18 / 04 / 2024

SabancıDx çimento

SabancıDx çimento

Dijital ve analitik şirket SabancıDx firmaların karbon salınımı stratejilerini destekleyen uçtan uca yazılım çözümü CDx’i duyurdu.

Sabancı Holding'ten sürpriz satış kararı! O fabrikaları elden çıkaracak

Konut sektöründe artan maliyetlere paralel olarak çimento sektöründe satışların düşmesi Sabancı Holding'e iki fabrikayı satma kararı aldırdı. Holding iştiraki Çimsa, Kayseri ve Niğde'deki çimento fabrikalarını satışa çıkardı. İşte detaylar...

SabancıDx çimento üretiminde tasarruf sağlayacak!

Dijital ve analitik şirket SabancıDx firmaların karbon salınımı stratejilerini destekleyen uçtan uca yazılım çözümü CDx’i duyurdu.

Sabancı Holding'ten yurt dışı çimento yatırımları için 87 milyon Euro sermayeli yeni şirket!

Hacı Ömer Sabancı Holding, Hollanda'da yerleşik 87 milyon euro sermayeli yeni bir şirket kurulmasına karar verildiğini açıkladı. 

Sabancı Holding yurt dışı çimento yatırımlarını Hollanda'da tek çatıda topluyor!

Sabancı Topluluğu, yurt dışındaki beyaz çimento yatırımlarını Hollanda'da kuracağı yeni şirket CSC BV çatısında altında toplayacak.

Akçansa, çimento sektörünün en yüksek ihracat rakamına ulaştı!

Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşu olan Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2019 yılı finansal sonuçlarını yayınladı. Akçansa, 3.7 milyon ton ihracat ile Türkiye çimento sektörünün tarihi olarak en yüksek ihracat rakamı oldu. 

Sabancı Holding Çimento Grubu Cement Day'de buluştu!

Sabancı Holding Çimento Grubu, Akçansa ve Çimsa ile temsil ettikleri çimento sektöründe bulunan vizyon ve misyonunu iş ortaklarıyla paylaşmak için bu yıl ilk kez “Cement Day” isimli bir toplantıda bir araya geldi.

Sabancı Holding çimento sektöründe 50 yılı geride bıraktı!

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı Sabancı Topluluğu’nun çimento sektöründe 50 yılı tamamlaması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Tamer Saka, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Başkanı oldu!

TÇMB Yönetim Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevini üstlenmesi nedeniyle Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan ayrılan Nihat Özdemir’in yerine, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanı Tamer Saka’yı görevlendirdi...

Sabancı Holding çimento devini satın aldı!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa'nın satın almak için görüşmeler yaptığı Meksikalı Cemex Espana S.A.'nın sahip olduğu Bunol Beyaz Çimento Fabrikası için imzalar atıldı. 

Sabancı Grubu'ndan çimento fiyatlarına ilişkin açıklama!

Sabancı Holding Çimento Grubu, çimento sektöründeki fiyatlama politikası ile ilgili açıklamada bulundu. Yetkililer, Ocak ayından itibaren bazı düzenlemelerin kaçınılmaz olduğunu belirttiler. 

Sabancı Holding 3 fabrikasını satışa çıkarıyor!

Sabancı Grubu'nun ana hissedarı olduğu Çimsa'ya ait Kayseri ile Niğde Çimento'nun ve Akçansa'ya ait Samsun'daki Ladik Çimento'nun fabrikaları satılıyor.

Tamer Saka Sabancı Holding Çimento Grup Başkanlığı'na atandı!

Dr Tamer Saka, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanlığına atandı. Tamer Saka, 2 Nisan itibarıyla yeni görevine başlıyor.

Sanayi ve çimento Sabancı Holding'te birleşti!

Sabancı Holding dünden geçerli olmak üzere Sanayi Grup Başkanlığı ve Çimento Grup Başkanlığı organizasyonlarını, Sanayi Grup Başkanlığı bünyesinde birleştirme kararı aldı.

SabancıDx çimento Haberi

SabancıDx çimento

Dijital ve analitik şirket SabancıDx, çimento sektöründe üretim maliyetlerini azaltan ve sağladığı enerji tasarrufuyla firmaların karbon salınımı stratejilerini destekleyen uçtan uca yazılım çözümü CDx’i duyurdu.

Ekonomist'te yer alan SabancıDx Genel Müdürü Burak Aydın, "Ek yatırım gerektirmeyen CDx’le mevcut otomasyon sistemlerine bir yapay zekâ operatörü yerleştirilerek enerji optimizasyonu sağlanıyor”...