23 / 04 / 2024

rus pilota ev

rus pilota ev

Rus uçağı pilotunun ailesine ev verme teklifi ardından MHP'nin kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk ettiği Antalya'nın Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Milyonlarca ev sahibini ilgilendiriyor! Kira gelirinde buna dikkat! 

Konut kira artış sınırlaması ve emsal kira bedeli konusu sık sık gündeme geliyor. Ekonomimcom köşe yazarı Bumin Doğrusöz, kira gelirinde ev sahiplerini ilgilendiren önnemli bir detay paylaştı. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektöründe Rus hareketliliği başladı! Şirketler çalışanları için ev arıyor! 

Rusya merkezli birçok ambargodan etkilenmemek amacıyla ofislerini Türkiye’ye taşıyor. Aynı zamanda otel satın alarak turizm sektörüne de adım atmaya başlayan Rus şirketler, beyaz yakalı çalışanları için de ev arayışında. 

Moskova'da ev kiraları yüzde 50 arttı!

Moskova’da her yıl olduğu gibi sonbahar dönemi öncesinde ev kiraları arttı. Forbes Rusça, Ağustos ayında kiralık evlere olan talebin Temmuz ayına göre yüzde 50 arttığına dikkat çekti.

Dünya jet-seti Türkiye'den ev kiralayacak!

Dünya 'jet-seti'i ev kiralamada Türkiye'yi tercih ederek markalı konut projelerine yöneldi. Projelere en çok talep Rus, Avrupalı, Azeri ve Araplardan geliyor. 

Koronavirüse karşı siber ev!

Ünlü Rus mimar Wieszewski, insanları her türlü felaketten korumak amacıyla ‘siber ev' ismini verdiği bir sığınak tasarladı. Sığınak, ağır çelik ve homojen betondan yapılmış ve kurşun geçirmez cam ile yapıldı...

Liranın değer kaybı Ruslara ev aldırdı!

Rus gazetesi RBK, TL'nin sert düşüşü nedeniyle 'Rusların, Türkiye’den ev satın almasında patlama yaşandığını' duyurdu...

Rus pilotun ailesine ev teklifi gündemde!

Rus uçağı pilotunun ailesine ev verme teklifi ardından MHP'nin kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk ettiği Antalya'nın Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Rus pilot, Antalya Kemer'deki ev teklifini reddetti!

24 Kasım'da düşürülen Rus savaş uçağı pilotunun ailesine Kemer'de ev vermeyi teklif eden Antalya'nın Kemer İlçe Belediye Başkanı Mustafa Gül, MHP’den ihraç istemiyle disipline sevk edildi. Rus pilotun ailesi ise Kemer'de ev teklifini reddetti.

Antalya Kemer Belediyesi'nden Rus pilotun ailesine ev!

Antalya'nın Kemer Belediyesi, düşürülen Rus uçağı pilotunun ailesine ev verecek. Kemer Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül, Rus pilotun ailesine ev verme isteklerini Rusya'nın Antalya Başkonsolosluğu'na iletti.

Kemer'de düşürülen Rus uçağı pilotu Oleg Peşkov'un ailesine ev verilecek!

Antalya Kemer Belediyesi, düşürülen Rus uçağı pilotu Oleg Peşkov'un ailesine ev verecek. işte haberin ayrıntıları...

Antalya'daki ters ev ziyaretçi akınına uğradı!

ANTALYA Kundu’da Türkiye’nin ilk, dünyanın 13’üncü ters evi ziyaretçi akınına uğruyor. 1’i Rus 3 girişimcinin açtığı ters ev, 15 lira ücretle ziyaret ediliyor.

Yıldırım Özden: Antalya'da ev alımları turizme bağlı olarak gelişiyor!

Tolerance Yatının Danışmanlık Emlak Genel Müdürü Yıldırım Özden, Rusya'dan Türkiye'ye gelen Rus turistin yüzde 80'ini Antalya'yı tercih ediyor. Ev alımları da turizme bağlı olarak gelişiyor" dedi.

Rus yatırımcılar Ağaoğlu Maslak 1453'ü ziyaret etti!

Rusya Gayrimenkul Geliştiricileri ve Yöneticileri Derneği (RGMD) üyeleri, yerli ve yabancı, seçkin markalara ev sahipliği yapacak olan Ağaoğlu Maslak 1453’ü gezdi. Rus yatırımcılar Türkiye’de ve Rusya’da ortak yatırım olanaklarını değerlendirecek.

rus pilota ev Haberi

rus pilota ev

Antalya Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile aralarında eşi, belediye meclisi üyesi, ilçe yöneticisi ve delegelerden oluşan 42 kişi de istifa dilekçelerini verdi.


Suriye sınırında düşürülen Rus uçağı pilotunun ailesine ev verilmesi teklifini gündeme getirmesi ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve partisinden tepki gören, devam eden süreçte partisinin kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk ettiği Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, partisinden istifa etti. Geçen seçimde MHP'den milletvekili adayı olan eşi Neşe Gül'ün de eşlik ettiği Mustafa Gül, ilçe merkezindeki özel ofisinde genel merkeze gönderilmek üzere istifa dilekçesini imzaladı. Eşi Neşe Gül, MHP'li belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve üyelerin de aralarında bulunduğu 42 kişi, Başkan Gül'e destek için istifa dilekçelerini imzaladı. 


"BU YANLIŞ DÜŞÜNÜLECEK BİR ŞEY DEĞİL" 


Başkan Mustafa Gül, Suriye...