25 / 04 / 2024

Sadıklar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Sadıklar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Sadıklar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Yamankaradeniz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Şişli, Maslak Polaris Plaza Ahievran Caddesi'nde kuruldu

AB Grup'tan 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, 2021 yılında 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı yaptıklarını söyleyerek Bodrum'da malikane projesi hayata geçirdiklerini dile getirdi. 

SPK'dan gayrimenkul yatırım ortaklıklarına ilişkin düzenleme!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nde yaptığı değişiklikler, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31269 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

SPK'dan Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Tebliği'nde değişiklik!

SPK, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Tebliği'nde değişiklik yaptı. Değişiklik ile kamu kurum ve kuruluşlarının yönetim kontrolüne sahip olduğu gayrimenkul yatırım ortaklıklarının, kamu şirketleri ve iştiraklerine proje geliştirme ve mali fizibilite gibi hizmetleri verebilmesinin önü açıldı..

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinde değişiklik 2019!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği (III-48.1)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı. İşte tebliğ kapsamında yapılan düzenlemeler...

Ahmet Ağaoğlu: Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçim bildirgesi yayımlamadıklarını belirterek, "HES projesini aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Bir rüzgar enerji projesi mevcut. Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var" dedi.

Reis Arsa Ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Reis Arsa Ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Serhat Lekesiz tarafından kuruldu.

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları nasıl kurulur?

2016 yılı ekonomik verilerine göre Türkiye Gayri Safi Milli Hasılası'nın yüzde 8.2’si gayrimenkul yatırımlarına dayalı olan inşaat sektörü oluşturuyor. Peki, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları nasıl kurulur?

Kuveyt Türk Portföy, gayrimenkul yatırım fonları kurmayı planlıyor!

KT Portföy Genel Müdürü Tayfun Özkan, Kuveyt Türk Portföy, gayrimenkul yatırım fonları kurmayı planladıklarını açıkladı...

OSB'lere gayrimenkul yatırım ortaklıkları kurulacak!

OSB'lere gayrimenkul yatırım ortaklıkları kurma imkanı sağlayan Üretim Reform Paketi sanayiciyi sanayi parseli alma zorunluluğundan kurtarıyor. ASO Başkanı Nurettin Özdebir, konu ile ilgili konuştu.

24 GPY Türkiye'de İlk Gayrimenkul Yatırım Fonlarını kuracak!

Kısa bir süre önce SPK’dan faaliyet iznini alan 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim Şirketi, Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonlarının kuruluşu için hazırlıklarını tamamlamak üzere.

Gayrimenkul yatırım fonu henüz bitmemiş projelere de girebilmeli!

EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, EYG Portföy Yönetimi AŞ için faaliyet izni aldıklarını belirterek, gayrimenkul yatırım fonunda SPK'dan izin alan ilk şirket olduklarını kaydetti.

Sadıklar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Sadıklar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Sadıklar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Yamankaradeniz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


Sadıklar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Sadıklar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Şişli, Maslak Polaris Plaza Ahievran Caddesi,...