20 / 04 / 2024

Saeed Mohammed A.Almoallim

Saeed Mohammed A.Almoallim

Satco İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye ile Saeed Mohammed A.Almoallim tarafından kuruldu

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Elmira Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmira Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.S.S. Al-Hemyarı tarafından kuruldu.

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammed A.M.A. Al-Khazaalı ve Mohanad A.S. Alderı ortaklığında kuruldu.

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmed Mansour A Al-Salehı, Al-Baraa Z.A.H. Taqıaddın, Mohammed A. Taqı Aldeen, Nashwan A.H. Taqı Addın  ve Zahd Abdulrahma Taqıaddın ortaklığında kuruldu.

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde   50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Humaykanı  Ve Mehmet Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Pink Rose İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Pink Rose İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammed A.H H. tarafından kuruldu.

Frontier Ala İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Frontier Ala İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.A. Al-Malık tarafından kuruldu.

Ababil İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ababil İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile K. Mohammed A. Al-Attiya tarafından kuruldu. 

Arap Turkish Ata Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arap Turkish Ata Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.M. Hetari ve Yahya Ahmed S. Awdi ortaklığında kuruldu.

Falcon Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Falcon Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli Abdullah A.M Al-Ameri ve Mohammed A.M. Al-Ameri ortaklığıyla kuruldu...

Rotana İstanbul Turizm Gıda İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotana İstanbul Turizm Gıda İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.M. Mohammedkamal tarafından kuruldu. 

New Global Turizm Limited Şirketi kuruldu!

New Global Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Özcan, Saleh A.M. Al-Dharhanı, Qasem M.Y. Abdulqawı ve Mohammed A.A.   Al-Tahamı ortaklığında kuruldu. 

Osool Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osool Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nabıl Mohammed Abdullah Zabıba, Maged Abdullah Mohammed Aıshan, Abdulelah Yahya Alı Al-Radaeı ve Adel Yahya Alradaeı ortaklığında kuruldu.

Saeed Mohammed A.Almoallim Haberi

Saeed Mohammed A.Almoallim

Satco İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye ile Saeed Mohammed A.Almoallim tarafından kuruldu. 27 Şubat tarihinde kurulan Satco İnşaat'ın iş konusu içerisinde Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık arttırma,eksiltme,teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapılar,her türlü mekanik,elektrik,tesisat ve inşaat işlerini ısıtma ve soğutmasistemlerini,bunlarla ilgili bütün ekipman ve malzeme alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt etmek.Her türlü banka,bankagenel müdürlüğü,toplu konut ve siteler,okul,hastane,turizm tesisleri,sanayi siteleri ve bölgeleri,hava meydanları, limanlar,sulama kanalları,köprü,yol,yol çizgi işleri,yol kenarlarındaki bariyerlerin düzenlemesi işlerini,sınai yapı ve fabrika inşaat işlerini taahhüt etmek ve yaptırmak veya emaneten yapımcı olarak bu işleri üslenmek.Tüm bu konularda restorasyon,mimarlık,mühendislik ve müteahhitlik hizmetlerinde bulunmak yer alıyor. 


Satco İnşaat Sanayi...