Yapı’da ilk proje hedef kitlenin anketiyle şekillendi. Finans Merkezi’ne komşu yapılan kule için şirket nasıl bir projede oturmak istersiniz diye soruldu ve verilen cevaplarla projeyi inşa etti.

Roya Nova Rezidans’ta bayrama özel yüzde 20 indirim fırsatı!

Roya Yapı tarafından hayata geçirilen Roya Nova Rezidans projesinde Kurban Bayramı’na özel yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Projede daire fiyatları 285 bin TL'den başlıyor.

Roya Nova Rezidans'ta 285 bin TL'ye!

Roya Yapı tarafından hayata geçirilen Roya Nova Rezidans projesinde fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor. Proje  “Yapımızda Kalite Var” anlayışıyla gayrimenkul sektöründe farklı bir kulvar açıyor.

Roya Nova Rezidans güncel fiyat 2018!

Roya Nova Rezidans güncel fiyat 2018 kapsamında projedeki konutların metrekare birim fiyatları 5 bin TL'den başlıyor. Proje Roya Yapı tarafından inşa ediliyor...

Altunizade Roya Gold projesi geliyor! Yeni proje!

Roya Yapı Altunizade bölgesinin ofis ihtiyacına cevap verecek olan Roya Gold projesi için çalışmalara başladı. Roya Gold Altunizade projesinin 2018'in ilk yarısında tamamlanması planlanıyor. 

Roya Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Roya Nova Rezidans projesinin lansmanını dün Shangri-La Bosphorus'ta gerçekleştiren Roya Yapı, Anadolu yakasında üç yeni proje daha inşa edecek.

Roya Nova'da metrekaresi 5 bin 800 TL'ye!

32 katlı tek blok olarak  Roya Yapı  tarafından hayata geçirilen Roya Nova Rezidans projesinin lansmanı dün gerçekleştirildi.  

Roya Nova Rezidans'ın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 800 TL!

Mimarlar ve yatırımcıları aynı platformda buluşturarak “Kalite yapımızda var” anlayışıyla gayrimenkul sektöründe yeni bir kulvar açan Roya Yapı’nın, ilk büyük markalı konut projesi Roya Nova Rezidans'ın lansmanı yapıldı.

Roya Yapı'dan Çengelköy'e yeni proje!

Roya Yapı 2018 yılına hızlı girecek. Roya Yapı kentsel dönüşüm kapsamında 20 dönümlük arazide yeni proje inşa edecek. 

Roya Nova basın lansmanı 21 Aralık'ta!

Roya Yapı’nın ilk projelerinden Roya Nova Projesi için basın lansmanı tarihi belirlendi. Roya Nova basın lansmanı 21 Aralık'ta yapılacak.

Roya Yapı projesi Haberi

Roya Yapı projesi

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre; Mimar ve yatırımcıları aynı platformda buluşturarak “Yapımızda Kalite Var” anlayışıyla yola çıkan Roya Yapı, ilk projesinde kaba inşaatta sona yaklaştı. 3 ortakla yola çıktıklarını belirten Roya Yapı İcra Kurulu Başkanı Afşin Aykanat, “Ortaklarımızdan biri güçlü bir mimarlık şirketi, biri birçok projeye imza atmış inşaat geliştirme firması bir diğeri de arazi geliştirmeye odaklanmış bir firma. Güçlerimizi birleştirip sektöre adım attık. Odağımıza kaliteyi, uygun fiyatı ve fonksiyonelliği yerleştirdik.


Afşin Aykanat

İlk projemizi inşa etmeden önce de bir anket çalışması yaptık. 'Roya Nova' ismiyle yükselen projemiz İstanbul Finans Merkezi'ne komşu olduğu için burada oturma potansiyeli olan finansçılara bir projeden neler bekliyorsunuz diye sorduk gelen cevaplarla da projemizi şekillendirdik”...