19 / 04 / 2024

Şadi Yazıcı Kimdir

Şadi Yazıcı Kimdir

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı kimdir? Şadi Yazıcı ne zamandan beri Tuzla Belediye Başkanı olarak görev alıyor? Şadi Yazıcı'nın 2019 yerel seçimlerinde de AKP'den aday olarak gösterilmesi bekleniyor...

Şadi Yazıcı: 300'ün üzerinde proje Tuzla'da gerçekleşti!

Şadi Yazıcı, "Yaşam konusunda ayrıcalıklı bir ilçe olmasını istiyoruz" diyor. Hedefi; deniz, eğitim, sağlık denilince ilk akla gelen ilçe olmak.

Şadi Yazıcı: Tuzla, marinayla değer kazanacak!

Tuzla İstanbul’un en uç noktası... Megakentin sanayi bölgesi... Tersaneden arıtma tesislerine, mezbahadan deri fabrikalarına aklınıza ne gelirse Tuzla’da... İşte bu sanayi ilçesi, son zamanlarda Viaport Marina’yla konuşuluyor.

Tuzla Marina 19 Mayıs'ta hizmete açılacak!

İstanbul'un önemli yatırımlarından, deniz üzerine kurulu bulunan ve 350 milyon dolara mal olan ve Avrupa'nın en büyük üçüncü Roller Coaster'ı ve nostaljik trenin yer aldığı Tuzla Marina 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

Giresun Mevkii 1. Etap tapularına kavuştu!

Giresun Mevkii 1. Etap'ta 37 dönüm arazinin imar uygulaması ile 56 adet parsel üretildi ve 76 kişi ifrazlı tapusuna kavuştu. Hızla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın de ifrazlı tapusuna kavuştu.

Tuzla, marina projesi ile yatırımcıların gözdesi oldu!

Tuzla son yıllarda gelişimiyle hem İstanbulluların hem de yatırımcıların göz bebeği olmaya başladı. Önceleri balık ve köfte yemek isteyenlerin geldiği sayfiye yeri son yıllarda birbirinden farklı projelerle göz olduruyor...

Şadi Yazıcı: Tuzla'ya hobi bahçesi ve yaşlılar merkezi yapacağız!

Şadi Yazıcı, "Yaşlılarımızı evinden alıp bir araya getireceğimiz, yaşlılarımızın kendi akranlarıyla sohbet edebileceği, hobi bahçelerinde zaman geçirebileceği, akşam da evine bırakılabileceği bir ortam hazırlıyoruz" dedi.

Şadi Yazıcı Tuzla'da site ziyaretleri yapıyor!

Şadi Yazıcı Tuzla' da site ziyaretleri yapıyor. Yazıcı " Vatandaşımıza, Tuzla' mıza yakışır belediyecilik anlayışımızla hizmet ettik ve bunu ortaya koyma gayretini sürdürdük " dedi.

TOKİ sakinleri, dernek çatısı altında buluştu!

Tuzla TOKİ Konutları 'nda yaşayan vatandaşların birlik ve beraberliğini tek çatı altında buluşturan derneğin açılışı gerçekleştirildi. Açılışı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafında gerçekleştirdi

Tuzla'da TOKİ Sakinleri dernek çatısı altında buluştu!

Tuzla'da TOKI Sakinleri dernek çatısı altında buluştu. TOKİ Konutları, Analiğini tek çatı altında buluşturan derneğin açılışını Tuzla dolu'daki bir çok belde Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı gerçekleştirdi.

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Polisan Holding'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Esra Yazıcı kimdir? Esra yazıcı kaç yaşındadır? Esra yazıcı kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Şadi Yazıcı ve Nazmi Durbakayım yeni şirket kurdu!

Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar yeni şirket kurdu. Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

Şadi Yazıcı'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçedeki deprem ve kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi paylaştı. Yazıcı, Tuzla ilçesinin yüzde 98 oranında planlı bir ilçe olduğuna vurgu yaptı.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan metro tepkisi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Meclisi’nde yaptığı konuşmasında Tuzla metrosunun açılma tarihinin farklı olduğunu dile getirerek metro inşaatının son durumu hakkında bilgi talep etti. 

