19 / 04 / 2024

rusya saray satış

rusya saray satış

Rusya’daki ekonomik kriz, ülkedeki oligarkların süper lüks evlerini satışa çıkarmalarına neden oldu. Saraylar normalden çok daha ucuza satılıyor..

Tekirdağ Saray'da arsa sahibi olma fırsatı! Belediye 14 arsayı satıyor! 

Tekirdağ Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Saray ilçesi, Safaalan Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı satıyor. Peki Tekirdağ Saray'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Safir Saray Konutları lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Safir Saray Konutları, özel tasarımıyla hayranlık uyandıran Ankara'nın yeni büyük projelerinden biri olarak  YD İnşaat ve Filiz İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Safir Saray Konutları lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. İşte Safir Saray Konutları fiyat listesi...

Green Life Tekirdağ Saray'da 2. Etap satışları başladı! 165 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Green Life Tekirdağ Saray'da 2. Etap satışları resmen başladı. Projede 200 metrekarelik arsa sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

e-Ticaret devi Türkiye'ye geliyor

Uluslararası markaların Rusya'dan çekilmesi üzerine Rusya'nın en büyük e-Ticaret firması Ozon, Türkiye'nin kapısında. İstanbul'da ofis açan şirket, Türk mallarının e-İhracat yoluyla Rusya'ya satışına öncülük etmesi bekleniyor.

Rusya’da dolar ve euro hariç döviz satışlarında kısıtlamalar kalktı! Bitcoin ise ülkede yasal hale geliyor

Ukrayna'ya 24 Şubat 2022 Perşembe günü savaş açan Rusya, bozulan ekonomik dengeleri yeniden tesis etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Rus hükümeti ülkede vatandaşlarına dolar ve euro dışındaki döviz satışındaki kısıtlamaları kaldırdı.

Rusya ve Ukrayna savaşı konut satışına doping oldu!

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşla beraber Antalya’da bulunan evlere Rusların ve Ukraynalıların talebi arttı. Sektör temsilcileri, bazı Rusların toplu şekilde 20-30 konut birden aldığına, özellikle son bir haftada satışların oldukça yükseldiğine dikkat çekti.

Rusya-Ukrayna savaşı yabancıya konut satışını nasıl etkileyecek?

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş yabancıya konut satışını nasıl etkileyecek? İşte Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır'ın konuyla ilgili açıklamaları...

Tekirdağ Saray Belediyesi 14 arsa satıyor! 208 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Saray ilçesi, Küçükyoncalı, Osmanlı ve Sofular Mahallesi'nde yer alan 14 adet arsayı satışa çıkardı. 

Rusya'da ilk 9 ayda konut satış rekoru kırıldı!

Rusya vatandaşları senenin ilk 9 ayında konut alımına 265 milyar ruble, yani 3,6 milyar dolar para harcarken yeni bir emlak satış rekoruna imza atıldı. Analistler, sene sonu itibarıyla söz konusu miktarın 350 ile 390 milyar rubleye kadar ulaşacağını öngörüyor.

Ant Yapı'nın Rusya'daki projesi Victory Park Residence satışta!

Ant Yapı'nın Rusya'da inşaatına başladığı Victory Park Residence projesinde satışlar başladı. 455 konuttan meydana gelen projede metrekare fiyatı 550 bin ruble.

Rusya'da dev gayrimenkulün satışı iptal oldu! 

Rusya’da gayrimenkul sektörüne damga vurması beklenen satışlardan biri suya düştü. Rusya Merkez Bankası’nın, Sadovaya Kaltso Üzer'ndeki “Orujeynıy” adlı iş merkezini satın almaktan vazgeçtiği öğrenildi. 

Rusya'da konut satışları yüzde 15 düşebilir!

Siberbank Başkan yardımcısı Bessonov, Rusya'da azalan talep sonucunda  konut satışlarının yüzde 15 civarında düşebileceğini dile getirdi.

Vladislav Doronin Rusya'daki evini satıyor!

Ünlü süper model Naomi Campbell’ın eski sevgilisi Vladislav Doronin'in Rusya’nın başkenti Moskova'da yaptırdıkları evlerini 100 milyon dolara satışa çıkardı.

rusya saray satış Haberi

rusya saray satış

Rusya’daki ekonomik kriz, ülkedeki oligarkların süper lüks evlerini satışa çıkarmalarına neden oldu. Saraylar normalden çok daha ucuza satılıyor.


109 milyon dolara satışta

Rusya’da ekonominin kötü gidişi ve rublenin çöküşü sonrası, ülkedeki en zengin isimlerden bazılarının ‘saray’ları ‘uygun’ fiyatlarla satışa çıkarıldı. Bu konutlardan biri 109 milyon dolarlık bedeliyle dikkat çekiyor. Başkent Moskova’nın batısında bulunan ve kentin en lüks evlerinin bulunduğu Rublyovka bölgesinde yer alan malikâne 97 dönümlük bir alan üzerine kurulmuş. Hiçbir lüks unsurunun unutulmadığı Barok tarzdaki malikânede 9 yatak odası, 2 yüzme havuzu, spa ve her odada altın aksesuarlar bulunuyor.


Kötü ekonomi engel

Rusya’nın ‘Beverly Hills’i olarak anılan Rublyovka bölgesinde, 130 ve 150 milyon dolarlık seçenekler de bulunuyor. Ancak ekonomideki gelişmeler sonrası, parayı verebilecek isimlerin varlıklarını yurtdışına taşımaya çalıştıkları ve evlerin satışının oldukça...