25 / 04 / 2024

Saffet Bulut projeleri

Saffet Bulut projeleri

CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Saffet Bulut, ilçedeki 24 bin binadan 20 bininin deprem riski altında olduğunu belirterek, “Bu envantere göre kentsel dönüşüm şart” dedi

TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan konut projeleri ile ilgili açıklama! İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projeleri pek çok insanın gündeminde yer alıyor. Bu konu nezdinde TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan konut projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'tan İstanbul'daki şantiye alanlarına ziyaret!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, kuruma bağlı İstanbul'da devam eden projeleri inceledi. 

Bulut Yapı, Bakırköy'de dönüşüm projelerine yöneldi!

Öntu Yatırım Ortaklığı içinde Esenyurt’ta 120 milyon lira yatırım değeri taşıyan Önay Life projesinin yapımına devam eden Bulut Yapı, aynı zamanda Bakırköy bölgesinde kentsel dönüşüm projeleri yapıyor.

Bulut İnşaat kampanyalı projeleri!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirdiği projeler için yeni bir kampanya başlatan Bulut İnşaat sınırlı sayıda daireler ile satışlarına devam ediyor. İşte Bulut İnşaat kampanyalı projeleri...

Ali Haydar Bulut: Derince yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda hizmete sunulması planlanan projeleri tanıtan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Derince cazibe merkezi olacak” dedi.

Derince'nin yeni projeleri tanıtıldı!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Başkanlığı binasında yapılan toplantıda hizmete sunulması planlanan projeleri tanıttı. Derince Belediye Baştanı Ali Haydar Bulut"Derince cazibe merkezi olacak" dedi.

Bulut İnşaat Evviva Home projesinde hayat başlıyor!

Hayatı kolaylaştıran konut projeleri ve uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olmak isteyenlerin ilk tercihi olan Bulut İnşaat, Evviva Home projesinin satışlarının yüzde 70’ini tamamladı. Evviva Home projesinde bu yıl sonunda yaşam başlayacak.

Micro- Loft projelerinde fiyatlar 425 bin TL'den başlıyor!

Urbanist Yatırım tarafından İstanbul Gümüşsuyu ' nda yapılan micro - Loft Yarasa ve micro -Loft Bulut projeleri, fonksiyonel tasarımı ve merkezi konumu ile dikkat çekiyor...

Micro Loft projesinde 425 bin liradan başlayan fiyatlar!

Urbanist Yatırım tarafından İstanbul Gümüşsuyu'nda yapılan microLoft Yarasa ve micro-Loft Bulut projeleri, fonksiyonel tasarımı ve merkezi konumu ile dikkat çekiyor. Projede fiyatlar 425 bin liradan başlıyor.

Micro Loft Yarasa ve Micro Loft Bulut projesi satışa çıktı!

Urbanist Yatınm tarafından İstanbul-Gümüşsuyu'nda yapılan micro-Loft Yarasa ve micro-Loft Bulut projeleri satışa çıktı. Yaşam alanlan 50-100 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 425 bin lira ile 1 milyon 50 bin lira arasında değişiyor.

Micro Loft Yarasa ve Micro Loft Bulut! Urbanist Yatırım!

Urbanist Yatırım imzası taşıyan Micro Loft Yarasa ve Micro Loft Bulut projeleri kapsamında yer alan dairelerin alan büyüklükleri 50 metrekare ile 100 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Micro Loft Yarasa ve Micro Loft Bulut projeleri!

Micro Loft Yarasa ve Micro Loft Bulut projeleri Urbanist Yatırım tarafından hayata geçiriliyor. Micro Loft Yarasa ve Micro oft Bulut projeleri İstanbul Gümüşsuyu'nda inşa ediliyor...

Micro-Loft Yarasa ve Micro-Loft Bulut projeleri satışa çıktı!

Urbanist Yatırım tarafından Gümüşsuyu'nda yapılan micro-Loft Yarasa ve micro-Loft Bulut projeleri satışa çıkarıldı. Micro-Loft Yarasa ise 1 adet çatı dublexi, 2 stüdyo daire ve 1 giriş dublexi olamak üzere toplam 4 daireden oluşuyor...

Saffet Bulut projeleri Haberi

Saffet Bulut projeleri

CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Saffet Bulut, 1999 depremleri sonrasında ilçedeki 24 bin binada deprem risk analizi yaptırdıklarını ve 20 bin binanın risk altında olduğunun saptandığını belirterek, “20 bin apartmanın acilen kentsel dönüşüme tabi tutulması gerekiyor. Kentsel dönüşüm sayesinde ilçede büyük sorun olan otopark ve yeşil alan konusu da çözüme kavuşur” dedi.

Bahçelievler Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde bir açıklama yaparak, “Biz kentsel dönüşüm yapmak istemiyoruz, yerinde yık-yap yapacağız” dediğini aktaran Bulut, şunları söyledi:

“Belediyenin bu önerisine göre daire sahipleri biraraya gelerek, binayı kaç paraya yenileyeceklerini tespit edecekler. Karar verdikten sonra paralarını koyup müteahhitle anlaşarak binalarını yenileyecekler. Bu kentsel dönüşüm değil. Bununla otopark sorununu çözemezsiniz. Bir binanın oturum alanı 250 metrekaredir. 250 metrekareye otopark koyamazsınız. Bunun altına otopark koyduğunuzda yarısı...