18 / 04 / 2024

rusya kripto para

rusya kripto para

Rusya, kripto paraları diğer ülkelerle barter ticarette kullanmak için harekete geçiyor. 

Rus Oligarklar servetlerini kripto paralarla kaçırıyor!

Kripto para şirketlerinin yöneticileri ve finansal kaynaklar tarafından, Batılı ülkelerin yaptırımlarından kaçmaya çalışan zengin Rusların güvenli bir sığınak arayışı sebebiyle Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) yöneldiği belirtildi. Rus zenginleri çıkış yolunu kriptolarda yakaladı.

Rusya-Ukrayna krizi kripto paralara nasıl yansıdı? Uzmanlardan Rusya için çarpıcı kripto uyarısı!

Rusya Ukrayna arasında yaşanan sıcak temastan sonra Rusya'ya SWIFT yaptırımı uygulandı. SWIFT yaptırımının ardından kripto para piyasasına yönelen Rusların ne yapacağı merakla takip ediliyor.

Binance’dan Rusya değerlendirmesi: Yaptırımlar kripto paralarla mı atlatılacak?

Rusya, Ukrayna’ya gerçekleştirdiği askeri harekat sebebiyle sert ekonomik yaptırımlarla karşılaşırken, kripto dünyasından konuya ilişkin ilk değerlendirme yapıldı. 

Rusların senelik kripto para işlem hacmi 5 milyar dolar!

Rusya Merkez Bankası, Rusların yabancı menkul kıymetlere yapılan yatırımlarının geçtiğimiz sene 6,3 milyar dolar seviyesinde olduğuna vurgu yaptı. Merkez Bankası, Rusların kripto para birimleriyle senelik işlem hacminin yaklaşık 5 milyar dolar seviyesinde olduğunu duyurdu.

Rusya'da seçim adayları için kripto para düzenlemesi!

Rusya'da dijital finans varlıkları ve dijital para birimleri bulunan seçim adayları için yeni bir düzenleme geliyor. İşte o düzenlemenin detayları...

Rusya'dan kripto para atağı! İran ile ortaklaşa yapacaklar

Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası ABD'nin Rusya'ya uyguladığı yaptırım Rusya ve İran arasında yeni yatırım ve kazanç yolları sağlamaya sevk etti. Ticaret amaçlı kullanmak için altına dayalı kripto para üreteceği açıklandı.

Rusya'dan yaptırımlara yönelik kripto para hamlesi! Uluslararası ödemelerde kripto yasallaşsın!

Rusya'dan kripto paralara ilişkin dikkat çeken hamle. Rusya kripto paralarla uluslararası ödemeleri yasallaştırmak için adım atılması gerektiğine dikkat çekti.

Japonya'dan kripto para borsalarına dikkat çeken Rusya uyarısı!

Japonya tarafından kripto para platformlarına dikkat çeken bir uyarı yapıldı ve Rusya ile Belarus'a ilişkin yaptırımlara uyum sağlamalarının altı çizildi.

Ukrayna'ya yaklaşık 60 milyon dolar değerine kripto para bağışı!

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasından sonra Ukrayna'ya yapılan kripto para bağışının yaklaşık 60 milyon dolarlık değere ulaştığı bildirildi.

Kripto para dünyasında neler oluyor? Hızlı yükselişin ardında savaş mı var?

Kripto para piyasasının ve özellikle lider Bitcoin’in hızlı yükselişinin ardında Ukrayna-Rusya savaşı olduğu düşünülüyor. İşte detaylar…

Rusya Merkez Bankası'ndan kripto para madenciliği yasaklansın önerisi!

Rusya Merkez Bankası tarafından kripto para madenciliğinin ve dolaşımının yasaklanması önerildi. 

Kripto para borsalarının kaptanı ABD mi?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, ABD ve kripto para regülasyonlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda ABD'nin kripto paralara ilişkin düzenlemelerini anlattı. 

Kripto para piyasaları 2022'de toparlanacak mı?

Bitcoin’de son durum ne? Kripto piyasası 2022’de toparlayabilir mi? İşte kripto para piyasasıyla ilgili beklentiler...

Rusya kripto paraları yasaklayacak mı?

Rusya Merkez Bankası ülkedeki kripto para birimlerini yasaklamak amacıyla harekete geçti. Merkez bankası şu anda piyasa kurucuları ve uzmanlarla olası bir yasak üzerine görüşüyor.

Miami ve New York arasında kripto para yarışı!

Kasım'da bir sonraki maaşını Bitcoin üzerinden alacağını duyuran Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, kente yeni kripto para birimi MiamiCoin üzerinden para toplayarak bu konuda lider olmak istiyor.

Hatay'da kripto para operasyonu: 2 gözaltı!

Hatay'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen 23 kripto para üretim cihazı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak toplamda 2 kişi gözaltına alındı.

Kripto para saldırıları büyüyecek!

2022 finansal tehdit tahminlerini açıklayan araştırmacılar hedefli kripto para birimi saldırılarının büyüyeceğini belirtti. 

İran milli kripto para çıkarıyor!

İran Merkez Bankası, ülkeye ait kripto para çıkarmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

rusya kripto para Haberi

rusya kripto para

Rusya Maliye Bakanlığı'nın finansal politika departmanı başkanı Ivan Chebeskov, Rusya'nın kripto paraları diğer ülkeler ile barter ticarette kullanmayı masaya yatırdığını duyurdu. 

İşte Rusya Maliye Bakanlığı'nın finansal politika departmanı başkanı Ivan Chebeskov tarafından konuyla ilgili yapılan o açıklama...

Chebeskov,, Rusya'nın kripto paraları diğer ülkelerle barter ticarette kullanması için, dijital varlıkların yasallaştırılmasına ilişkin düzenleme yapılmasının gerekli olduğunu vurguladı.

Dünya'da yer alan habere göre; "Rusya MB, kriptoparaların ödeme için kullanılmasına karşı değil. Rusya MB, eğer Rusya'da kripto paralar var ise bunlardan kurtulmanın iyi olacağının bilincinde" ifadelerini kullanan Chebeskov, kripto paraların uluslararası ticarette kullanılmasına imkan tanımanın Batı'nın yaptırımlarına karşı koymaya yardımcı olacağını belirtti. 

Rusya MB Başkanı Nabiullina dün gerçekleştirdiği konuşmada, kripto paraların usya içinde ödeme aracı olarak kullanılmasına karşı olduğuna dikkat çekmişti. 

48 bin...