27 / 04 / 2024

sabiha gökçen ihale sonucu

sabiha gökçen ihale sonucu

Sabiha Gökçen'in YİD ihalesine 1 milyar 932 milyon avroluk teklif Limak- GMR Infrastructure- Malaysia Airport Holding Berhad Ortak Girişim Grubu'ndan geldi

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni bir ihale mi yapıldı? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist projesini kaleme aldı. Toker, son haftalarda Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin iptal olan ihalesine ilişkin yeni gelişmeler olduğu iddialarını gündeme taşıdı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistinin maliyeti 2.6 milyar TL'yi aştı!

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda inşası süren ikinci pistin altında kalacak tünelde yaşanan çatlakların telafisi için bir ihale daha gerçekleştirildi. 13 senedir tamamlanamayan pist için harcanan para, ihale tarihindeki rakamlarla 2.6 milyar TL'yi aştı. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni ihale yapıldı!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yapılacak olan ikinci pist gündemden düşmüyor. Sabiha Gökçen'in 2'nci pisti için yeni bir ihale yapıldı...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2'nci pistinde son durum ne?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist 7 senedir tartışılıyor. Pistin açılışında sürekli ertelemeler yapılıyor Bu Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti, iki bölüm şeklinde iki defa ihale edildi. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki ikinci pist neden tamamlanmadı?

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki ikinci pist için, iki ayrı etabı içeren iki ayrı ihale yapıldı. İhalelerdeki teslim tarihine göre, ikinci pistin Ağustos 2017'de bitirilmesi gerekiyordu...

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacak cami için ihale açıldı!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na cami yapılacak. 9 bin metrekare inşaat alanında toplam 2 bin metrekare kapalı alana yapılacak cami inşaatı için ihale açıldı. 

Sabiha Gökçen Havalimanı genişletilecek!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 4 yeni köprü için ihale yapılacak. Paralel pist inşası için çalışmalar sürerken dört köprünün mevcut kapasiteyi yüzde 15 artırması planlanıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı-Viaport Metro Hattı ihalesi 25 Kasım'da!

Sabiha Gökçen Havalimanı - Viaport Metro Hattı işi ihaleye çıktı. 7 kilometre planlanan Sabiha Gökçen Havalimanı - Viaport Metro Hattı projesinin ihalesi 25 Kasım'da yapılacak...

Kaynarca-Sabiha Gökçen metrosu 2018'de tamamlanıyor!

Mart 2015’te çalışmalarına başlanan Kaynarca -Sabiha Gökçen metro hattı Hastane, Şeyhli, Kurtköy ve havaalanı olmak üzere 4 istasyondan oluşacak. 28 Şubat 2018 yılında tamamlanması öngörülen metro hattı günlük 90 bin yolcuyu taşıyacak.

Kaynarca-Sabiha Gökçen Metro Hattı 2018'de tamamlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İstanbul'da trafiği rahatlatmak amacıyla yürüttüğü projeler arasında yer alan Kaynarca-Sabiha Gökçen Metro Hattı sözleşmeye göre metro hattı, Mart 2018'de tamamlanacak.

Kadıköy'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na 46 dakikada varılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı tamamlandığında Kadıköy`den Sabiha Gökçen Havalimanı`na 46 dakikada varılabileceğini belirtti.

Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı Mart 2018'de tamam!

Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul'da Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmaların başladığını açıkladı. Hat, 2018de tamamlanacak.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası kaç dakika olacak?

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arasını 46 dakikaya düşürecek metro hattının yapımı için ihale gerçekleştirildi.

sabiha gökçen ihale sonucu Haberi

sabiha gökçen ihale sonucu

  İstanbul Kurtköy'de bulunan Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı 20 yıllığına kiraya verildi.
İstanbul'un ikinci havalimanı Sabiha Gökçen'e en yüksek teklifi 1 milyar 932 milyon avro ile Limak İnşaat OGG verdi. 14 saat süren ihalenin sonunda Limak- GMR Infrastructure- Malaysia Airport Holding Berhad Ortak Girişim Grubu, 20 yıllığına havalimanını işletme hakkını elde etti

 

ANKARA - Yap-işlet-devret yöntemiyle yaptırılacak İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı yeni dış hatlar binası ve ilave tesislerinin 20 yıllığına işletme hakkını, Hintli ve Malezyalı ortaklarıyla ihaleye...