26 / 04 / 2024

Şafak İnşaat

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakkı Güvelioğlu tarafından kuruldu.

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Aksoy ve İsmail Şentürk ortaklığında kuruldu.

U. Şafak Öğün kaç yılında doğdu? Harvard Business School'a neden gitti? Ne zaman genel müdür oldu?

U. Şafak Öğün, ne zaman dünyaya geldi? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Harvard Business School'a neden gitti? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte U. Şafak Öğün ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Şafak Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Şafak 2 İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Şafak 2 İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Vahit Şafak tarafından kuruldu.

Şafak Grup Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Grup Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Doğan tarafından kuruldu.

Afak Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile A. Mohamed Hasan Omairan, M. Hussein Saleh Al-Hamidi ve Mustafa Hassan A. Busati ortaklığında kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Rüzgar Şafak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rüzgar Şafak İnşaat Limited Şirketi, Sevim Şahin ve Serap Delen ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi, 58/5 Sokak'ta kuruldu.

Vahit Şafak Yapı Organizasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vahit Şafak Yapı Organizasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melik Şafak ve Vahit Şafak tarafından 10 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da kuruldu.

Wish İstanbul projesi!

Wish İstanbul projesi toplam 752 adet konuttan meydana geliyor. Wish İstanbul projesi Şafak İnşaat imzası ile İstanbul Avrupa Yakası'nda hayata geçiriliyor.

CN Şafak Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CN Şafak Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Naci Şafak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, Zafer Mahallesi'nde kuruldu.

Şafak İnşaat Haberi

Şafak İnşaat

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...