25 / 04 / 2024

sabancı Cement Day

sabancı Cement Day

Sabancı Holding Çimento Grubu, Akçansa ve Çimsa ile temsil ettikleri çimento sektöründe bulunan vizyon ve misyonunu iş ortaklarıyla paylaşmak için bu yıl ilk kez “Cement Day” isimli bir toplantıda bir araya geldi.

Sabancı Holding Çimento Grubu Cement Day'de buluştu!

Sabancı Holding Çimento Grubu, Akçansa ve Çimsa ile temsil ettikleri çimento sektöründe bulunan vizyon ve misyonunu iş ortaklarıyla paylaşmak için bu yıl ilk kez “Cement Day” isimli bir toplantıda bir araya geldi.

Sabancı, İzmir'deki CarrefourSa AVM'yi Altunizade Gayrimenkul'e sattı!

Sabancı Grubu, İzmir 'de dev bir gayrimenkul satışı yaptı. Sabancı Grubu bünyesindeki CarrefourSa, Karşıyaka Şemikler'deki alışveriş merkezinin arsasını Rönesans Holding'e ait Altunizade Gayrimenkul'e sattı.

Emine Sabancı Kamışlı kimdir?

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve kurucusu Emine Sabancı Kamışlı kimdir? Emine Sabancı Kamışlo daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Emine Sabancı Kamışlı...

Adana Hacı Sabancı OSB kuvars fabrikasında inşaat çalışmaları devam ediyor!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde (AHSOSB) kurulan ve Türkiye'deki 4. kuvars üretim fabrikasından biri olan Bizim Mermer'e ait tesislerde montaj işlemleri bütün hızıyla devam ediyor.

Adana Hacı Sabancı OSB'de 14 milyon TL'ye satılık fabrika!

Adana Yüreğir Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi 'nde yer alan fabrika binası ve arsası Eskidji tarafından 14 milyon TL'den 12 Şubat tarihinde ihaleye çıkıyor.

TİKA Cezayir'deki Dayı Sarayı'nı restore ediyor!

Türkiye, Osmanlı topraklarında Topkapı Sarayı'ndan sonra en büyük ikinci yönetim ve yerleşim kompleksi olan 2 bin yıllık tarihe sahip Kasaba bölgesindeki Dayı Sarayı'nı restore edecek.

Sabancı Sasa’nın yüzde 51’ini Erdemoğlu Holding’e sattı!

Sabancı Holding , Sasa Polyester’in yüzde 51 hissesini Erdemoğlu Holding’e 102 milyon dolara sattı. Satış haberi aynı oranda hissenin Indorama Netherlands BV’ye satışından vazgeçildiği haberinin hemen ardından geldi.

Sabancı 1,4 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, 2015 yılında Sabancı Topluluğu olarak 1,4 milyar dolarlık yatırım yapmayı planladıklarını, bunun yarısının enerjiye, ardından çimento ve sanayiye gideceğini dile getirdi

Sabancı'dan Endonezya’ya dev yatırım!

Kordsa Global, kurduğu ikinci fabrikasıyla sektöründe Asya Pasifik'in en güçlü oyuncusu oldu. Bölgede büyümeye devam edeceklerini söyleyen Güler Sabancı, "Türkiye'nin gerçek anlamda ilk küresel şirketi Kordsa'nın yatırımları sürecek" dedi

Sabancı, İzmir'deki otelini sattı!

Ali Sabancı 'nın sahibi olduğu Pegasus Havayolları, İzmirli bir grup işadamının otel yatırımı yapmak için kurduğu İzmirliler Otelcilik Yatırım Turizm A.Ş. 'deki paylarını sattı.

Koç ve Sabancı’nın yeni müzeleri 2016’da açılacak!

İstanbul iki yeni özel müzeye daha kavuşuyor. İstanbul’a iki yeni ve de muhteşem müze daha geliyor. Koç ve Sabancı’nın inşaatına başladığı yeni müzeleri 2016’da açılacak.

2014'te en çok Güler Sabancı ve Ali Ağaoğlu konuşuldu!

Bu yıl iş dünyasında, işkad ınları arasında Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ile işadamı Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu kendilerinden en çok söz ettiren isimler oldu.

Sabancı, Teknopark'ta geleceğin temelini attı!

Sabancı, Teknopark'ta geleceğin temelini attı. Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi, havacılıktan otomotive birçok sektörde dönüşüm yaratan, nanoteknoloji ile entegre edilmiş ileri kompozit malzeme teknolojileri alanında çalışacak.

sabancı Cement Day Haberi

sabancı Cement Day

Sabancı Holding Çimento Grubu İş Ortakları “Cement Day”de bir araya geldi.

Sabancı Holding Çimento Grubu, Akçansa ve Çimsa ile temsil ettikleri çimento sektöründe bulunan vizyon ve misyonunu iş ortaklarıyla paylaşmak için bu yıl ilk kez “Cement Day” isimli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper ve Sabancı Holding Çimento Grup Başkanı Dr. Tamer Saka’nın ve 400 iş ortağının katılımıyla düzenlendi.

Sabancı Center’da düzenlenen “Cement Day” de alanında uzman konuşmacılar da iş ortakları ile bir araya getirildi.T oplantıda Bloomberg HT Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Şen “Dünya ve Türkiye Ekonomisi” başlıklı konuşmasında değişen ekonomi koşullarında başarının sırrının değişime hızla adapte olmak ve sinerji yaratabilmek olduğuna değindi. Son oturumda KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır ise...