28 / 03 / 2024

Rus pilotun ailesi

Rus pilotun ailesi

Rus uçağı pilotunun ailesine ev verme teklifi ardından MHP'nin kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk ettiği Antalya'nın Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Rus pilotun ailesine ev teklifi gündemde!

Rus uçağı pilotunun ailesine ev verme teklifi ardından MHP'nin kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk ettiği Antalya'nın Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Rus pilot, Antalya Kemer'deki ev teklifini reddetti!

24 Kasım'da düşürülen Rus savaş uçağı pilotunun ailesine Kemer'de ev vermeyi teklif eden Antalya'nın Kemer İlçe Belediye Başkanı Mustafa Gül, MHP’den ihraç istemiyle disipline sevk edildi. Rus pilotun ailesi ise Kemer'de ev teklifini reddetti.

Antalya Kemer Belediyesi'nden Rus pilotun ailesine ev!

Antalya'nın Kemer Belediyesi, düşürülen Rus uçağı pilotunun ailesine ev verecek. Kemer Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül, Rus pilotun ailesine ev verme isteklerini Rusya'nın Antalya Başkonsolosluğu'na iletti.

Türkiye’nin ilk tam Wi-Fi donanımlı ürün ailesi Wizard satışa sunuldu!

2007 yılında Eskişehir’de Doruk Ev Gereçleri’ni satın alarak Türkiye pazarına giriş yapan 70 yıllık İtalyan beyaz eşya grubu Candy Hoover Group, Türkiye’nin ilk tam Wi-Fi donanımlı ürün ailesi Wizard’ı da piyasaya sürdü.

Kiptaş ve Merter Ailesi'nden Beykoz Ormanı için sit alanı hamlesi!

Kiptaş ve Merter Ailesi'nden Mehmet Berke Merter tarafından, Beykoz Dereseki'deki 1. derece sit durumunda olan 2 milyon 350 bin metrekarelik orman arazisi için "Sit Derecelerinin Düşürülmesi" için talepte bulundu...

Çikolatacı Çoban Ailesi inşaatla büyüyecek!

Çikolata ve şekerleme sektöründe faaliyet gösteren Şölen'in sahibi Çoban ailesi gayrimenkul sektöründe de büyüyecek. Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, inşaatta kalıcı olacaklarını söyledi.

Öztürk Holding, Suudi Kraliyet Ailesi'yle kentsel dönüşüm yapacak!

'Dünyanın en büyük 250 müteahhidi' listesine 18. sıradan giren Öztürk Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi'den ortaklık talebi geldiğini söyledi. Öztürk "Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız" dedi.

2005 yılında İstanbul Hilton, 255.5 milyon dolara Doğan Ailesi'nin!

2005 yılında Özelleştirme İdaresi tarafından satışa sunulan Türkiye'nin ilk beş yıldızlısı, 62 bin 337 metrekarelik alana kurulu, İstanbul Hilton'un yeni sahibi 255.5 milyon dolarla Aydın Doğan ve ailesi olmuş.

Rus Stroy İnvest Çukurova Havalimanı'na ortak oldu!

30 milyon yolcu kapasiteli Çukurova Bölgesel Havaalimanı inşaatı için kredi arayışına giren yüklenici firma Çukurova Havalimanı Yatırım Yapım ve işletme A.Ş., Rus Stroy invest ile anlaştı.

Türkiye'de bu yıl Rus turist sayısı yüzde 28.3 düştü!

Bayram Tatili ve Turizm Sezonu Raporu'na göre yerli turist, yaklaşan Ramazan Bayramı'nda en uygun tatili Side'de yapacak rapora göre ilk 5 ayda Rus turistte yüzde 28.3 düşüş yaşandı.

2004 yılında Sabancı Ailesi'nin Boğaz'da 13 yalısı var!

2004 yılında Sabancı Ailesi'nin Boğaziçi Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü arasında sahibi olduğu yalı sayısı 13'e ulaşmış. Piyasa eksperlerine göre bu yalıların toplam değeri 200 trilyonun üzerindeymiş.

2002 yılında Balyan Ailesi'nin tarihi evi otele dönüşecekmiş!

2002 yılında Balyan Ailesi'nin inşa ettiği tarihi evi butik bir otele dönüşecekmiş. Ortaköy Vapur İskelesi'nin yanında bulunan tarihi eser Mimar Philippe Starck tarafından dizayn edilecekmiş.

Bodrum ve Marmaris'e gelen Rus turist sayısı azaldı!

Muğla'nın Bodrum ve Marmaris ilçelerindeki turizmciler, Rus rublesinin dolar karşısındaki düşüşü nedeniyle Rus turist sayısında azalma olduğunu dile getirdi.

Rus pilotun ailesi Haberi

Rus pilotun ailesi

Antalya Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile aralarında eşi, belediye meclisi üyesi, ilçe yöneticisi ve delegelerden oluşan 42 kişi de istifa dilekçelerini verdi.


Suriye sınırında düşürülen Rus uçağı pilotunun ailesine ev verilmesi teklifini gündeme getirmesi ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve partisinden tepki gören, devam eden süreçte partisinin kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk ettiği Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, partisinden istifa etti. Geçen seçimde MHP'den milletvekili adayı olan eşi Neşe Gül'ün de eşlik ettiği Mustafa Gül, ilçe merkezindeki özel ofisinde genel merkeze gönderilmek üzere istifa dilekçesini imzaladı. Eşi Neşe Gül, MHP'li belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve üyelerin de aralarında bulunduğu 42 kişi, Başkan Gül'e destek için istifa dilekçelerini imzaladı. 


"BU YANLIŞ DÜŞÜNÜLECEK BİR ŞEY DEĞİL" 


Başkan Mustafa Gül, Suriye...