16 / 04 / 2024

sabah oteli teşvikiye

sabah oteli teşvikiye

Sabah Gazetesi'nin butik otel olan Teşvikiye'deki eski binası, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kayınbiraderi işadamı Ali Şener ile Zorlu Holding'in patronu Ahmet Zorlu'nun kızı Şule Zorlu'yu mahkemelik etti.

İstanbul'un yanı başında iş yeri arayanlara fırsat! Belediye 3 adet iş yerini KDV'den muaf satıyor! 

Yalova Teşvikiye Belediyesi, Yalova ili, Çınarcık ilçesi, Karşıyaka mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini satıyor. Peki İstanbul'un yanı başında yer alan iş yerlerinin fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

SON DAKİKA DEPREM: O iller bu sabah deprem ile sarsıldı! İşte 24 Eylül 2023 son dakika deprem listesi...

Türkiye'de son dakika deprem listesi güncellendi. SON DAKİKA DEPREM: O iller bu sabah deprem ile sarsındı! İşte son dakika deprem listesi...

Emlak Konut GYO'nun Nişantaşı Koru'daki toplam geliri 995 milyon TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa  Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı'nın Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-4 No.lu Protokol ile asgari şirket payı toplam geliri 995 milyon 151 bin 134 TL'ye yükseldi.

Teşvikiyelilerden TOKİ tepkisi!

Geçen senenin Nisan'ında eski Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü’nün arsasında inşaatın başlaması amacıyla yapı ruhsatı alınması üzerine Teşvikiye Mahallesi sakinleri, duruma tepki gösterdi. Avukat Özge Çetin, Teşvikiyeliler adına bir açıklama gerçekleştirdi.

Teşvikiye Camisi'nin restorasyonu tamamlandı!

Teşvikiye Camisi'nin restore edilmesine karar verilmişti. Uzun süre devam eden restorasyon tamamlandı. Restorasyon kapsamında, tarihi caminin yıpranan yüzeyi, statik yapısı ve süslemelerinde yenilemeler yapıldı. 

Teşvikiye Camisi ibadete açıldı! 

2018'de restorasyon çalışmalarına başlanan Teşvikiye Camisi, bugün kılınan Cuma namazıyla ibadete açıldı. 

Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi işi kapsamında "Nişantaşı Koru" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Teşvikiye ve Harbiye'deki riskli yapılar ne olacak?

İstanbul Şişli’de Harbiye ve Teşvikiye’nin de dahil olduğu 6 mahalle ‘tarihi ve kentsel sit alanı’ ilan edilmişti. Peki o mahallelerde kentsel dönüşüm çalışmaları durdu mu? Riskli yapılar ne olacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Emlak Konut GYO Teşvikiye projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Teşvikiye İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teşvikiye İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Derun Kabakcı ve Ayşe Dila Kabakcı ortaklığında kuruldu.

Teşvikiye Mahallesi sakinlerinden deprem toplanma alanı isyanı!

Teşvikiye Mahallesi sakinleri İstanbul’un en değerli bölgesinde devam eden inşaat çalışması için dava açtı.

Mim Hotel İstanbul 70 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Teşvikiye'de yer alan Mim Hotel 70 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Şişli’de binlerce yapıyı etkileyen 'sit alanı' kararı!

İstanbul 2 No’lu Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu kararı ile İstanbul'un Şişli ilçesinde Harbiye ve Teşvikiye'nin de yer aldığı 6 mahalle ‘tarihi ve kentsel sit alanı’ ilan edildi.

sabah oteli teşvikiye Haberi

sabah oteli teşvikiye


Yedi katlı binanın sahiplerinden Ali Şener ve Mehmet Enis Demircioğlu , kendilerine teklif edilmeden Şule Zorlu'ya satılan hissenin tapudan iptalini ve kendi üzerlerine tescilini talep etti.


TAPU İPTAL DAVASI: Ali Şener ve Mehmet Enis Demircioğlu, Zorlu Holding'in sahibi Ahmet Zorlu'nun kızı Şule Zorlu'ya karşı Şişli Sulh Hukuk Mahkemesi'ne tapu iptali ve tescil davası açtı. Ali Şener, avukatı Nadir Arısoy aracılığı ile mahkemeye gönderdiği dilekçede, Sabah Gazetesi'nin Teşvikiye'deki eski binasında Mehmet Enis Demircioğlu ile birlikte yüzde 50 ve yüzde 251/4'er oranında hisse sahibi olduklarını söyledi. Dilekçede işadamı Osman Terzi'nin de bina üzerinde 1/2 oranında hisse sahibi olduğu söylendi.


KENDİLERİNE TEKLİF...