Şadi Yazıcı'dan İBB'ye kreş açıklaması: 88 tane parselinizin her birisine yapabilirsiniz!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Meclisi’nde onaylanmayan ve bunun üzerine ‘İBB’nin kreş yapmasına engel’ başlıklı algı çalışmalarını yanıtladı. Şadi Yazıcı, İBB’ye “88 tane parselinizin her birisine yapabilirsiniz. Ruhsatı da verebilirsiniz donatı alanlarında" dedi.

Şadi Yazıcı'dan kentsel dönüşüm ve deprem tepkisi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, son 6-7 yılda yüzlerce daireyi dönüştürdüklerini belirterek, “Bu kadar dönüşüm yaparken, ‘Başkanım ne sorun yaşıyorsunuz?' diye sorulmadan sadece ve sadece eleştirdiniz. Bir bina yıkılacaksa üç beş kişinin rant kavgasına asla müsaade etmeyeceğim" dedi.

Şadi Yazıcı’dan Ekrem İmamoğlu'na Tuzla metrosu çağrısı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Kaynarca - Pendik - Tuzla Metro Hattı'yla ilgili olarak, "Metro’nun da sahile kadar uzatılmasını bekliyoruz" dedi.

Şadi Yazıcı’dan CHP’ye betonlaşma tepkisi!

Tuzla Belediye Meclisi’nde konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Cumhuriyet Halk Partisi Grubunun öne sürdüğü, “Tuzla’yı betonlaştırıyorsunuz” eleştirilerine tepki gösterdi. 

Şadi Yazıcı: 300'ün üzerinde proje Tuzla'da gerçekleşti!

Şadi Yazıcı, "Yaşam konusunda ayrıcalıklı bir ilçe olmasını istiyoruz" diyor. Hedefi; deniz, eğitim, sağlık denilince ilk akla gelen ilçe olmak.

Şadi Yazıcı: Havaray için girişimlerimizi sürdürüyoruz!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Konuşan Türkiye programının canlı yayın konuğu oldu. Tuzla’daki gelişim ve değişimi dinleyenlerle paylaşan Başkan Yazıcı, sosyal medya kanalıyla iletilen soruları da yanıtladı.

Şadi Yazıcı'dan Tuzla Sahil projesindeki rant iddiasına yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Tuzla Sahili'ne yapılacak olan düzenleme ile ilgili ortaya çıkan asılsız iddialarla Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'dan cevap geldi.

Şadi Yazıcı Kimdir Haberi

Şadi Yazıcı Kimdir

Şadi Yazıcı Kimdir?

Şadi Yazıcı, 1971 yılında Erzurum'da doğdu. Tuzla Belediye başkanı ve hekim olan Şadi Yazıcı 1974 yılında ailesi İstanbul Kartal’a yerleşti. İlkokulu Kartal Sabri Taşkın İlköğretim Okulunda tamamladı. Orta ve lise öğrenimini yine Kartal’da, Kartal Lisesi’nde tamamladı. 

1987 yılında liseyi bitirdikten sonra aynı yıl üniversite sınavına giren Dr. Şadi Yazıcı Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandı. 

Atatürk Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun olduktan sonra, Tıp doktoru olarak meslek hayatına başladı. İlk olarak Tuzlada 1997 yılında kurduğu Tuzla Teşhis ve Tedavi Merkezi ile özel sektörde hizmete başladı.

2000 yılında İkinci kliniğini yine Tuzla sınırlarında E5 üstünde bulunan Aydıntepe Mahallesinde, yine Tuzlada açtı. 2005 yılında kliniği geliştirerek 90 kişilik kadrosu ile Tuzla’da hizmet vermekte olan Tuzla Cerrahi Tıp Merkezini kurdu. 

Merkezde, Mesul Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı...