27 / 04 / 2024

Saffet Bulut

Saffet Bulut

CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Saffet Bulut, ilçedeki 24 bin binadan 20 bininin deprem riski altında olduğunu belirterek, “Bu envantere göre kentsel dönüşüm şart” dedi

Saffet Bulut: 1 metrekare yeşil alanı bile imara açmadım!

2 dönem belediye başkanlığı yapan Saffet Bulut CHP' nin ilçedeki belediye başkan adayı oldu. Saffet Bulut, 1 metrekare yeşil alanı bile imara açmadığını ifade etti.

Saffet Acar: Afyon Dinar'ı yeniden inşa edeceğiz!

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ın uzun bir süredir dile getirdiği Gaziantep Şahinbey ve Rize Çamlıhemşin modelindeki konutların yapılması için ilk icraat başladı.

Bulut Yıkım Mühendisliği ve Toptan Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulut Yıkım Mühendisliği ve Toptan Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Selim Çetinel ve Özkan Kıdıl ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Maltepe'de kuruldu.

Bitlis Oğuzhan Bulut Erkek Yurdu inşaatı ne zaman bitecek?

Bitlis’in Mutki ilçesi eski kaymakamı olan ve geçirdiği trafik kazasında hayatının kaybeden Oğuzhan Bulut’un ismi yapımı devam eden erkek öğrenci yurduna verildi. Peki Bitlis Oğuzhan Bulut erkek yurdu inşaatı ne zaman bitecek?

Bulut Bağcı: Devlet desteği turizmde meyvelerini vermeye başladı!

GTD Başkanı Bulut Bağcı, "Bu ay yüzde 5'lik bir artış var. Devlet desteği meyvelerini vermeye başladı. 4 milyonu yakalarız" dedi.

Bulut İnşaat'tan hemen teslim ve tapu fırsatı!

Bulut İnşaat Esenyurt'ta inşa ettiği "evviva Millenium" ve "evviva Yaşam Merkezi"ndeki 550 daire için kampanya başlattı.89 bin liraya konut sahibi olmayı sağlayan kampanyada, daireler "hemen teslim, hemen tapu" sistemiyle satılıyor.

Bulut inşaat'tan Esenyurt'ta satılık 89 bin TL'ye daire!

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt'ta, evviva Millenium ve evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. 'Hemen teslim hemen tapu' güvencesiyle ev sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

Ardahan Akıllı Kentler-Bulut Kent Bilgi Sistemi tanıtıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın “Akıllı Kentler-Bulut Kent Bilgi Sistemi” projesi yapılan toplantı ile kamuoyuna tanıtıldı. İdris Güllüce, projenin pilot kentlerinin Belediye Başkanları ve çok sayıda konuk katıldı

Bulut inşaat Esenyurt'ta 550 daire için kampanya başlattı!

Bulut inşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt'ta, evviva Millenium ve evviva Yasam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı.

Bulut İnşaat'tan bahar kampanyası!

BULUT İnşaat Evviva Millenium ve Evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. Evviva projelerinde 89 bin liradan başlayan 990 TL taksitlerle sınırlı sayıda stüdyo dairelere sahip olmak mümkün.

Bulut İnşaat Evviva Yaşam ne zaman teslim?

İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Evviva Yaşam Merkezi projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Peki Bulut İnşaat Evviva Yaşam ne zaman teslim edilecek?

Bulut İnşaat kampanyalı projeleri!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirdiği projeler için yeni bir kampanya başlatan Bulut İnşaat sınırlı sayıda daireler ile satışlarına devam ediyor. İşte Bulut İnşaat kampanyalı projeleri...

Evviva Millenium Bulut İnşaat kampanyası!

Evviva Millenium Bulut İnşaat kampanyası sınırlı sayıda daireler için devam ediyor. Hemen teslim edilen dairelerden meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Bulut İnşaat Evviva projelerinde tapular hemen teslim!

Bulut İnşaat imar sorunlarının ardından yeniden yıldızı parlayan Esenyurt'ta, Evviva Millenium ve Evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı.

Saffet Bulut Haberi

Saffet Bulut

CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Saffet Bulut, 1999 depremleri sonrasında ilçedeki 24 bin binada deprem risk analizi yaptırdıklarını ve 20 bin binanın risk altında olduğunun saptandığını belirterek, “20 bin apartmanın acilen kentsel dönüşüme tabi tutulması gerekiyor. Kentsel dönüşüm sayesinde ilçede büyük sorun olan otopark ve yeşil alan konusu da çözüme kavuşur” dedi.

Bahçelievler Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde bir açıklama yaparak, “Biz kentsel dönüşüm yapmak istemiyoruz, yerinde yık-yap yapacağız” dediğini aktaran Bulut, şunları söyledi:

“Belediyenin bu önerisine göre daire sahipleri biraraya gelerek, binayı kaç paraya yenileyeceklerini tespit edecekler. Karar verdikten sonra paralarını koyup müteahhitle anlaşarak binalarını yenileyecekler. Bu kentsel dönüşüm değil. Bununla otopark sorununu çözemezsiniz. Bir binanın oturum alanı 250 metrekaredir. 250 metrekareye otopark koyamazsınız. Bunun altına otopark koyduğunuzda yarısı...