24 / 04 / 2024

sadık doğruer kim

sadık doğruer kim

İzmir Kınık'ta belediye tarafından yaptırılan çocuk köyünün yapımı devam ediyor. Çocuk köyü 20 bin 450 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. 

Sadık Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadık Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Üren tarafından kuruldu.

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Borcuna en sadık il belli oldu! Bu ilde yaşayanlar borcunu yakından takip ediyor...

Ülke genelinde takipteki alacakların toplam nakdi krediye oranına kıyasla borcuna en sadık il resmen belli oldu.

Sadık Küçükkınacı nerede okudu? Nerede genel sekreter olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Sadık Küçükkınacı kimdir? Nereden mezun oldu? Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası’ndan hangi görevi yürüttü? Hangi holdingde yönetici olarak çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Sadık Küçükkınacı ile ilgili merak edilenler...

Sadık Ataman İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadık Ataman İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Ataman tarafından kuruldu.

Türkiye’nin Rusya’ya yapacağı 600 milyon dolarlık doğal gaz ödemesi 2024’e ertelendi!

Reuters'tan edinilen bilgilere göre, Rusya'ya doğal gaz ödemesinde ilk erteleme 600 milyon dolar oldu. Fiyatlara bağlı olarak 3-4 milyar dolarlık ödeme 2024 yılına ertelenebilir.

Doğal gaz faturaları aylık 150 lira düşecek! İşte tüm detaylar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu doğal gaz müjdesinin detayları netleşti. Her ay 25 metreküplük doğal gazın ücretsiz verilmesiyle faturalalarda 150 lira, yılda ise toplam 1800 liralık bir indirim olabilecek. İşte tüm ayrıntılar...

1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

Milyonlarca çalışan doğal gaz ve ısınma (kömür, odun) yardımının ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Peki, 1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

Maaşlara ek 1000 TL'lik doğal gaz desteği yapılacak! Isınma (kömür, odun) yardımı kimlere verilecek?

Milyonlarca çalışana 1000 TL'lik doğalgaz ve ısınma (odun, kömür) desteği sağlanacak. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, artık özel sektör çalışanları da bu destekten faydalanacak. Peki, 1000 liralık doğal gaz yardımı kimlere verilecek?

Doğal gaz faturanızı devlet ödeyecek! 2.500 liralık Doğal Gaz Tüketim Desteği nasıl alınır? Ödemeler ne zaman verilecek?

İhtiyaç sahibi olan hanelere yönelik Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde kış dönemi ödemeleri için başvurular devam ediyor. Peki Doğal Gaz Tüketim Desteği başvurusu ne kadar? Doğal Gaz Tüketim Desteği’ne nasıl başvurulur? İşte detaylar…

1.150 liralık doğal gaz desteği ne zaman verilecek? Doğal gaz desteği nasıl alınır? Doğal gaz desteği Ekim 2022

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın açıklamış olduğu doğal gaz desteği hakkında merak edilenlerle bir hayli çok. Peki doğal gaz desteği ne kadar? Doğal gaz desteği yattı mı? Doğal gaz desteği ne zaman verilecek? İşte detaylar…

İstanbul’da aylık doğalgaz faturası ne kadar gelir? 100 metrekare eve doğal gaz faturası ne kadar gelir?

Doğal gaz faturası kış aylarının yaklaşması ile beraber gündeme gelmeye başladı. Doğal gaz fiyatlarının güncel halleri araştırılmaya başlandı.

Bu kış doğal gaz faturaları ne kadar gelecek? Fiyatı görenin canı yanacak!

Doğal gaza gelen zamların ardından bu kış İstanbullular ne kadar fatura ödeyeceğini düşünür oldu. İşte gelen zamlar sonrası doğalgaz faturası için ödenecek rakamlar…

sadık doğruer kim Haberi

sadık doğruer kim

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer seçimlerden önce sözünü verdiği çocuk köyü için harekete geçti. Doğruer, "20 bin 450 metrekare alan üzerine kuracağımız köyünü en kısa sürede yaşama geçirmek istiyoruz” dedi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kınık'ta Belediye Başkanlığı tarafından yaptırılan çocuk köyünün çalışmaları devam ediyor.Kınık Bergama Karayolu Dündarlı Yol Kavşağı bölgesinde 20 bin 450 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan çocuk köyünde çeşitli oyun grupları yer alacak.Oyun grupları arasında; Ters Ev, Trafik Pisti, Gokart, Dino Park, postane, hastane, berber, çocuk müzesi, süs havuzu, Tornada Adası gibi, çocukların zaman geçirebileceği alanlar yer alacak.

Şantiye alanını ziyaret eden Sadık Doğruer, “Çocuk Köyü’nün tamamlanması ile Kınık ve çevre ilçelerdeki ailelerimizin çocukları oyun gruplarında eğlenip meslekleri tanırken ebeveynleri de yaşam alanlarında zaman geçirebilecek. Söz verdiğimiz...