24 / 04 / 2024

Rublyovka sarayları satış

Rublyovka sarayları satış

Rusya’daki ekonomik kriz, ülkedeki oligarkların süper lüks evlerini satışa çıkarmalarına neden oldu. Saraylar normalden çok daha ucuza satılıyor..

Denizli Merkezefendi'de 19.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Denizli 2. Satış Memurluğu, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Saraylar Mahallesi, 6649 ada 23 parselde yer alan gayrimenkulü 19 milyon 180 bin TL'ye satıyor...

Pamukkale Üniversitesi'nden 100 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü, Denizli Merkezefendi Saraylar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 99 milyon 997 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı. 

İstanbul'un satılık 250 köşkü!

Saraylar, yalılar, köşkler... İstanbul’da bulunan tarihi eser niteliğindeki 34 bin köşkün 250’si satılık.

THK'dan Denizli'de satılık 7 katlı apartman ihalesi ertelendi!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığından:Denizli Merkez İlçesi, Saraylar Mahallesinde bulunan 7 katlı kargir apartmanı satışa çıkardı. 45 adet bölüm tapusu olan apartmanın ihalesi 12 Temmuz 2016'da gerçekleştirilecek.

THK'dan Denizli'de satılık 7 katlı apartman!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Denizli Saraylar Mahallaesi'nde bulunan 7 katlı kargir apartman nitelikli 45 adet bölüm tapusunu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 22 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Saddam'ın sarayları ve devlete ait mülkleri satışa çıkıyor!

Irak'ta ekonomik krize çözüm devrik lider Saddam'ın saraylarında aranıyor. Devlete ait mülk ve sarayların satılmasıyla, bütçeye ciddi oranda katkı sağlanacağı belirtiliyor.

Venedik Sarayları satış fiyatları!

Venedik Sarayları satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunulan Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları projesinde yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor...

Venedik Sarayları'nda 419 bin TL'ye daireler!

Venedik Sarayları projesinde satış süreci devam ediyor. İstanbul Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa 'da hayata geçirilen Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa projesinde daire teslimlerinin bu ay içinde yapılması planlanıyor.

Rusya'da kriz nedeniyle saraylar çok ucuza satılıyor!

Rusya’daki ekonomik kriz, ülkedeki oligarkların süper lüks evlerini satışa çıkarmalarına neden oldu. Saraylar normalden çok daha ucuza satılıyor..

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları'nda 419 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Venedik Sarayları projesi İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da yükseliyor. Venedik Sarayları 419 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.

Venedik Sarayları projesinde daireler 419 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da yükselen Venedik Sarayları projesi daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Venedik Sarayları projesinde daireler 419 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulu

Başakşehir Mavera Sarayları satılık daire!

Başakşehir Mavera Sarayları satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 5 ve 6 katlı 3 blok halinde yükselen Mavera Sarayları projesinde teslimlerin 2015 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor...

İstanbul Sarayları'nda son 40 eve özel yüzde 10 indirim!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projesi olarak hayata geçirilen Sinpaş İstanbul Sarayları projesinde yer alan kampanyaya göre son 40 eve özel yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Projede satışlar devam ediyor...

Rublyovka sarayları satış Haberi

Rublyovka sarayları satış

Rusya’daki ekonomik kriz, ülkedeki oligarkların süper lüks evlerini satışa çıkarmalarına neden oldu. Saraylar normalden çok daha ucuza satılıyor.


109 milyon dolara satışta

Rusya’da ekonominin kötü gidişi ve rublenin çöküşü sonrası, ülkedeki en zengin isimlerden bazılarının ‘saray’ları ‘uygun’ fiyatlarla satışa çıkarıldı. Bu konutlardan biri 109 milyon dolarlık bedeliyle dikkat çekiyor. Başkent Moskova’nın batısında bulunan ve kentin en lüks evlerinin bulunduğu Rublyovka bölgesinde yer alan malikâne 97 dönümlük bir alan üzerine kurulmuş. Hiçbir lüks unsurunun unutulmadığı Barok tarzdaki malikânede 9 yatak odası, 2 yüzme havuzu, spa ve her odada altın aksesuarlar bulunuyor.


Kötü ekonomi engel

Rusya’nın ‘Beverly Hills’i olarak anılan Rublyovka bölgesinde, 130 ve 150 milyon dolarlık seçenekler de bulunuyor. Ancak ekonomideki gelişmeler sonrası, parayı verebilecek isimlerin varlıklarını yurtdışına taşımaya çalıştıkları ve evlerin satışının oldukça...