24 / 04 / 2024

Rüstem Keleş kimdir

Rüstem Keleş kimdir

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı Kuzuluk Mahallesi’nde içmesuyu hattı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Sakarya'ya 8.5 milyonluk yatırım!

Gevye ve Pamukova ilçelerine hizmet sunacak atıksu arıtma tesislerinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Şehrimizin doğal güzelliklerinin korunması konusunda birçok projeyi hayata geçiriyoruz" dedi

Sakarya'ya 42 mahalleyi kapsayan içme suyu yatırımı geliyor!

Ferizli, Söğütlü ve Kaynarca’ya bağlı 41 Mahalle için yeni bir içme suyu yatırımı müjdesi veren Rüstem Keleş: “Sapanca Gölü’nden temin ettiğimiz, en ileri teknolojiye sahip tesislerde arıtılan birinci sınıf içmes uyu 41 mahallemize daha ulaşacak." dedi.

Sakarya'ya 8,5 milyonluk atıksu arıtma tesisi yapılıyor!

Pamukova ve Geyve ilçelerine hizmet verecek atıksu arıtma tesisi yapım çalışmalarında gelinen son nokta ile ilgili açıklamalarda bulunan Keleş; "Yaklaşık 8,5 Milyonluk projemiz 40 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor" dedi.

Sakarya'nın 41 mahallesine yatırım müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Kaynarca ilçesinde hayata geçirilecek yeni içmesuyu yatırımı için 30 Eylül Çarşamba günü ihaleye çıkılacağını müjdeledi

Sakarya'da 11 mahallede altyapı çalışması başlayacak!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sapanca Üst Mahalleleri için müjdeyi verdi: "Akçay Barajı ile entegre olacak 63 kilometrelik içmesuyu hattında çalışmalar başlıyor.''

Rüstem Keleş'ten Hendek’e içmesuyu müjdesi!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Yeşilyurt Grup Mahalleleri için yeni bir müjde verdi. Rüstem Keleş; “Hendek’e bağlı Çobanyatak ve Şeyhler Mahallelerinin yaşadığı su yetersizliği ve bulanıklık sorununa kesin çözüm getiriyoruz" dedi

Rüstem Keleş: Hendek'te altyapı çalışmalarında sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesinde başlatılan altyapı çalışmalarının önemli ölçüde tamamlandığını belirtti.

Çamdağı Baraj projesi onay aldı!

Büyükşehir Meclisi'nde SASKİ'nin yeni dönem projeleri ile ilgili sunum yapan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali ilçeleri için yeni bir içmesuyu kaynağı oluşturulacağı müjdesini verdi.

Rüstem Keleş: Sakarya'da 6 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sıı ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

Rüstem Keleş: Sapanca Gölü tarihinin en büyük düşüşünü yaşıyor!

SASKİ Genel Müdürü Keleş: "Göle hem içme suyu hem kontrolsüz endüstriyel kullanım yüklenirse, uzmanların ifadelerine ve bizim tespitlerimize göre telafisi imkansız sıkıntılarla karşı karşıya kalır" dedi.

Rüstem Keleş: Yaşanan kuraklık su tasarrufunun önemini gösterdi!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, yaşanan bölgesel kuraklığın su tasarrufunun önemini bir kez daha net bir şekilde gösterdiğini belirterek, “Vatandaşlarımızın su tasarrufuna özen göstermesi gerekiyor" dedi

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş'ın kim olduğu ve Gür Çağdaş'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Gür Çağdaş kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Gür Çağdaş'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Mustafa Keleş kimdir? Mustafa Keleş nereden mezun oldu?

Mustafa Keleş kimdir? Mustafa Keleş hangi mesleği yapıyor? Mustafa Keleş nereden mezundur? İşte detaylar!

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Ertan Keleş Kimdir?

Ertan Keleş kimdir? Ertan Keleş’in mesleği nedir? Ertan Keleş hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Rüstem Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüstem Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 350 bin TL sermaye bedeli ile Manouchehr Tajrostamı tarafından kuruldu.

Rıfat Demirbaş kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Demirbaş kimdir? Rıfat Demirbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Rıfat Demirbaş'ın biyografisi...

Rüstem Paşa Camisi cuma namazıyla ibadete açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında cemaatle buluştu.

Rüstem Paşa Camisi ibadete açılıyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında ibadete açılacak.

Elazığ Rüstem Paşa Mahallesi için riskli alan kararı!

Elazığ ili, Merkez ilçesi, Rüstem Paşa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Tekirdağ Rüstem Paşa Cami açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen Rüstem Paşa Cami hizmete açıldı.

Rüstem Paşa Camisi ibadete açılıyor!

Kanuni Sultan Süleyman'ın damadı Rüstem Paşa tarafından Tekirdağ'da denize hakim bir tepede Mimar Sinan'a yaptırılan Rüstem Paşa Camisi, restorasyonun ardından yarın ibadete açılmaya hazırlanıyor..

Rüstem Keleş kimdir Haberi

Rüstem Keleş kimdir


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı Kuzuluk Mahallesi’nde içmesuyu hattı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Rüstem Keleş, “Yaklaşık 10 milyonluk yatırımla 79 kilometrelik içmesuyu hattında ve bin 500 metreküplük içmesuyu deposunda çalışmalarımız devam ediyor. 79 kilometrelik içmesuyu hattının 20 kilometrelik kısmında çalışmalar tamamlandı. Ekiplerimiz farklı noktalarda çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu.


Ballıkaya İle Entegre Olacak

Hayata geçirilecek proje ile Akyazı’nın içmesuyu geleceğini güvence altına alınacağını belirten Rüstem Keleş, “Projemizin tamamlanmasıyla Akyazılı hemşerilerimiz içmesuyu konusunda uzun yıllar sorun yaşamayacak. Akyazı’nın gelecek nüfus projeksiyonuna göre hazırladığımız proje kapsamında inşa edilen içmesuyu hatları Ballıkaya Barajı ile entegre olacak. Hayata geçirdiğimiz proje ile Akyazılı hemşerilerimizin musluklarından uzun yıllar temiz ve kaliteli su akacak. Şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun” ifadelerini...