20 / 04 / 2024

sabancı center led ışıklandırması

sabancı center led ışıklandırması

Sabancı Holding'in merkezi olan Sabancı Center, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı yeni ışıklandırmasıyla kutlayacak.

ULI Gayrimenkulde Yoğunluk Arayışları Konferansı 15 Nisan'da!

ULI Urban Land Institute tarafından düzenlenen Gayrimenkulde Yoğunluk Arayışı: Büyüyen Şehirler İçin Arayışlar Konferansı 15 Nisan 2016 Cuma günü Sabancı Center Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Büyüyen Şehirler için Çözümler etkinliği 15 Nisan'da!

ULI, Türkiye’de eğitim ve etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. 2016’nın ilk etkinliği “Gayrimenkulde Yoğunluk Arayışı: Büyüyen Şehirler için Çözümler” başlığıyla, Ak Portföy sponsorluğunda Sabancı Center’da düzenleniyor.

Gayrimenkul yatırım fonları 10 milyar liraya ulaşabilir!

“Bir Yıldız Doğuyor - Yepyeni bir varlık sınıfı: Gayrimenkul yatırım fonları” toplantısı gayrimenkul ve finans sektörü temsilcilerinin katılımıyla Sabancı Center’da yapıldı.

Ak Portföy, Gayrimenkul Yatırım Fonları toplantısı yarın düzenlenecek!

Ak Portföy tarafından düzenlenen “Yepyeni Bir Varlık Sınıfı:Gayrimenkul Yatırım Fonları” konulu toplantı yarın Sabancı Center’da gerçekleştirilecek.

1993 yılında Sabancı Center hizmete girmiş!

1993 yılında Sabancı Grubu'nun Levent'te 20 bin 457 metrekare arsa üzerine inşa ettiği 34 katlı Hacı Ömer Sabancı kulesi ve 39 katlı Akbank kulesi, Süleyman Demirel'in de katıldığı törenle hizmete girmiş.

1993 yılında Sabancı, villa topluyormuş!

1993 yılında 4. Levent'te 20 bin 457 metrekare alanda inşa edilen Sabancı Center kulelerine giden trafiğin kesilmemesi için, Sakıp Sabancı, çevredeki villaları satın almaya başlamış.

Akçansa Pazarlama Zirvesi 18 Kasım'da!

Türkiye'nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Akçansa Pazarlama Zirvesi’nde, B2B Pazarlama’nın bugünü ve geleceğini masaya yatırıyor. Zirve, 18 Kasım Salı günü Sabancı Center Hacı Ömer Sabancı Konferans Salonu'nda gerçekleşecek.

Bakırköy Town Center AVM 550 bin liraya komple kiralık!

Bakırköy'ün göbeğinde yer almasına karşın açıldığı 2003 yılından bu yana bir türlü istediği istikrarı yakalayamayan Town Center AVM, dış cephesindeki LED ekranlarla kiracı aramaya başladı.

Town Center AVM, 550 bin TL'ye komple kiralık!

Bakırköy'ün göbeğinde yer almasına karşın açıldığı 2003 yılından bu yana bir türlü istediği istikrarı yakalayamayan Town Center AVM, dış cephesindeki LED ekranlarla kiracı aramaya başladı. Aylık 550 bin lira verene AVM'nin tümü kiralanacak.

İMSAD ''İnşaat Malzemeleri Sanayinde Sürdürülebilirlik - 2013'' lansmanı 5 Mayıs'ta!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği’nin (Türkiye İMSAD) “İnşaat Malzemeleri Sanayinde Sürdürülebilirlik - 2013” raporu lansman toplantısı, 05 Mayıs 2014 tarihinde, Sabancı Center - Sadıka Ana II salonunda gerçekleştirilecek...

Akçansa Çimento genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., 26 Mart 2014 tarihinde Sabancı Center'da düzenlenen Olağan Genel Kurul toplantısında alınan kararları yayınladı. Alınan kararlar haberimizde yer alıyor...

Olmuksan International Paper Genel Müdürlüğü Buyaka Ofis Kuleleri’ne taşındı!

Olmuksan International Paper’ ın Sabancı Center’ da bulunan genel müdürlük birimleri, 16 Aralık 2013 tarihi itibariyle, Ümraniye’ de bulunan Buyaka Ofis Kuleleri’ ne taşındı...

Akçansa'nın Betonik Fikirler Proje Tasarım Yarışması düzenlendi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Betonik Fikirler Proje Tasarım Yarışması’nın ödül töreni, Sabancı Center’da gerçekleştirildi...

sabancı center led ışıklandırması Haberi

sabancı center led ışıklandırması

Sabancı Holding'ten yapılan yazılı açıklamada, Sabancı Center'ın kulelerinin, Sabancı Holding ile en büyük iştiraki olan Akbank'ın kurumsal renkleriyle boyanacağı bildirildi. Açıklamaya göre, ilk kez 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda devreye alınacak LED teknolojisine sahip yeni ışıklandırma, sonrasında da her akşam, kırmızı ve mavi renkleriyle İstanbul gecelerini aydınlatacak. Yeni sistem bu güne kadar Center'da kullanılan aydınlatma sistemine göre yaklaşık 10 kat daha fazla tasarruf sağlayacak.