27 / 04 / 2024

Sabiha Yongacı

Sabiha Yongacı

"19. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali" kapsamında, "En iyi restore edilen ev" ödülü verildi...

Sabiha Gökçen Havalimanı-Viaport Metro Hattı ihalesi 25 Kasım'da!

Sabiha Gökçen Havalimanı - Viaport Metro Hattı işi ihaleye çıktı. 7 kilometre planlanan Sabiha Gökçen Havalimanı - Viaport Metro Hattı projesinin ihalesi 25 Kasım'da yapılacak...

Kaynarca-Sabiha Gökçen metrosu 2018'de tamamlanıyor!

Mart 2015’te çalışmalarına başlanan Kaynarca -Sabiha Gökçen metro hattı Hastane, Şeyhli, Kurtköy ve havaalanı olmak üzere 4 istasyondan oluşacak. 28 Şubat 2018 yılında tamamlanması öngörülen metro hattı günlük 90 bin yolcuyu taşıyacak.

Şanlıurfa Haliliye Sabiha Özlek Spor Salonu'nda onarım tamamlandı!

Haliliye Belediyesi tarafından onarımı yapılan Sabiha Özlek Spor Salonunun açılışı gerçekleştirildi. Spora ve sporcuya önem veren Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol girişimleri ile atıl durumda olan Sabiha Özlek Spor Salonu açılışı gerçekleştirdi

Kaynarca-Sabiha Gökçen Metro Hattı 2018'de tamamlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İstanbul'da trafiği rahatlatmak amacıyla yürüttüğü projeler arasında yer alan Kaynarca-Sabiha Gökçen Metro Hattı sözleşmeye göre metro hattı, Mart 2018'de tamamlanacak.

Kadıköy'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na 46 dakikada varılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı tamamlandığında Kadıköy`den Sabiha Gökçen Havalimanı`na 46 dakikada varılabileceğini belirtti.

Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı Mart 2018'de tamam!

Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul'da Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmaların başladığını açıkladı. Hat, 2018de tamamlanacak.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası kaç dakika olacak?

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arasını 46 dakikaya düşürecek metro hattının yapımı için ihale gerçekleştirildi.

Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arası 13 dakikaya iniyor!

Geçtiğimiz aylarda yapımına başlanılan Kaynarca - Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı 2018 Mart ayında tamamlanacak. Metronun tamamlanmasıyla birlikte Kaynarca’dan Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 dakikada ulaşılacak.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası 46 dakikaya inecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak projelerden biri olan Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmaların başladığını belirtti.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası 46 dakikaya düşecek!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak projelerden biri olan Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmaların başladığını belirtti.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası 46 dakika olacak!

İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak projelerden biri olan Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmalar başladı. Projeyle Kadıköy'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na 46 dakikada ulaşılabilecek.

Kaynarca ve Sabiha Gökçen arası metro hattı çalışmaları başladı!

İstanbul’da ulaşımı rahatlatacak projelerden biri olan Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmaların başladığı bildirildi.

Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı metro çalışmaları başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bilgin: "İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak projelerden biri olan Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmalar başladı" dedi.

Sabiha Yongacı Haberi

Sabiha Yongacı

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, "Kültürel Miras ve Korumacılık" temasıyla yapılan "19. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali" kapsamında, "En iyi restore edilen ev" ödülü verildi. 

Ödül, Bağlarbaşı Mahallesi'nde 197 yıllık olduğu belirtilen Sabiha Yongacı'ya ait Asmazlar Bağ Evi'ne verildi.

Karabük Valisi Kemal Çeber, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Safranbolu'nun ilmik ilmik dokunarak geleceğe bırakıldığını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Çeber, koruma anlamında zaman zaman sıkıntılar yaşandığını söyledi. Çeber, "Bize düşen, vahşi kapitalizmden, para hırsından kendimizi arındırarak, bizlere emanet edilmiş bu konaklara mümkün olduğunca iyi bakarak bizden sonraki nesillere en iyi halde buraları teslim etmektir." dedi.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, Safranbolu'nun, kültürüyle evleriyle bir bütün olduğunu ifade etti. Ürkmezer, "Bu evler de sokaklar da...