29 / 03 / 2024

Şafak Yılmazer

Şafak Yılmazer

Satsuma İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Cenk Bora Budak, Şafak Yılmazer, İbrahim Serhat Özdemir, Hayati Razon tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Amanos Petrokimya İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amanos Petrokimya İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmazer tarafından kuruldu.

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Geyve ve Şafak Uçak ortaklığında kuruldu.

U. Şafak Öğün kaç yılında doğdu? Harvard Business School'a neden gitti? Ne zaman genel müdür oldu?

U. Şafak Öğün, ne zaman dünyaya geldi? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Harvard Business School'a neden gitti? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte U. Şafak Öğün ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Ciamento Uluslararası İlişkiler Ajansı Anonim Şirketi Kuruldu!

Ciamento Uluslararası İlişkiler Ajansı Anonim Şirketi Bakırköy'd e Meryem Yılmazer Hıyto tarafından kuruldu.

Safir Plus Yapı Market Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Plus Yapı Market Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Duhan Yılmazer tarafından kuruldu.

Teknik İş İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik İş İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Yılmazer tarafından kuruldu.

Türkiye lüks evlerde büyük potansiyele sahip!

YouTube’ta lüks ev videoları yayınlayan eski milli sörfçü Enes Yılmazer, Türkiye'nin lüks ev konusunda büyük potansiyele sahip olduğunu dile getirdi. 

Cenk Yılmazer İnşaat Emlak Ve Danışmanlık Sanayi  Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cenk Yılmazer İnşaat Emlak Ve Danışmanlık Sanayi  Ticaret Limited  Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Cenk Yılmazer tarafından kuruldu.

Sörfçü Enes Yılmazer Amerika'nın lüks malikanelerini tanıtacak!

Sörf sporunda üç kez şampiyonluk elde eden Enes Yılmazer Amerika'nın lüks malikanelerinin tanıtılacağı reklam filmlerinde oynayacak. 

Yılmazer Hafriyat İş Makinaları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazer Hafriyat İş Makinaları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eray Solmaz tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüme kayada olmayan ilçelerden başlanmalı!

Jeoloji, Hidrojeoloji, Mühendislik Jeolojisi ve Jeoçevre gibi alanlarda ihtisası olan, araştırmacı, tasarımcı, danışman ve eğitimci olan Prof. Dr. İlyas Yılmazer, "Deprem kayada yıkmaz" diyor.

Şafak Sezer Toskana Vadisi'ndeki villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor!

Yer aldığı sayısız dizi ve film projeleri ile Türkiye'nin sevilen isimlerinden olmayı başaran Şafak Sezer 2011 senesinde Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7.3 milyon TL'ye satın aldığı villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor...

Şafak Yılmazer Haberi

Şafak Yılmazer

Satsuma İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Cenk Bora Budak, Şafak Yılmazer, İbrahim Serhat Özdemir, Hayati Razon tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu. 


Satsuma İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Satsuma İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Maltepe, Bağdat Caddesi,...