19 / 04 / 2024

rusya insani yardım restorasyon 

rusya insani yardım restorasyon 

Rusya’dan insani yardım olarak götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 binanın restorasyonu tamamlandı.

Almanya alarm veriyor! 65 milyar avroluk üçüncü yardım paketi yolda!

Alman hükümeti, Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş nedeniyle yaşanan enerji krizi sonrası hane halkını ve şirketleri yükselen enflasyonun etkisinden korumak için 65 milyar avroluk üçüncü yardım paketini hazırladı. İşte haberin detayları..

Rusya’dan götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 bina restore edildi!

Rusya’dan insani yardım olarak götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 binanın restorasyonu tamamlandı.

İHH İnsani Yardım Vakfı Sudan bölgesinde 5 camiyi ibadete açtı! 

İHH İnsani Yardım Vakfı, hayırseverlerin destekleriyle Sudan'ın çeşitli bölgelerinde 5 camiyi ibadete açtı.

İHH İnsani Yardım Vakfı'ndan Tayland'a yetimhane ve okul!

İHH İnsani Yardım Vakfı, Tayland'ın Patani bölgesinde şehit Ömer Halisdemir adına okul, İskilipli Atıf Hoca adına da yetimhane yaptıracak.

İHH İnsani Yardım Vakfı Antakya Temsilciliği Açıldı!

İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, ihtiyaç sahiplerine yardım etmenin önemine işaret ederek, "Bizi büyüten ve Allah'a götüren tek şey mütevazi bir şekilde iyilik yapmak ve yardım etmektir" dedi.

Yardımeli Uluslararası İnsani Yardım Derneği'nden Somali'ye hastane!

Yardımeli Uluslararası İnsani Yardım Derneği, "Çocuklar Ölmesin, Anneler Ölüm Nöbeti Tutmasın" sloganıyla Mogadişu'da kadın doğum ve çocuk hastanesi inşa etti" açıklamasını bulundu.

İnsani Yardım Vakfı, Kamerun'da cami yaptı!

Kribi şehrinin Makore köyüne yapılan 100 metrekarelik camiye "Dersaaadet Fatih Sultan Mehmet" ismi verildi. İnsan Hakları ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Kamerun'da cami yaparak ibadete açtı.

İnsani Yardım Vakfı Pakistan'a okul açtı!

İnsani Yardım Vakfı, Pakistan’ın başkenti İslamabad’a 70 kilometre uzaklıktaki Haripur kampüsünde 750 öğrenci kapasiteli bir okul daha açtı. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nun bilgisayar, fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarları bulunuyor.

Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun Uygulama Yönetmeliğine göre hak sahiplerine kira yardımı yapılıyor. Peki Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? İşte yanıtı..

Kentsel dönüşüm kira yardımı sorgulama!

Kentsel dönüşümde Deprem Risk Raporu Bakanlık tarafından onaylandıktan sonra Binadaki Mülk Sahipleri Kentsel Dönüşüm Kira yardımından yararlanabiliyor, kira yardımı sorgulanabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı sorgulama ...

İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kentsel dönüşüm kira bedellerinde artış uyguladı. Peki İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? Kentsel dönüşüm kira bedelleri ne kadar oldu?

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerine verilen kira yardımları arttırıldı. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı ücretleri..

Kentsel dönüşüm kira yardımı arttı mı?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında binayı anlaşma ile tahliye edenlere Bakanlık tarafından yapılacak yardımlar arasında kira yardımı da bulunuyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı arttı mı?

rusya insani yardım restorasyon  Haberi

rusya insani yardım restorasyon 

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada  Rusya’dan insani yardım çalışmaları çerçevesinde götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 yapının yenilendiği açıklandı.

Sputniknews'te yer alan habere göre; restore edilen binalar arasında özel, çok katlı konutlar ve sosyal tesisler bulunuyor. Şu anda da 15 binada yenileme çalışmaları  devam ediyor. 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan 10 Kasım itibariyle Dağlık Karabağ’da çatışmaların durması için bir anlaşma imzalamıştı. Anlaşmada Rusya’nın cephe hattı ve Laçin koridoru boyunca, hafif silahlı 1960 asker, 90 zırhlı personel taşıyıcı, 380 otomobil ve özel aracının yer alması bekleniyor.